• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

bahceci umut da goruyorum
ilk i bahceci fulya idi 3 gunluk olan dondurulmus du
2. ci canli dondurulmaya musait degildi kalitesi
buda dondurulmus ozellikle ben istedim 5. gune kadar gitmesini sansi artiyor di diye
susam :)) internette arastirdigimda 5. embriyosu kalem ucu buyuklugunde diyordu tutunmaya basladiginda da susam buyuklugu diyordu ordan girdi aklima :))) rabbim hepimize kucuk kucuk susamlar nasip etsinn :))) senin durumun neydi
Amin insallah🙏🏻 Ben hic bir sorunu yokken olmuyor diye strese girip her seyin alt ust olmasina neden olan bir hastayim.m☹️ 8 ay falan yumurta takibi yaptik femarelerle, catlatma igneleriyle olmadi bir turlu.. yumurtluyordum, her sey yolundaydi ama bir turlu gebelik olusmadi. Ben stres oldukca fsh yukseldi. Asilama yaptik o da olmadi ki bence asilam gereksiz birsey basari orani cok dusuk. Butun bunlar denenirken hadi artik tup bebek yapalim dedik 9 yumurta toplandi sadece 2 tane embriyom oldu 1.kalite. Doktorum cok umutluydu ama degerim biraz yukselmis devam etmemisti. Cok uzuldum.. sonra bir turlu isler yolunda gitmedi hormonlarim altust oldu.. 2.20 olan amh 0.32 ye dustu 1 yilda. En son ara verdim bi kac ay tekrar basladigimda toplayalim dedi dr iyi gorunuyor folikuller bos cikti 3 tane toplandi ve elime 1 tane kaldi. Hemen doktorumu degistirdim. 2 ayda diger hastanede yapamadigim 2 tane opu yu yaptirdim. Toplam 12 tane yumurta toplandi 6 tane embriyom oldu. Dr umdan cok memnunum gercekten cok titiz calisiyor. Bu sefer olur dedik hepimiz cok umutluyduk. 2 tane 3. Gun embriyosu konuldu ama tutmadi😔 nedenini bilemiyosun ama can yakiyor.. 5 tane dondurulmusum var onlarla devam edicem. Olana kadar sansimi denicem artik. Uzulmekten korkmak yok😌

bende bir onceki transferimde donduruca da bekleyen (su anda bedeninde olan) icin hep diyordum ki o benim olucak ve tabiki onceki olan tutmadi ama o anda da hep aklimda olan simdiki susam im di... insallahh guzel bir omur hayirli bir ruh saglikli bir beden bekliyordur bu hayatta onu 🙏🙏
Sizin bugun belli olucakti dimi ne oldu? Insallah pozitiftir😍

birde benim basima soyle bisey geldi
sali transferim oldu pazar gunu ic camasirima damar gibi beyaz bisey geldi ici siyah nokta li gibi parmagima alinca bakakaldim o arada jel ozelligi gitti kurudu bende hemen doktorumu aradim embrio dusmus olabilir mi diye olmaz dedi ama yine de cok tedirginim... internet de de gunlerdir ariyorum embriyo dusermi diye hic bir yazi bulamadim...
Embriyo oldugunu hic sanmiyorum canim. Zaten rahim dik durdugumuzda dahi vucudumuzda 45 derecelik aciyla konumlanmis bir organ. O yuzden bu kucuklukte biseyin ordan dusmesi imkansiz gibi bisey. Takma kafana umarim yerlesmeden kaynakli bir lekedir🙏🏻

birde benim basima soyle bisey geldi
sali transferim oldu pazar gunu ic camasirima damar gibi beyaz bisey geldi ici siyah nokta li gibi parmagima alinca bakakaldim o arada jel ozelligi gitti kurudu bende hemen doktorumu aradim embrio dusmus olabilir mi diye olmaz dedi ama yine de cok tedirginim... internet de de gunlerdir ariyorum embriyo dusermi diye hic bir yazi bulamadim...
Yüzünüz gülsün inşallah bugün 🤩

Arkadaşlar merhaba benimde bahceci fulya da 3 başarısız dan sonra 4.transferim yapıldı geçen hafta bu sefer pgt yapıldı normal geldi sonuç 5.gun embriyosu kalitesi 5bc orta kalite.bu zamana kadar hiç gebe kalamadım kimyasal bile olmadım o yuzden yine umutsuzluk içindeyim ama nasip.szn embriyo kaliteleriniz neler?

Arkadaşlar merhaba benimde bahceci fulya da 3 başarısız dan sonra 4.transferim yapıldı geçen hafta bu sefer pgt yapıldı normal geldi sonuç 5.gun embriyosu kalitesi 5bc orta kalite.bu zamana kadar hiç gebe kalamadım kimyasal bile olmadım o yuzden yine umutsuzluk içindeyim ama nasip.szn embriyo kaliteleriniz neler?
Bence sansin cok yuksek. Moralini yuksek tut stres butun hormonlari negatif etkiliyor. Rahat olmaya calis gerisini Allah a birak🙏🏻 Insallah guzel haberler alirsin🙏🏻

Amin insallah🙏🏻 Ben hic bir sorunu yokken olmuyor diye strese girip her seyin alt ust olmasina neden olan bir hastayim.m☹ 8 ay falan yumurta takibi yaptik femarelerle, catlatma igneleriyle olmadi bir turlu.. yumurtluyordum, her sey yolundaydi ama bir turlu gebelik olusmadi. Ben stres oldukca fsh yukseldi. Asilama yaptik o da olmadi ki bence asilam gereksiz birsey basari orani cok dusuk. Butun bunlar denenirken hadi artik tup bebek yapalim dedik 9 yumurta toplandi sadece 2 tane embriyom oldu 1.kalite. Doktorum cok umutluydu ama degerim biraz yukselmis devam etmemisti. Cok uzuldum.. sonra bir turlu isler yolunda gitmedi hormonlarim altust oldu.. 2.20 olan amh 0.32 ye dustu 1 yilda. En son ara verdim bi kac ay tekrar basladigimda toplayalim dedi dr iyi gorunuyor folikuller bos cikti 3 tane toplandi ve elime 1 tane kaldi. Hemen doktorumu degistirdim. 2 ayda diger hastanede yapamadigim 2 tane opu yu yaptirdim. Toplam 12 tane yumurta toplandi 6 tane embriyom oldu. Dr umdan cok memnunum gercekten cok titiz calisiyor. Bu sefer olur dedik hepimiz cok umutluyduk. 2 tane 3. Gun embriyosu konuldu ama tutmadi😔 nedenini bilemiyosun ama can yakiyor.. 5 tane dondurulmusum var onlarla devam edicem. Olana kadar sansimi denicem artik. Uzulmekten korkmak yok😌
senin artik tamamamen kafandan cikarman lazim herseyi sen sorun ettikce zorlastirmissin... rabbim yardim etsin de insallah tez vakitte kucagina alasin 🙏

Back