- Emoji Skoru
- 1.145
- Puanlar
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa masallah tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsinsonucum 8. gune 61.43 yani ben simdi hamilemiyim tutundumu susam im bana
Bnde çikolata kisti rezerv azlığı eşimde translokasyon taşıyıcılığı var genetik test yaptırmıştık orda çıkmıştı o yuzden pgt ile tup bebek onerdiler cok şukur hiç umudum yoktu temiz çıktı genetik sonucu ama tutarmı bilmiom inş tutar.snn neydi sorun?Aynen oyle canim Siz de problem neydi? Ne gibi tetkikler yaptirdin basarisiz denemelerden sonra?. Bu da benim 2.denemem oldu.
Hadi bakalım hayırlısı olsun canımcokk guzelll cok sevindimm benimde bugun 8. gunundu test yaptim sonucu bekliyorum
Harika bir haberr tebrikler canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagımıza almamızı da nasip etsinsonucum 8. gune 61.43 yani ben simdi hamilemiyim tutundumu susam im bana
Benimki psikolojik Hic bir sorun yokken kocaman bir dugum haline geldi canim. Bu son transferimde cok sakin ve umutluydum aslinda ama olmadi. Bakti saati gelmemis demek ki Hsg temiz cikmisti 2 yil once bir tek histeroskopi yaptirmamistim. Bu sefer onu yaptiricam. Adeti bekliyorum bakalimBnde çikolata kisti rezerv azlığı eşimde translokasyon taşıyıcılığı var genetik test yaptırmıştık orda çıkmıştı o yuzden pgt ile tup bebek onerdiler cok şukur hiç umudum yoktu temiz çıktı genetik sonucu ama tutarmı bilmiom inş tutar.snn neydi sorun?
aminn darisii tez zamanda sana da olsunn insallahhhYaa masallah tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Yaptır canım aklında suphe kalmasın bence.doktorun kimdi?Benimki psikolojik☹ Hic bir sorun yokken kocaman bir dugum haline geldi canim. Bu son transferimde cok sakin ve umutluydum aslinda ama olmadi. Bakti saati gelmemis demek ki☹ Hsg temiz cikmisti 2 yil once bir tek histeroskopi yaptirmamistim. Bu sefer onu yaptiricam. Adeti bekliyorum bakalim
aminnn insallahhh darisi bu haberi almak isteyen herkesinn basinaHarika bir haberr tebrikler canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagımıza almamızı da nasip etsin
Canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsn inş darısı başımıza.hiç belirtin olmuşmuydu test yapmadan once?sonucum 8. gune 61.43 yani ben simdi hamilemiyim tutundumu susam im bana
tesekkur ederimm insallah tez zamanda bu sonuclar sizlere ve tum isteyenlere de nasip olur... bende hic bir belirti olmadi sifir yani hic bisey anlamadimm...Canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsn inş darısı başımıza.hiç belirtin olmuşmuydu test yapmadan once?
Hayırlı olsun. Çok sevindimsonucum 8. gune 61.43 yani ben simdi hamilemiyim tutundumu susam im bana
Kaçinci gün embiryosuydu. Rahim kalınlığı kaçken transfer oldun. Ve dondurulmuş embriyo mu. Çözdürürken bozulma durumu olursa diye çok endişeliyimtesekkur ederimm insallah tez zamanda bu sonuclar sizlere ve tum isteyenlere de nasip olur... bende hic bir belirti olmadi sifir yani hic bisey anlamadimm...
Benimki transferden 5 gun once 10 mmydi. 8-14 arasi olmasi bekleniyor canim.Arkadaşlar transfer öncesi Rahim kalınlığınız kaçtı. Benim bugun 8.2 mm çıktı. Sizlerin durum nasıldı
Teşekkür ederimBenimki transferden 5 gun once 10 mmydi. 8-14 arasi olmasi bekleniyor canim.
benim 5. gun dondurulmus embriyo rahim kalinligimi hatirlamiyorum ama normal seviyeler de demisti doktor benim susam imin kalitesi orta idi 3bc rabbim ol derse oluyor...Kaçinci gün embiryosuydu. Rahim kalınlığı kaçken transfer oldun. Ve dondurulmuş embriyo mu. Çözdürürken bozulma durumu olursa diye çok endişeliyim
Hayirli olsun inşallah hamileligin rabbim saglikla kucagina almak nasip etsinsonucum 8. gune 61.43 yani ben simdi hamilemiyim tutundumu susam im bana