• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Aynen oyle canim🙏🏻 Siz de problem neydi? Ne gibi tetkikler yaptirdin basarisiz denemelerden sonra?. Bu da benim 2.denemem oldu.
Bnde çikolata kisti rezerv azlığı eşimde translokasyon taşıyıcılığı var genetik test yaptırmıştık orda çıkmıştı o yuzden pgt ile tup bebek onerdiler cok şukur hiç umudum yoktu temiz çıktı genetik sonucu ama tutarmı bilmiom inş tutar.snn neydi sorun?

Bnde çikolata kisti rezerv azlığı eşimde translokasyon taşıyıcılığı var genetik test yaptırmıştık orda çıkmıştı o yuzden pgt ile tup bebek onerdiler cok şukur hiç umudum yoktu temiz çıktı genetik sonucu ama tutarmı bilmiom inş tutar.snn neydi sorun?
Benimki psikolojik☹️ Hic bir sorun yokken kocaman bir dugum haline geldi canim. Bu son transferimde cok sakin ve umutluydum aslinda ama olmadi. Bakti saati gelmemis demek ki☹️ Hsg temiz cikmisti 2 yil once bir tek histeroskopi yaptirmamistim. Bu sefer onu yaptiricam. Adeti bekliyorum bakalim🙏🏻

Benimki psikolojik☹ Hic bir sorun yokken kocaman bir dugum haline geldi canim. Bu son transferimde cok sakin ve umutluydum aslinda ama olmadi. Bakti saati gelmemis demek ki☹ Hsg temiz cikmisti 2 yil once bir tek histeroskopi yaptirmamistim. Bu sefer onu yaptiricam. Adeti bekliyorum bakalim🙏🏻
Yaptır canım aklında suphe kalmasın bence.doktorun kimdi?

' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET " ve
RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMIUDDUA tesbihlerini ben bol bol cektim her firsatta her bos animda cektim hep dilerkende bu dualarla diledim istedim

Canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsn inş darısı başımıza.hiç belirtin olmuşmuydu test yapmadan once?
tesekkur ederimm insallah tez zamanda bu sonuclar sizlere ve tum isteyenlere de nasip olur... bende hic bir belirti olmadi sifir yani hic bisey anlamadimm...

tesekkur ederimm insallah tez zamanda bu sonuclar sizlere ve tum isteyenlere de nasip olur... bende hic bir belirti olmadi sifir yani hic bisey anlamadimm...
Kaçinci gün embiryosuydu. Rahim kalınlığı kaçken transfer oldun. Ve dondurulmuş embriyo mu. Çözdürürken bozulma durumu olursa diye çok endişeliyim

Arkadaşlar transfer öncesi Rahim kalınlığınız kaçtı. Benim bugun 8.2 mm çıktı. Sizlerin durum nasıldı

Kaçinci gün embiryosuydu. Rahim kalınlığı kaçken transfer oldun. Ve dondurulmuş embriyo mu. Çözdürürken bozulma durumu olursa diye çok endişeliyim
benim 5. gun dondurulmus embriyo rahim kalinligimi hatirlamiyorum ama normal seviyeler de demisti doktor benim susam imin kalitesi orta idi 3bc rabbim ol derse oluyor...

benim de su an merak ettigim bu saatden sonra kimyasal olma sansi olurmu acaba? korkuyorum degerlerim dusecek diye bana da su 2 gun gecmez simdi... tup bebek surecinin zorluklari her evresi gergin...

Back