- 23 Ocak 2019
- 3.070
- 10.322
- 208
- 35
Çok. ÜzgünümBen sonucumu aldim kizlar. Maalesef negatifo kadar emek bosa gitti. Kismet degilmis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok. ÜzgünümBen sonucumu aldim kizlar. Maalesef negatifo kadar emek bosa gitti. Kismet degilmis.
Histereskopide. Sonra regl olmusmuydunuz gecıktımı,? Histereskopiden kaç ay sonra transfer oldunuz ?Üzüldüm canım gerçekten( Benimde 2. denemem canım histereskopiden sonra başladım 2. Tüp bebeğe bende.
İnşallah canım bende yarın vericem kan, bakalım nolacakInsallah hayirli pozitif sonuclar alirsin canimHic birimizin kucagi bos kalmasin
![]()
Benim histereskopim biraz farklıydı ameliyattan sonra kanamam uzun bir sure durmadı 20 gun fln neredesye kanamam vardı diyebilirim. Sonrasında takip eden ilk regl oldugum ayın 2. Günü tedaviye başladım .Histereskopide. Sonra regl olmusmuydunuz gecıktımı,? Histereskopiden kaç ay sonra transfer oldunuz ?
Çok. Üzgünüm
[/QUOT
Sagol canimÇok. Üzgünüm
Histereskopi sebebınız neydı ,bende oldum rahmi yanlardan buyuttu biraz,darmıs.benı uc ay menopoza sokcak sonra baslıcas ,umarım hıstereskopinin etkısı gecmes ozamana kadar.histereskopi sonrasında tutma ıhtımalı yuksekmısBenim histereskopim biraz farklıydı ameliyattan sonra kanamam uzun bir sure durmadı 20 gun fln neredesye kanamam vardı diyebilirim. Sonrasında takip eden ilk regl oldugum ayın 2. Günü tedaviye başladım .
Ben sonucumu aldim kizlar. Maalesef negatifo kadar emek bosa gitti. Kismet degilmis.
Benimde testim bunun gibi çıkmıştı. Şükür pozitif oldu.cok şaşırdım bende.Idrar testim 8.gunde boyleydi. Ama 12. Gunde kan testim negatif geldi. Ben cok net soyluyorum bir daha idrar testi yapmam. Gidersem kan testine giderim. Resmen insanin duygulariyla oynuyor. O kadar cok arastirdimki. 8. Gunde bunu yaptiktan sonra kan testine gitmeliydim. TRAnsferden sonra bekleyen arkadaslarima tavsiyem olsun![]()
Kürtaj olmak zorunda kalmıstım sonrasında 1 başarısız tüp bebek denemme var, sonrasında rahim filmi istendi ve yapışıklık oldugu tespit edildi bu yüzden dr’um histereskopi ameliyatı olmam gerektigini soyledi bu yüzden oldum canım. İlk tüp bebek denememden önce bakılsaydı eğer boşu boşuna ilk denemeyi yapmamıs olacaktım. Sonrasında tedavi için başka hastaneye gidince ortaya çıktı bu durum.Histereskopi sebebınız neydı ,bende oldum rahmi yanlardan buyuttu biraz,darmıs.benı uc ay menopoza sokcak sonra baslıcas ,umarım hıstereskopinin etkısı gecmes ozamana kadar.histereskopi sonrasında tutma ıhtımalı yuksekmıs
Siz testi yaptıktan ne kadar sonra çıkmıştı bu çizgi?Idrar testim 8.gunde boyleydi. Ama 12. Gunde kan testim negatif geldi. Ben cok net soyluyorum bir daha idrar testi yapmam. Gidersem kan testine giderim. Resmen insanin duygulariyla oynuyor. O kadar cok arastirdimki. 8. Gunde bunu yaptiktan sonra kan testine gitmeliydim. TRAnsferden sonra bekleyen arkadaslarima tavsiyem olsun![]()
Üzülmeyin demek biliyorum ki anlamsız.. Ama güçlü ve sabırlı olmak zorundayız. Benim ilk denememdi, ilk başta tüm değerlerin iyiydi tedavi başladığında 4 ayda önce polip çıktı histereskopi oldum, tam transfere hazırlanırken kist çıktı genel anestezi altında i boşaltıldı, ilk deneme olduğu için çok beklenti içine girmedim aslında ama öyle desekte insan yaşadığı süreci kendi biliyor, onca iğne ilaçtan sonra tekrar aynı süreci yaşamaktan korkuyo, bende dün silik çizgiyi görünce heyecan yaptım, aslında kan verme günüm perşembe ama bugün kan vercem yine de, olumsuz çıkarsa biliyorum ki üzülücem ama dinde dedim ya 17.de tutan hikayeler aklıma gelince sabırlı olmak zorundayız diye güç buluyorum. Çok şükür ki dondurulmuş embriyolarınız varmış, inşallah bir daha ki denemede Rabbim ol desinde oluverir inşallahh, güzel düşünelim güzel olsun :)Idrar testim 8.gunde boyleydi. Ama 12. Gunde kan testim negatif geldi. Ben cok net soyluyorum bir daha idrar testi yapmam. Gidersem kan testine giderim. Resmen insanin duygulariyla oynuyor. O kadar cok arastirdimki. 8. Gunde bunu yaptiktan sonra kan testine gitmeliydim. TRAnsferden sonra bekleyen arkadaslarima tavsiyem olsun![]()
Mesajin icin cok tesekkur ederimÜzülmeyin demek biliyorum ki anlamsız.. Ama güçlü ve sabırlı olmak zorundayız. Benim ilk denememdi, ilk başta tüm değerlerin iyiydi tedavi başladığında 4 ayda önce polip çıktı histereskopi oldum, tam transfere hazırlanırken kist çıktı genel anestezi altında i boşaltıldı, ilk deneme olduğu için çok beklenti içine girmedim aslında ama öyle desekte insan yaşadığı süreci kendi biliyor, onca iğne ilaçtan sonra tekrar aynı süreci yaşamaktan korkuyo, bende dün silik çizgiyi görünce heyecan yaptım, aslında kan verme günüm perşembe ama bugün kan vercem yine de, olumsuz çıkarsa biliyorum ki üzülücem ama dinde dedim ya 17.de tutan hikayeler aklıma gelince sabırlı olmak zorundayız diye güç buluyorum. Çok şükür ki dondurulmuş embriyolarınız varmış, inşallah bir daha ki denemede Rabbim ol desinde oluverir inşallahh, güzel düşünelim güzel olsun :)
Arkadaslar merhaba.bende 2.deneme iyi kalite 2 orta kalite 1 transfer oldum.dondurulmus bebelerbursada yptrdim dr murat bey.ilkinde hasta gibi yattim nitekim hasta da oldum yata yata pskolojim bozulmustu.bu sefer oyle degilm hep yatmiyorum oturuyorum geziyorum olcaksa olcak olmucalsa olmucak.hayatin sonu degil diye dusunuyorum evet emeklerimiz cok ama rabbimin dedgnden buyuk degil hicbisey.dayanamam katlanamam demeyin dayaniliyor hayatta herseye.tevekkul edelim sabredelim
Kesinlikle öyle her nasip vaktine esirdir sözünü çok severim. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız. İki yıldır evliyim sayısız kez ultrason çekildi hiç birinde çıkmayan polip yumurta toplama işleminden hemen sonra ultrason da çıktı. Doktorum histereskopi yapalım hem alalım hem bakalım dedi. Yok istemezsen ilaç kullanıp bekleyebilirizde dedi. Ben beklemek istemediğim için yaptırmak istedim. Çok basit bi işlemmiş iyi ki yapılmış dedim sonra. Rahmin tam karşı duvarına ve kenarlarına çizik atıldı aynı işlem esnasında. Tam transfere hazırlanırken yumurtalıkta kist çıktı bu sefer. İstersen bekleyelim bi ay daha istersen anestezi altında iğne ile boşaltabiliriz dedi. Beklemeyelim dedik işlem yapıldı. Sonra transfere geçtik. Bakalım hayırlısı artık bugün bende sabah kan verdim. Merakla bekliyorum. Bende o belirsiz çizgi 10-15 dk içinde çıkmıştı. Hayırlısı demekten başka yol yok. Geçen sene dış gebelik geçirdim o zaman çok üzülmüştü herkes onun için bu süreci herkesten saklıyoruz kimseyi bu beklenti içine sokup stres olmayalım diye. Amma uzun oldu hayırlısı artık :)Mesajin icin cok tesekkur ederimSenin surecin de zorluymus. Allah yardimcin olsun
Insallah guzel sonuclar alirsin bugun hepsini unutursun
Benim idrar testimdeko cizgi hemen cikmadi. 1 saat sonra cikti. O yuzden hic emin olamamistim. Ama bunca zamandir test yaparim hic bu kadar belirgin bir cizgi de gormemistim. O yuzden insan ister istemez umutlaniyor
bilemiyorum belki de o gun vardi sonra devam etmedi. Bugun e2 ve progesteron verdim tekrar doktorum degerlendirince anlariz ne oldugunu. Ben de histereskopi yaptirmak istemistim ama doktorum bu goruntuye gerek yok demisti. Histereskopiden once polip oldugunu nasil anladi doktorun? Insan bir neden ariyor da biliyorum cok okudum forumda 5.gun embriyosu konulup tutmayan da 2.gun kalitesiz embriyo konulup gebe kalan da cok var. nasip kismet isi gercekten. Allah dileyecek, vakti saati gelecek insallah
![]()
pozitif haberi almiştiniz diymi. Kaç gün yatıp dinlenmek gerekiyor. Ve hangi ilaçları kullandınız.Benim çok yakıyo, doktora sorcam başka yerden yapılabiliyorsa birazda oradan yapayım mı diye. Bu arada ilk transferin. İyi kalite 2 embriyo transfer edildi. İnşallah tutar. Doktor ilk uç gün hasta gibi yat, 10 gün dinlenme demişti. Hayırlı olur inşallah hepimiz için.
Hadi hayirlisi guzel haberlerini aliriz insallah bugunKesinlikle öyle her nasip vaktine esirdir sözünü çok severim. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız. İki yıldır evliyim sayısız kez ultrason çekildi hiç birinde çıkmayan polip yumurta toplama işleminden hemen sonra ultrason da çıktı. Doktorum histereskopi yapalım hem alalım hem bakalım dedi. Yok istemezsen ilaç kullanıp bekleyebilirizde dedi. Ben beklemek istemediğim için yaptırmak istedim. Çok basit bi işlemmiş iyi ki yapılmış dedim sonra. Rahmin tam karşı duvarına ve kenarlarına çizik atıldı aynı işlem esnasında. Tam transfere hazırlanırken yumurtalıkta kist çıktı bu sefer. İstersen bekleyelim bi ay daha istersen anestezi altında iğne ile boşaltabiliriz dedi. Beklemeyelim dedik işlem yapıldı. Sonra transfere geçtik. Bakalım hayırlısı artık bugün bende sabah kan verdim. Merakla bekliyorum. Bende o belirsiz çizgi 10-15 dk içinde çıkmıştı. Hayırlısı demekten başka yol yok. Geçen sene dış gebelik geçirdim o zaman çok üzülmüştü herkes onun için bu süreci herkesten saklıyoruz kimseyi bu beklenti içine sokup stres olmayalım diye. Amma uzun oldu hayırlısı artık :)
Ebso canım histeroskopi de Bi sorun çikmiş miydi. Transferden önceki ay mi yaptırdın. Bilgini paylaşirsaniz sevinirimÜzüldüm canım gerçekten( Benimde 2. denemem canım histereskopiden sonra başladım 2. Tüp bebeğe bende.