Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ben de senin gibi 2. Denememin negatif oldugunu dun ogrendim. Dun cok agladim ama bak bugun ayaktayim. Anne olmak guclu olmayi gerektiriyor. Biz de once guclu olacagiz sonra anne! Benim de hic bir sorunum yok, olmamasinin hic bir aciklamasi yok! kismet diyip devam edecegiz yolumuza! Kalk lutfen, silkelen ve kendine gel. Daha yolumuz var bizim!

Çok şükür ben güzel haberi aldım, bugün sekizinci gün 42.8 çıktı betahcg perşembe tekrar kan vercem. Rabbim en kısa zamanda hem sana, hem de isteyen bekleyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallahh :)

Üzülmeyin demek biliyorum ki anlamsız ama inanmaya ve umut etmeye devam etmek zorundayız güzel haberleri almak için. Olmadıysa vardır bir sebebi belki hayırlı olanı budur. İnşallah en kısa sürede Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallahh :)

Tebrik ederim canim Allah tamamina erdirsindarisi hepimizin basina

Kop o
Ebso canım histeroskopi de Bi sorun çikmiş miydi. Transferden önceki ay mi yaptırdın. Bilgini paylaşirsaniz sevinirim
Sadece ameliyattan sonra kanamam durmadı , spiral takılmıstı belki ondan olabilri ya da hormon ilcından olabilir ama 20-25 gun sürdü kanamam, kesildikten sonraki reglmde hemen başladık tedaviye canım

allahim tamamina erdirsin insallahh darisi basimiza olsun benim de yarin 8. gunum yarin gidip kanda baktiricam...

Canım lütfen üzülme gercekten ben cok ümitliydim senden , ama vardır herşeyin bir sebebi, seni de bekliyor biryerlerde bebişin ve o gün gelince sende anne olacaksın. Bazen idrarda yapılan testler bozuk çıkabiliyor bir kere benimde başıma gelmişti heyecanla gidip kan vermiştim :/ ya da tutunurken bir sorun oluştu belki de... ileriye bakman önemli , bundan sonraki adımlar yapılacaklar, dr un ne diyor bu duruma görüştünmü?

COk tesekkur ederim canim Kismet degilmis. Doktorum da cok sasirdi. Yasim genc embriyolarim 1. Kalite ve spesifik bir sorunumuz da yok aslinda. Ben elimden gelen her seyi yaptim intralipid tedavisi dahil. tek aklimda kalan histeroskopi oldu. Ona da dr gerek yok demisti. Adetimi bekleyecegim, adet olunca muayene olup yol haritasi cikaracagiz. Muhtemelen 2 ayi bulur. Ne gerekiyosa yapacagiz. Ben inaniyorum benim bebegim dondurucu da dunyaya gelmeyi bekliyor. Bu hayat onun kismeti demek ki

bende bir onceki transferimde donduruca da bekleyen (su anda bedeninde olan) icin hep diyordum ki o benim olucak ve tabiki onceki olan tutmadi ama o anda da hep aklimda olan simdiki susam im di... insallahh guzel bir omur hayirli bir ruh saglikli bir beden bekliyordur bu hayatta onu

Insallah amin cok amin Allah sabrini da veriyor ya buna da sukur Senin de basarisiz denemelerin olmus en iyi sen anlarsin benim gibileri doktorumla konusup adet olunca gel muayenede karar veririz dedigi icin bile umudum yeserdi yeniden. Insallah ben de 3. Seferimde evladima kavusacagim Insallah senin de guzel haberlerini aliriz yarinIdrar testi yapmayarak en guzelini yaptin

onceki 2 sefer de de yapmistim haliyle alt ust oluyorsun bunda dayandim... onceki seferlerde cevremdeki herkes neden yaptin diye kizdi soylendi simdi de herkes hergun ariyor yapsana neden yapmadin diye :))

onceki 2 sefer de de yapmistim haliyle alt ust oluyorsun bunda dayandim... onceki seferlerde cevremdeki herkes neden yaptin diye kizdi soylendi simdi de herkes hergun ariyor yapsana neden yapmadin diye :))
o da iyiymis. Senin ilk iki seferin neden tutmadigina dair bir sonuca varabildiniz mi canim? Ne gibi tetkiklet yaptirdim bu denemelerinden sonra seni uzmeyecekse bahsedersen sevinirim

benim amh degerlerim dusuk ben 1 senedir ugrasiyorum 4 kez yumurta toplattim ilk i 3 yumurta cikti 1 tanesi 3 gitti ve o kondu tutmadi ikinci sefer 2 yumurta toplandi bir tanesi ( su an ki susam im) 5 gitti dondurduk bir daha toplattik hic cikmadi 4. sefer toplattik 2 yumurta cikti 1 tanesi 5 gitti ama dondurulmaya musait olmayan bir kalite de idi dondurmadan transfer oldu tutmadi... rabbim insallah bunu bana hayirlisi ile nasip eder... ve hepimize nasip etsin tez vakitte...

Insallah canim Benim bir arkadasim 0.01 amh yuksek fshla 3 yildir ancak 3 yumurta toplatabilmisti. Defalarca bos cikti en son toplamada 4 tane toplandi. 7 embriyosu olunca transfer yapildi 3 adet 3.gun. Masallah su an hamile 9 haftalik ve ilk denemesi. Yani bu isin hic matematigi yok. Nasip olcak. Sen nerde tedavi oluyosun? Normalde az yumurtayi 5. Gune tasimiyorlar ona sasirdim. Benim dondurulmuslarim 3.gun. Anladigim kadariyla sana fresh transfer yapilmis hep dondurulmusta sansin artiyor rahim dinlendigi icin. Insallah bu sefer susamin sana sıkı sıkıya tutunur sağlıkla

bahceci umut da goruyorum
ilk i bahceci fulya idi 3 gunluk olan dondurulmus du
2. ci canli dondurulmaya musait degildi kalitesi
buda dondurulmus ozellikle ben istedim 5. gune kadar gitmesini sansi artiyor di diye
susam :)) internette arastirdigimda 5. embriyosu kalem ucu buyuklugunde diyordu tutunmaya basladiginda da susam buyuklugu diyordu ordan girdi aklima :))) rabbim hepimize kucuk kucuk susamlar nasip etsinn :))) senin durumun neydi

birde benim basima soyle bisey geldi
sali transferim oldu pazar gunu ic camasirima damar gibi beyaz bisey geldi ici siyah nokta li gibi parmagima alinca bakakaldim o arada jel ozelligi gitti kurudu bende hemen doktorumu aradim embrio dusmus olabilir mi diye olmaz dedi ama yine de cok tedirginim... internet de de gunlerdir ariyorum embriyo dusermi diye hic bir yazi bulamadim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…