Âmin çok teşekkür ederim. Hepimiz içinAllah yardımcın olsun. Pozitifi görmen dileğiyle...
Mrb 3 gün yattım 4. 5.gün ayaklandım bıraz 5.gun aksamı test sonucundada pozitifi gordum sonrasında da kendı yemegımı ısıtıcak cay vs yapacak kdr aktifim bol sansların olsun cnmTransfer sonrası kaç gün yattınız. Pozitif sonuç alan arkadaşlar cevap verir msnz
Zor biliyorum ama azcık sabredin.stres tam anlamıyla bitiriyo insanı.benim ikinci denemem bu.ilkinde 4.günde test yapmaya başladım.zarar veriyo insana.tutmazsa(İnşallah tutar) daha çok üzülüyo insanbende arife günü transfer oldum. bakalım heyecanla bekliyorum. cuma günü test günüm. blastokist teasferi oldum daha önce kan verip test yaptırsam bişi çıkarmı acaba.
Öyle düşünme canım Allah verecek olursa o ya da şimdi transfer edilen fark etmez sen içini ferah tut umutsuzluğa kapılma gerçekten moral çok etkili dua et inan Allah inşallah muradını verirMerhaba herkese, 2 tane dondurulmuş embriyom vardı ve bugün bir tanesi transfer edildi. 35 yaşındayım aslında ikisini de transfer ettirebilirdim ama eşimi ikna edemedim arkadaşlar , mutlu gittim mutsuz döndüm , onu imha ettiklerini düşündükçe üzülüyorum belki de tutunacak olan oydu diyorumbiraz morale ihtiyacım var sanırım. allahım nasip ettiyse tek embriyo ile de olur sonuçta değil mi...
Çok teşekkür ederim ben de öyle söylüyorum kendi kendime inşallah allahım nasip eder isteyen bekleyen herkeseÖyle düşünme canım Allah verecek olursa o ya da şimdi transfer edilen fark etmez sen içini ferah tut umutsuzluğa kapılma gerçekten moral çok etkili dua et inan Allah inşallah muradını verir
Amin inşallah canım Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinÇok teşekkür ederim ben de öyle söylüyorum kendi kendime inşallah allahım nasip eder isteyen bekleyen herkese
Ben yapmadım idrar tam 10. Gün lan testi yaptım orda çıktı öncesinde yapmadım ama çıkanları okudum burdaDoktor bana 12.gün test yaptır dedi idrar testi ile çıkıyor mu öncesinde
benimde 3. denemem ilkinde tranferi göremedimde ikincisinde 3. gün embiriyosuydu olmadı. bunlar da dondurulmuş 5. gün embiriyosu. inş bakalım tutmuşturlar minnaklarımZor biliyorum ama azcık sabredin.stres tam anlamıyla bitiriyo insanı.benim ikinci denemem bu.ilkinde 4.günde test yapmaya başladım.zarar veriyo insana.tutmazsa(İnşallah tutar) daha çok üzülüyo insan
Ayyy neguzel masallah Canım çok sevindim ❤❤ demekki ben.de haftaya salı test yaptırabilirim darısı bana.allahımçok mutluyum transferin 8. günü kan sonucum 231 çıktı
inş hepimizin duaları kabul olur. allahın izni işe doktorlarımızın aracalığılı ile bebeklerimize kavuşuruz.,
Ayyy neguzel masallah Canım çok sevindim ❤❤ demekki ben.de haftaya salı test yaptırabilirim darısı bana.allahım
Amin canım aminnninş hepimizin duaları kabul olur. allahın izni işe doktorlarımızın aracalığılı ile bebeklerimize kavuşuruz.
Canım o embrıyoyu sectıren de o kararı verdıren de Allah ,onun hikmetinden sual olmaz,hayırlısı bu sekıldeymıs demekki ve ınsallah tutacak Allahın ıznıyle ,ikizin de gebelıgı zor dıyorlarMerhaba herkese, 2 tane dondurulmuş embriyom vardı ve bugün bir tanesi transfer edildi. 35 yaşındayım aslında ikisini de transfer ettirebilirdim ama eşimi ikna edemedim arkadaşlar , mutlu gittim mutsuz döndüm , onu imha ettiklerini düşündükçe üzülüyorum belki de tutunacak olan oydu diyorumbiraz morale ihtiyacım var sanırım. allahım nasip ettiyse tek embriyo ile de olur sonuçta değil mi...
Ayyy inşallah canım benim rahatlattin beni, nekadar doğru söylüyosun seçtiren de Allah diyerekCanım o embrıyoyu sectıren de o kararı verdıren de Allah ,onun hikmetinden sual olmaz,hayırlısı bu sekıldeymıs demekki ve ınsallah tutacak Allahın ıznıyle ,ikizin de gebelıgı zor dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?