Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kaçıncı gün embriyosu
Sizin nezaman transfer oldu kızlar, kaçıncı gün embriyo ve kaç tane transfer edildi . Ben test gününü gelmesini bile istemiyorum negatif sonuç olur diye 😀 hiç heyacanım yok onca yıl uğraşıyoruz artık ümidim gitti ama pes etmiyoruz. İlk kez tüp bebek yaptık . 5 gün embriyosu 2 adet transfer edildi dondurulmustu daha önce. Şimdi 8 tane kaldı . 11 Mayıs test günü bakalım 🙏

Sizin nezaman transfer oldu kızlar, kaçıncı gün embriyo ve kaç tane transfer edildi . Ben test gününü gelmesini bile istemiyorum negatif sonuç olur diye 😀 hiç heyacanım yok onca yıl uğraşıyoruz artık ümidim gitti ama pes etmiyoruz. İlk kez tüp bebek yaptık . 5 gün embriyosu 2 adet transfer edildi dondurulmustu daha önce. Şimdi 8 tane kaldı . 11 Mayıs test günü bakalım 🙏
Transferin kaçıncı günü canım hayırlısı olur inşallah

Ben 27 sinde transfer oldum . Dondurulmuş 3.gün embriyosu . 8 mayısta kan tahlili yaptiracagim

Merhaba kızlar benimde 8.günüm bugün 2 3 gündür mide bulantısı bel ağrısı vardı hafif sol kasığım ağrıyordu bugün biraz hafiledi

Merhaba bende iğnelere başladım, yumurta toplama işinden çok korkuyorum o süreciniz nasıl geçti acaba
Çok rahattı bende anesteziden cok korkuyordm ama serum gıbı bağlıyorlar yattığın yerde uyuyakalmış gibi hop bayılıyorsun sonra ayıldığında hersey bıtmış oluyor benim çok şükür sonrasında ağrım da olmadı

Back