Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Günaydın herkese benim ilk denememde tutunmuştu bebeğim herşey güzel gidiyordu 9.haftamda kalbi durdu kürtaj oldum inşlh şimdikiler benimle kalır hep dua ediyorum 9.gün 7 mayıs hcg testim var çok korkuyorum
İnşallah iyi olur canım moralini yüksek tut korkma

Evet gerçekten cahiller , nasıl mantıkları var anlamıyorum. Siz çok iyi yapmışsınız türkiyeye gitmekle. İnşallah dediğiniz gibi tutar da başka şeylere gerek kalmaz. Amin amin çok gaddarlar gerçekten. Birşey soracağım Benim bugün 9. Günüm transferden sonraki, çatlatma iğnesini ayın 20sinde akşam vurulmuştum acaba halen etkisi var mıdır? Bilginiz var mı bu konuda
Zannetmiyorum canım

Bir kısmını sigorta karşılıyormuş canım bizim ödeyeceğimiz tutat belirtilmedi daha , belli olursa yazarım sana :)
Bende Hollanda da doğdum büyüdüm oranın vatandaşıyım evlenip buraya Türkiye’ye geldim omdan merak ettim yanlış anlama sakın ☺️

Evet gerçekten cahiller , nasıl mantıkları var anlamıyorum. Siz çok iyi yapmışsınız türkiyeye gitmekle. İnşallah dediğiniz gibi tutar da başka şeylere gerek kalmaz. Amin amin çok gaddarlar gerçekten. Birşey soracağım Benim bugün 9. Günüm transferden sonraki, çatlatma iğnesini ayın 20sinde akşam vurulmuştum acaba halen etkisi var mıdır? Bilginiz var mı bu konuda

Catlatma ignesinin etkisi 12-14 gune kadar gecer. Sizin 15 gun olmus, etkisi gecmistir. Test yapabilirsiniz evde isterseniz. Kan testi verdiler mi size 48 saat arayla iki kere?

Catlatma ignesinin etkisi 12-14 gune kadar gecer. Sizin 15 gun olmus, etkisi gecmistir. Test yapabilirsiniz evde isterseniz. Kan testi verdiler mi size 48 saat arayla iki kere?
Yok kan testini söylemediler hiç, sadece evde test yapmamı söylediler. Ben burda kan testi yapacaklarını da sanmıyorum

Ben nisan ayının 25 inde 3. Gün embriyosu transferi oldum. Salı gunu test gunhm. 2. Günden beri bel ağrısı kasık ağrısı var. Son 3 gündür de sürekli uyku hali hasta olcakmış gibi halsizlik sanki sinüsleriö dolu dolu başım beni aşağıya çekiomjş gibi bi durum. Bana bebiş tutundumu hiç bilmiorum her şeyin hayırlısı☺️Bir önceki transferimde böle halsizlikler baş ağrısı olmamıştı🙏🍀Allah’ım isteyen herkese sağlıklı kusursuz mutlu bebecikler versin inşallah. Bugun gül ağacına dileklerinizi yazmayı unutmayın kızlar🥰🙏❤️🍃

Bu arada biraz önce jel kalıntıları simsiyah olarak geldi tuvalet kağıdına😢sanırım kanamam kurumuş😭bu iyi mi kötümü bilmiyorum. Jel yuzunden diyenler de var.tutunma kanaması diyenlerde. Normal bişey diyor hemşireler ama yine de insan huzursuz oluyor. Canım çok sıkıldı aynı şeyi yaşayan var mı aranızda. Olan varsa nolur bişeyler yazsın çok teşekkür ederim😢

Bu arada biraz önce jel kalıntıları simsiyah olarak geldi tuvalet kağıdına😢sanırım kanamam kurumuş😭bu iyi mi kötümü bilmiyorum. Jel yuzunden diyenler de var.tutunma kanaması diyenlerde. Normal bişey diyor hemşireler ama yine de insan huzursuz oluyor. Canım çok sıkıldı aynı şeyi yaşayan var mı aranızda. Olan varsa nolur bişeyler yazsın çok teşekkür ederim😢
merhaba siyah olarak değilde köyü kahve olarak geliyor benim de 6 haftalık hamileyim hatta lekelenmem bile var ama kesede ve rahimde kanama yok dedi doktor benimde icim rahat degil

merhaba siyah olarak değilde köyü kahve olarak geliyor benim de 6 haftalık hamileyim hatta lekelenmem bile var ama kesede ve rahimde kanama yok dedi doktor benimde icim rahat degil

Korkma canım bu jelden dolayı oluyormuş bunlar bana verilen kağıtta yazıyor . Yoğun kanama olmadıktan sonra sorun olmuyor.

Back