- 28 Mart 2019
- 169
- 115
- 33
- 38
Canim cok kesin olmamakla birlikte 9-10. gunlerde poztifi gorebilirsin. Benim 5. Gun embriyosuydu 7. Gunde görmüştümBanada verdi de işte insan erken öğrenmek istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok kesin olmamakla birlikte 9-10. gunlerde poztifi gorebilirsin. Benim 5. Gun embriyosuydu 7. Gunde görmüştümBanada verdi de işte insan erken öğrenmek istiyor
Tam mevsimi ye ben de yiyorum. Söktürücü bir ozelligi yok erigin.Kızlar ya sizce erik yemek zarar verir mi tutunmasına biraz saçma ama ben çöl seviyorum
Yeşil ya ben de bir an aklıma geldi sorayım dedimTam mevsimi ye ben de yiyorum. Söktürücü bir ozelligi yok erigin.
Peki transfer günü dahil miCanim cok kesin olmamakla birlikte 9-10. gunlerde poztifi gorebilirsin. Benim 5. Gun embriyosuydu 7. Gunde görmüştüm
Evde kaçıncı gün yapılmalı kaçıncı gün çıkar3. Gun embriyosu icin erken. Normal test gunu 12. Gun. Zamani gelince yaptir derim canim
12. Gun yaptirEvde kaçıncı gün yapılmalı kaçıncı gün çıkar
Hayir transfer gununu sayma.Peki transfer günü dahil mi
Bende öyle düşünüyorum 1 tane olsun sağlıklı olsun normal doğum yapabileyim istiyorum hayırlısı bakalım doktorum ne karar verecekiyi geceler canım ilk denemede bende 24 yaşindaydım 2 embriyo olsun demiştim doktorum bi tane olsun sağlıklı olsun demişti işine geldiği için söylediğini düşündüm ama gerçekten haklıymış kızım erken doğdu bi buçuk ay yani çoğul gebelik demek risk demek 10 tane de koysalar nasibinde ne varsa o olur canım Allahtan hayırlısını iste doktoruna bırak
Amin İnşaAllah Geçmiş olsun canım normaldir benceHanımlar inşallah hepinizin bebeği tutunur birbirimize dua edelim bolca :) ben de opudan sonra ilk adetimi oldum ama sabahtan beri kıvranıyorum yok böyle bir ağrı hiç bu kadar şiddetli ağrılı adet olmamıştı gözümde yaş kalmadı normal mi bu
Bence normal değil doktorunu ara hemen. Bende 28 yumurta toplandı sonra adet oldum ama ağrı çekmedimHanımlar inşallah hepinizin bebeği tutunur birbirimize dua edelim bolca :) ben de opudan sonra ilk adetimi oldum ama sabahtan beri kıvranıyorum yok böyle bir ağrı hiç bu kadar şiddetli ağrılı adet olmamıştı gözümde yaş kalmadı normal mi bu
Sonuç 0.9
10Bugün kaçıncı günündü?
Rakam belli zaten diyecek bişey yok negatif hakkımda bu hayırlıdır demekki
Sordum normal olduğunu söyledi canımdan can gitti ama şimdi iyiyimBence normal değil doktorunu ara hemen. Bende 28 yumurta toplandı sonra adet oldum ama ağrı çekmedim
Ne yazsak boş nasibin ötesine geçilmiyor Rabbim yardımcın-yardımcımız olsun inşallahRakam belli zaten diyecek bişey yok negatif hakkımda bu hayırlıdır demekki
AminNe yazsak boş nasibin ötesine geçilmiyor Rabbim yardımcın-yardımcımız olsun inşallah
Demekki kişiden kişiye farklılık gösteriyorSordum normal olduğunu söyledi canımdan can gitti ama şimdi iyiyim