- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 de 3.gün embriyosuyduNe zaman yapıldı transfer
Evet benim de öyle dün hiç ağrı falan yoktu önceki gün hafif hafif sol kasıkta batmalar vardı ve sol bel ağrısı, sonra akşamına geçti dün de yoktu, bugün yine sol bel ağrısı var bakalım hayırlısı,Oluyormuş benim de 3 günüm hafif bir ağrı öyle rahatsız edecek derecede değil sukur
Kişiden kişiye değişiyor canım tam gününde tekrar yaparsın testini23 de 3.gün embriyosuydu
Ne güzel bir kızın varmış senin, amin inşallahBu kadar etkilenmem diyordum ama kendimi kandırmişim bi kızım var sonuçta ama yinede insan psikolojik olarak çöküyor Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Aynen hayırlısı artık nasibimiz ne ise onu yaşayacağızKişiden kişiye değişiyor canım tam gününde tekrar yaparsın testini
Herzaman hamd ile dua ediyorum Rabbim bana bi evlat verdi diye kendimden kat kat kötü durumda olan insanları düşünüyorum ve şükrediyorumNe güzel bir kızın varmış senin, amin inşallah
Amin inşallah, yavrularımız bize Allah'ın emaneti , emanetlerimiz rahimlerimizde, hayırlısı ile Rabbim bizlere bağışlasın inşallahAllah hepimizin yar yardımcısı olsun güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşaAllah
Selamunaleyküm arkadaşlar, ben perşembe günü transfer oldum.. Transfer günü sayılıyor mu bilmiyorum.. Kimler kaçıncı gününde ? Kimler test yaptı acaba. Az muhabbet edelim, iyi gelir..
@Lilyum1634 —-> (Sağlıkla inşAllah)
@ozlem2016 —-> (Sağlıkla inşAllah)
@jadefeast ——> (Sağlıkla inşAllah)
@designer_love ——> (Sağlıkla inşAllah)
@Duaherderdedeva ——> (Sağlıkla İnşAllah)
@Bebit0 ——> ( Sağlıkla inşAllah)
@arimaya90 ——> ( Sağlıkla inşAllah)
@d_targaryen ——> (Sağlıkla inşAllah)
@eylem84 —-> ( Sağlıkla inşAllah)
@birmucizeistiyorum ——> ( Sağlıkla inşAllah)
Amin benim hafif belim ağrıyor o kadar birde göğüslerim ucu yoktu onlar çıktı galiba iğneler den onlarda sen iğne ilac ne kullanıyorsun
Transferden 12 gün sonraKızlar 3.gün embriyondada evde kaçıncı gün yapılmalı test
En erken evde ne zaman yapılırTransferden 12 gün sonra
Bilmiyorum bence 12 gün bekle doktor bana tarihini kağıda yazıp verdi:)En erken evde ne zaman yapılır
Banada verdi de işte insan erken öğrenmek istiyorBilmiyorum bence 12 gün bekle doktor bana tarihini kağıda yazıp verdi:)
Benimki 11mayıs hemen geçer zaten hiç düşünme... senin nezaman ???Banada verdi de işte insan erken öğrenmek istiyor
Ben jel bide vitamin alıyorum1) Ben vajınal jel
2)Kalçadan iğne 3)göbekten iğne
4)Coraspirin hap
5)Estrofem 3x
Siz neler kullanıyorsunuz
3 NisanBenimki 11mayıs hemen geçer zaten hiç düşünme... senin nezaman ???
Pardon 3 mayıs3 Nisan
3 Mayıs ?3 Nisan