Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Fazla ümitlenmek istemiyorum ama galiba tutundu bebeğim bana
Bursa tutyndu diyorsun aşağıda tutynmadi sabırlı ol Rabbım buyuk güzel şeyler düşün ben oyleyim ınslalah tutundu benimkide olmasada Allahtan ne yapalım Rabbım buyuk. Esim araç getirmeye gitti aksama gelir yarın cikcaz evimize nasıpse hersey guzel düşün

Ağrılar psikolojik bence bide jeli sıkınca adet olacak mışşin hissi oluyor
Jelden pek etkilemedi hatta ilk günü biraz dışarı attı sonra ki günler hiç yok sukur iğne jel kan sulandirici 8 tane ilaç devam hayırlısı

Bursa tutyndu diyorsun aşağıda tutynmadi sabırlı ol Rabbım buyuk güzel şeyler düşün ben oyleyim ınslalah tutundu benimkide olmasada Allahtan ne yapalım Rabbım buyuk. Esim araç getirmeye gitti aksama gelir yarın cikcaz evimize nasıpse hersey guzel düşün
Rabbim ne verirse hamd edicem verince vermeyince i kötü çok şükür bi kızım var

BEnde şuan birşeyyok hiç ilkinde çok pimrikliydim ama bu sefer öyle değilim
Yürüdüm iğne oldum geldim iyim sukur bende öyle aman aman demiyorum sadece yatıyorum 3 gun oldu sukur

Yo ümidimi kaybetmedim ama testte çıkmayınca kötü oldum Allah herşeyin hayırlısını verir sukunet ile bekliyorum

Valla bende beklemek istiyorum bu gun rüyamda pozitif gördüm hayır olur ınslalah hepimiz gorurrusz hayırlıca 6. Gun benimki 3 gun oldu bu gun yapsam da olur ama moral bozmak istemiyorum

Merhaba bende tek taraflı bel ağrısı olur mu diyordum benim de tek taraf bel ağrım var bugün 6.günüm
Oluyormuş benim de 3 günüm hafif bir ağrı öyle rahatsız edecek derecede değil sukur

Back