Bursa tutyndu diyorsun aşağıda tutynmadi sabırlı ol Rabbım buyuk güzel şeyler düşün ben oyleyim ınslalah tutundu benimkide olmasada Allahtan ne yapalım Rabbım buyuk. Esim araç getirmeye gitti aksama gelir yarın cikcaz evimize nasıpse hersey guzel düşünFazla ümitlenmek istemiyorum ama galiba tutundu bebeğim bana
Jelden pek etkilemedi hatta ilk günü biraz dışarı attı sonra ki günler hiç yok sukur iğne jel kan sulandirici 8 tane ilaç devam hayırlısıAğrılar psikolojik bence bide jeli sıkınca adet olacak mışşin hissi oluyor
Evde test yaptım çıkmadıNerden biliyorsun?
Rabbim ne verirse hamd edicem verince vermeyince i kötü çok şükür bi kızım varBursa tutyndu diyorsun aşağıda tutynmadi sabırlı ol Rabbım buyuk güzel şeyler düşün ben oyleyim ınslalah tutundu benimkide olmasada Allahtan ne yapalım Rabbım buyuk. Esim araç getirmeye gitti aksama gelir yarın cikcaz evimize nasıpse hersey guzel düşün
BEnde şuan birşeyyok hiç ilkinde çok pimrikliydim ama bu sefer öyle değilimAmin benim hafif belim ağrıyor o kadar birde göğüslerim ucu yoktu onlar çıktı galiba iğneler den onlarda sen iğne ilac ne kullanıyorsun
Yürüdüm iğne oldum geldim iyim sukur bende öyle aman aman demiyorum sadece yatıyorum 3 gun oldu sukurBEnde şuan birşeyyok hiç ilkinde çok pimrikliydim ama bu sefer öyle değilim
Maşallah Rabbım uzun omur versin kızına ınslalah buda tutacak hayırlıca bak gorRabbim ne verirse hamd edicem verince vermeyince i kötü çok şükür bi kızım var
Varmı sende bi belirti falanYürüdüm iğne oldum geldim iyim sukur bende öyle aman aman demiyorum sadece yatıyorum 3 gun oldu sukur
Hafif tek taraf kasık ağrım ve belim sızlıyor gibi agrıyor iyim sukur birde göğüslerim büyüyor galiba ilaçlardanVarmı sende bi belirti falan
Merhaba bende tek taraflı bel ağrısı olur mu diyordum benim de tek taraf bel ağrım var bugün 6.günümHafif tek taraf kasık ağrım ve belim sızlıyor gibi agrıyor iyim sukur birde göğüslerim büyüyor galiba ilaçlardan
Yo ümidimi kaybetmedim ama testte çıkmayınca kötü oldum Allah herşeyin hayırlısını verir sukunet ile bekliyorumBursa tutyndu diyorsun aşağıda tutynmadi sabırlı ol Rabbım buyuk güzel şeyler düşün ben oyleyim ınslalah tutundu benimkide olmasada Allahtan ne yapalım Rabbım buyuk. Esim araç getirmeye gitti aksama gelir yarın cikcaz evimize nasıpse hersey guzel düşün
8.gün yapıp pozitifi görenler var, ama ben test günümde yapmayı düşünüyorum öncesine yüreğim dayanmaz :))Kızlar 3.gün embriyondada evde kaçıncı gün yapılmalı test
Ben bugun yaptım çıkmadı 8.günümdü acaba tutunma mış mı8.gün yapıp pozitifi görenler var, ama ben test günümde yapmayı düşünüyorum öncesine yüreğim dayanmaz :))
Oluyormuş benim de 3 günüm hafif bir ağrı öyle rahatsız edecek derecede değil sukurMerhaba bende tek taraflı bel ağrısı olur mu diyordum benim de tek taraf bel ağrım var bugün 6.günüm
Daha zamn var kotu düşünme belli olmaz canımBen bugun yaptım çıkmadı 8.günümdü acaba tutunma mış mı
Bende rüyamda gördüm pozitifi bilinç altı galibaValla bende beklemek istiyorum bu gun rüyamda pozitif gördüm hayır olur ınslalah hepimiz gorurrusz hayırlıca 6. Gun benimki 3 gun oldu bu gun yapsam da olur ama moral bozmak istemiyorum
Beklemek en iyisi bence de, benim de 6.günüm 24ünde yapıldı transferimValla bende beklemek istiyorum bu gun rüyamda pozitif gördüm hayır olur ınslalah hepimiz gorurrusz hayırlıca 6. Gun benimki 3 gun oldu bu gun yapsam da olur ama moral bozmak istemiyorum
Ne zaman yapıldı transferBen bugun yaptım çıkmadı 8.günümdü acaba tutunma mış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?