Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Yaşın da önemli canım. İkinci çocuk isteyen birisi misin bu da önemli. Yine de her halükarda 2 transfer yaptırırsan ilk denemede tutma şansın artmış olur. Bana da 5. gün embriyosu 2 transfer yapıldı birisi tutundu. 3 tane de dondurulmuşum kaldı. Ben de 11 olgun yumurtadan 10 tanesi döllendi. 5 tanesi 5. Güne gitti. Başka oranlara bakınca biraz fazla buluyorum. Kliniğe güvenmek zorundayız tabiki ama dondurmak için düşük kalite dondurmuş olamazlar değil mi 🙄 sonuçta bunun için de bir para alıyorlar ve ne yazık ki sağlık sektörü artık para üzerine kurulu ülkemizde.
24 yaşındayım ilk denemem hiç çocuğum yok canım ilk denemem olmasına rağmen maddi manevi yıprattı diyebilirim çektiğim sıkıntıları düşününce 2 koydurayım diyorum sonra aklım ya 1 tanesi yeterli gelirse diyor falan işte bir türlü toparlayamadım kafamı

24 yaşındayım ilk denemem hiç çocuğum yok canım ilk denemem olmasına rağmen maddi manevi yıprattı diyebilirim çektiğim sıkıntıları düşününce 2 koydurayım diyorum sonra aklım ya 1 tanesi yeterli gelirse diyor falan işte bir türlü toparlayamadım kafamı
Iyi akşamlar canım mesajların öncesini okumadım ama ben iki embriyo koydurmak isterdim ikiz bebe sevdalısıyım olmuşken iki tane yada daha fazla olmasindan yanayım bu sene bekleyeceğim seneye bende tüp bebek düşünüyorum Rabbim kolaylığını verir inşallah Hakkında en hayırlısı neyse o olsun sevgilerle:)

Iyi akşamlar canım mesajların öncesini okumadım ama ben iki embriyo koydurmak isterdim ikiz bebe sevdalısıyım olmuşken iki tane yada daha fazla olmasindan yanayım bu sene bekleyeceğim seneye bende tüp bebek düşünüyorum Rabbim kolaylığını verir inşallah Hakkında en hayırlısı neyse o olsun sevgilerle:)
Teşekkürler canım hakkında hayırlısı olsun inşallah :dua:

24 yaşında 2 tane koymazlar 35ten sonra koyuyorlar diye biliyorum

Hadi hayırlısı inşallah bacım zor muydu nasıl geçti kaç tane koydular

1 tane dondurulmusum vardı 3. Gün embriyosu 9 hücreli onu koydular . Rahattı transfer bi zoru yoktu. Sadece ben çok sıkışık tim . Tutmak da zorlandım açıkçası doktor da dedi zaten neden ilk seni almadılar çok sıkışık sin diye

1 tane dondurulmusum vardı 3. Gün embriyosu 9 hücreli onu koydular . Rahattı transfer bi zoru yoktu. Sadece ben çok sıkışık tim . Tutmak da zorlandım açıkçası doktor da dedi zaten neden ilk seni almadılar çok sıkışık sin diye
Bende o konuda çekiniyorum tutamazsam falan diye inşallah bende atlatırım bir an önce

Merhaba canım yazışmları yeni okudum. Bende 25 yaşında ilk tüp bebek denemem 4 tane 5.gün embriyosu var dondurulmş Çarşamba günü transferim oldu ikiz olsun çok istiyorm doktoruma her muayenede dile getirdim ama yaşdan dolayı koyamıyacaklarını yasak olduğunu söyledilr

Merhaba canım yazışmları yeni okudum. Bende 25 yaşında ilk tüp bebek denemem 4 tane 5.gün embriyosu var dondurulmş Çarşamba günü transferim oldu ikiz olsun çok istiyorm doktoruma her muayenede dile getirdim ama yaşdan dolayı koyamıyacaklarını yasak olduğunu söyledilr
Merhaba canım benim doktorum yasa masa dinlemiyor iki koyuyor ben anlam veremedim

Yarın yunurtalarım toplqncak cok ama cok heycanlıyım allahtan anestezili:)transfer beni daha cok gercek gibi

Benimde dün 28 nisanda transferim oldu 5.gün embriyosu 1 tane Rabbim hepimizin guzel sonuçlar almasını nasip etsin🙏
İnşallah 🙏ne kadar suniçitiniz cok sıkışıkmıydınız ağrılı bir işlemmi spekulum takılırken felan kasılma oldumu ben biraz takılıyrm ona:( yarında yumurta topalncak ilk defa biraz korkum var

İnşallah 🙏ne kadar suniçitiniz cok sıkışıkmıydınız ağrılı bir işlemmi spekulum takılırken felan kasılma oldumu ben biraz takılıyrm ona:KK43: yarında yumurta topalncak ilk defa biraz korkum var
Ben daha önce hiç anestezi almamıştım bayılmak nasıl bilmiyordum korkuyordum ama hiç birsey anlamadan sanki tv izlerken uyuyakalmış gıbı hopp gözler kapanıyor sonrada uyanırken buluyorsun kendini 😀 ben spekulum takılırken falan bırsey hıssetmıyorum rahat gecıyor sonra rahım agzını temizliyor doktor sonrada anesteziyle bayılıyorsun😊 transferde ise ben gereksiz sıkışıktım çünkü su içerken sıkışmayacam dıye içtim de içtim başta birsey yoktu tam transfere yarım saat kala bir şişti karnım patlayacaktım o yuzden bıraz iç bekle olmazsa bıraz daha iç aslında 2 tane küçük şişe su içmeye kalmadan sıkışma olur 😀ondada spekulum sonrası rahim ağzı temizleme karından baskası ultrason tutuyor spekulum takılı sekılde kanül ince bir plastik rahime kadar ilerliyor sonra embrıyolog baska bır kanülle bebişini getiriyor ve sana teslim ediyor ekrandan bu kanül ilerlerken bebiş konulurken görüyorsun aklın o an sadece ekranda oluyor altta ne işlem olursa olsun hiiçç umrunda olmayacak😍

Back