Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Amenna Rabbim kuluna hep hayir verir. Canim esinde morfoloji bozuklugu var. 18 yumurtam cikti kala kala 1 tane kalmisti. Oda gitti iste. Ilk deneme daha bizim. Ama galiba esimde varikosel var. Bugun dr a gittik musyene etti buyuk ihtimal var dedi. Ultrason cekilecek bakalim cikacak ne varsa artik. Ameliyat olacak hemen eger varsa. Biraz umitlendim bakalim ne olacak. Varikosel ameluyatndan sonra hizla duzeliyomus spermler.
Canım senin ilk denememiydi. Neden bu kadar kendini kastın o zaman. Tamam insan hemen olsun ister ama daha önünde istediğin kadar zaman var. Eşin de varikosel çıkarsa ameliyat olur belki kendiliğinden olur çocuğunuz. Tevekkülü unutma. Her zaman Rabbim’e tevekkül et; doğrusunu da o bilir, doğru zamanı da hakkımızda hayırlı olanı da... Yalnız sen bu negatif düşünme yönünü bırakmazsan hamileliğinde de çocuğun olduğunda da zorluğunu çekersin. Gebelikte kolay bir süreç değil sürekli merak içinde oluyor insan. Hala kalbi atıyor mu? Gelişimi iyi devam ediyor mu? Organları sağlıklı mı kendisi sağlıklı mı? Sorular hiç bitmiyor ki... Sen pozitif düşünme çalışmaları yap bir hobi edin kendine ve sağlıklı beslen. Zaten sağlıklı yemekler yaparım diyordun aynen devam et her sebzeyi kendi mevsiminde mutlaka pişir ye mevsim meyvelerini de. Allah’ın izniyle senin de güzel haberlerini alırız ama önce buna sen inan :KK54:

Transferden sonra 8.günüm 5. Gun embriyosu.idrar testi yaptim az önce tek çizgi.kan testinin değişeceğini de sanmıyorum.

Canım senin ilk denememiydi. Neden bu kadar kendini kastın o zaman. Tamam insan hemen olsun ister ama daha önünde istediğin kadar zaman var. Eşin de varikosel çıkarsa ameliyat olur belki kendiliğinden olur çocuğunuz. Tevekkülü unutma. Her zaman Rabbim’e tevekkül et; doğrusunu da o bilir, doğru zamanı da hakkımızda hayırlı olanı da... Yalnız sen bu negatif düşünme yönünü bırakmazsan hamileliğinde de çocuğun olduğunda da zorluğunu çekersin. Gebelikte kolay bir süreç değil sürekli merak içinde oluyor insan. Hala kalbi atıyor mu? Gelişimi iyi devam ediyor mu? Organları sağlıklı mı kendisi sağlıklı mı? Sorular hiç bitmiyor ki... Sen pozitif düşünme çalışmaları yap bir hobi edin kendine ve sağlıklı beslen. Zaten sağlıklı yemekler yaparım diyordun aynen devam et her sebzeyi kendi mevsiminde mutlaka pişir ye mevsim meyvelerini de. Allah’ın izniyle senin de güzel haberlerini alırız ama önce buna sen inan :KK54:
Canim uzun sure giremedim.. mesajini yeni gordum. Esimde varikosel cikti. Onunla ugraaiyorduk. 2 hafta sonra ameliyat olucak insaallah. Dedigin gibi belki kendiliginden olur. Ben icimden gelen duygulari yazdim. Bana hic olmiycak gibi geliyor. Aslnda cok pozitif biriyimdir hep gulerim zamanimi cok iyi gecirirm. Ama bu olumsuz dusunceler ivimden geliyor bana olmiycak gibi geliyir nedense. Umdum hic yok.

Kızlar benim de 9 yumurta toplandı 3 tane 5.gün embriyom oluştu donduruldu. Transfer ramazan sonrası inşallah önce 1 tanesi mi koydursam yoksa 2 tanesi mi bu kadar zahmet çekiyoruz inşallah kimsenin emeği boşa gitmez

Kızlar benim de 9 yumurta toplandı 3 tane 5.gün embriyom oluştu donduruldu. Transfer ramazan sonrası inşallah önce 1 tanesi mi koydursam yoksa 2 tanesi mi bu kadar zahmet çekiyoruz inşallah kimsenin emeği boşa gitmez
Neden donduruldular. Yani hic cocugunuz yoksa iki mantikli. Ben oyle yapmistim. Bir tanesi tuttu. Sansin artiyor.

Yaşın da önemli canım. İkinci çocuk isteyen birisi misin bu da önemli. Yine de her halükarda 2 transfer yaptırırsan ilk denemede tutma şansın artmış olur. Bana da 5. gün embriyosu 2 transfer yapıldı birisi tutundu. 3 tane de dondurulmuşum kaldı. Ben de 11 olgun yumurtadan 10 tanesi döllendi. 5 tanesi 5. Güne gitti. Başka oranlara bakınca biraz fazla buluyorum. Kliniğe güvenmek zorundayız tabiki ama dondurmak için düşük kalite dondurmuş olamazlar değil mi 🙄 sonuçta bunun için de bir para alıyorlar ve ne yazık ki sağlık sektörü artık para üzerine kurulu ülkemizde.

Back