Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

😢 inan cok uzgunum evet insanin cani cok yaniyor.... Ama Allah in hikmetinden sorgu sual olmuyor. Diledigine veriyor. Benimde umudum yok. 😢
Sanirim iki denememde negatif oldugu icin tup bebekten de en azindan simdilik umudum kalmadigi icin baya etkiledi beni. Allah ol deyince oluyor.

Aynen cnm bende şimdi hem fitil hem iğneye geçtim çok şükür bugün geçti artık. Yarın tekrar vercem ama hala emin olamıyorum hamile olduğuma kan vermekten korkuyorum resmen sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan sanırım
Canım çok iyi anlıyorum seni bu durumu yaşarken hergun Dr gittim bebegimize birşey oldu diye şükür birşey olmadı ama hep birşey olacakmış korkusunu yaşadık çünkü kolaylıkla olan birşey değil bizim için ve ben hergun emin olmak için test yaptım😳 keseyi görmemize rağmen hala hep bir kuşku var icimizde sürekli Allahım isteyen uğraşan herkese nasip etsin sende dua et baska yapacağımız birşey yok çünkü 👣👣

Kizlar yarin kan verme gunum ama ben 8.gun kan verdim 2den kucuk cikti yani negatif o gunden beridir de idrarda evde de bakiyorum tek cizgi yarin da bisey degiscegni sanmiyorum ilk denememdi ikinciye baslicam artik sizler ne durumdasiniz..... ?

Benimde pzt kan verme günüm dün verdim 0.10 çıktı imkansız yani benimki hiç vermesemmi diyorum

Benimde pzt kan verme günüm dün verdim 0.10 çıktı imkansız yani benimki hiç vermesemmi diyorum
Aynen bende pisman oldum insanin morali bozuluyo erken bakinca olumsuz da olsa gununde baksaydim keske diyorum

Kizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?

Kizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?
Bir tane bile olsa şans var canım benim de 10 tane olmuştu 6 tane kaldılar ikisi benimle şimdi şükür kötü düşünme bir tane olsun bizim olsun

Saçmalamış bence hemşire 9 tane embriyo çok iyi.sorununuz ne bilemiyorum ama benim amh düşük ve 2.tup bebek denemem elde sadece bir tane embriyo bulunabiliyor 2 dir.

Bir tane bile olsa şans var canım benim de 10 tane olmuştu 6 tane kaldılar ikisi benimle şimdi şükür kötü düşünme bir tane olsun bizim olsun
Canim hangi gune kadar dayandi 6si ? Bende transfer mayista olucak dondurulucaklar 3gun ve transfer oncesi 5ci gun embriosu transfer olucak dedi tabii iki gun sonra embrio kalitesi ile ilgilide arayip ogrenicem

Kızlar merhaba benim bugün eğer transfer gününü sayarsak 8. gün saymazsak 7. günüm dayanamadım kan testiyaptırdım 0.90 çıktı 3. gün embriyosu bir tane yükselme ihtimali varmıdır ki acaba yoksa karalara bağlayımmı 😬😬 var mı yükselen sonradan değeri

Kızlar merhaba benim bugün eğer transfer gününü sayarsak 8. gün saymazsak 7. günüm dayanamadım kan testiyaptırdım 0.90 çıktı 3. gün embriyosu bir tane yükselme ihtimali varmıdır ki acaba yoksa karalara bağlayımmı 😬😬 var mı yükselen sonradan değeri
Gününü bekle bakalim

Back