Saol cnm valla böyle bir deneyim yaşayan varsa sonradan yükselen veya yükselmeyen yazarsa çok seviniyorum merak ettimHiç bilmiyorumki canim Ne desem yalan olur yukseledebilir 4 gün var 12.gününe
2 gün sonra tekrar et canımKızlar merhaba benim bugün eğer transfer gününü sayarsak 8. gün saymazsak 7. günüm dayanamadım kan testiyaptırdım 0.90 çıktı 3. gün embriyosu bir tane yükselme ihtimali varmıdır ki acaba yoksa karalara bağlayımmıvar mı yükselen sonradan değeri
çarşamba test günüm o güne kadar daha bişey yapmam nasip artık2 gün sonra tekrar et canım
Var gibiTransfer sonrası 6. Günümsizce var mı bişeyler silik çizgi çıktı
Daha da koyulaştı zaten şimdi gidip kan vericem bide :))Var gibi
Tam olarak ikiye katlanmasa ama artış olsa bile yeterli önemli olan aynı kalmaması veya daha da düşmemesi ,ümitsizliğe kapılma sakınSabredemiyoruz işte tahlil gününden önce yaptırdım ben de kanda da çıktı ama şimdi ikinci tahlil niye ikiye katlamadı diye düşünüyorum2 güne bir kanda beta hcg ikiye katlamalıymış cnm
Daha da koyulaştı zaten şimdi gidip kan vericem bide :))
Bence var hayırlı olsun kacinci gun embriyosu? Dondurulmuş mu taze miDaha da koyulaştı zaten şimdi gidip kan vericem bide :))
Heyecanla bekliyoruzTransfer sonrası 6. Günümsizce var mı bişeyler silik çizgi çıktı
Sonucunu heyecan ile bekliyorumTransfer sonrası 6. Günümsizce var mı bişeyler silik çizgi çıktı
5.gğn embriyosu tazeBence var hayırlı olsun kacinci gun embriyosu? Dondurulmuş mu taze mi
Tamam canım yarım saate cıkıcak 6.günde öğrenebilmeyi ummuyordumVar canım ikinci çizgi . Inşallah kan değerinde yüksektir . Bize de yazmayı unutma
Ayyy maşallah çok sevindimKızlar sonucum çıktı 50pozitif :))
Ay masallah bnm 7.günüm idrar yapmaya korkuyorumKızlar sonucum çıktı 50pozitif :))
Kızlar sonucum çıktı 50pozitif :))
[/QUOTE
Çok sevindim canım . Inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder . Bu günlerinin tadını çıkar hamilelik çok güzel bişey ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?