- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 33
Saol cnm benim tez zaman da isteyen dileyen kim varsa rabbim hayırlısıyla en güzel haliyle versinNe guzel ne mutlu sana Rabbim daim etsin....
1800Prolaktin kaçtı canım?
Sanirim iki denememde negatif oldugu icin tup bebekten de en azindan simdilik umudum kalmadigi icin baya etkiledi beni. Allah ol deyince oluyor.inan cok uzgunum evet insanin cani cok yaniyor.... Ama Allah in hikmetinden sorgu sual olmuyor. Diledigine veriyor. Benimde umudum yok.
Canım çok iyi anlıyorum seni bu durumu yaşarken hergun Dr gittim bebegimize birşey oldu diye şükür birşey olmadı ama hep birşey olacakmış korkusunu yaşadık çünkü kolaylıkla olan birşey değil bizim için ve ben hergun emin olmak için test yaptımAynen cnm bende şimdi hem fitil hem iğneye geçtim çok şükür bugün geçti artık. Yarın tekrar vercem ama hala emin olamıyorum hamile olduğuma kan vermekten korkuyorum resmen sürekli hayal kırıklığı yaşamaktan sanırım
Aynen bende pisman oldum insanin morali bozuluyo erken bakinca olumsuz da olsa gununde baksaydim keske diyorumBenimde pzt kan verme günüm dün verdim 0.10 çıktı imkansız yani benimki hiç vermesemmi diyorum
Bir tane bile olsa şans var canım benim de 10 tane olmuştu 6 tane kaldılar ikisi benimle şimdi şükür kötü düşünme bir tane olsun bizim olsunKizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?
Saçmalamış bence hemşire 9 tane embriyo çok iyi.sorununuz ne bilemiyorum ama benim amh düşük ve 2.tup bebek denemem elde sadece bir tane embriyo bulunabiliyor 2 dir.Kizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?
Canim hangi gune kadar dayandi 6si ? Bende transfer mayista olucak dondurulucaklar 3gun ve transfer oncesi 5ci gun embriosu transfer olucak dedi tabii iki gun sonra embrio kalitesi ile ilgilide arayip ogrenicemBir tane bile olsa şans var canım benim de 10 tane olmuştu 6 tane kaldılar ikisi benimle şimdi şükür kötü düşünme bir tane olsun bizim olsun
3. Gün canım transfer oldumCanim hangi gune kadar dayandi 6si ? Bende transfer mayista olucak dondurulucaklar 3gun ve transfer oncesi 5ci gun embriosu transfer olucak dedi tabii iki gun sonra embrio kalitesi ile ilgilide arayip ogrenicem
Sonuc ne peki? Kac embrio transfer oldu?3. Gün canım transfer oldum
2 embriyo transfer oldu pozitif çok şükür canımSonuc ne peki? Kac embrio transfer oldu?
2 embriyo transfer oldu pozitif çok şükür canım
Amin canım hepimizinkini inşallahMaşallah yaaRabbim tamamına erdirsin sağlıkla canım ❤
Gününü bekle bakalimKızlar merhaba benim bugün eğer transfer gününü sayarsak 8. gün saymazsak 7. günüm dayanamadım kan testiyaptırdım 0.90 çıktı 3. gün embriyosu bir tane yükselme ihtimali varmıdır ki acaba yoksa karalara bağlayımmıvar mı yükselen sonradan değeri
bekliycem de ama olsaydı 5 ten yüksek bir değer çıkardı değil miGününü bekle bakalim
Hiç bilmiyorumki canim Ne desem yalan olur yukseledebilir 4 gün var 12.gününebekliycem de ama olsaydı 5 ten yüksek bir değer çıkardı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?