- 12 Aralık 2017
- 661
- 333
- 53
- 41
Bizde alir miyiz acaba bir gunKucağımda ikizlerim :)
![Hushed face :hushed: 😯](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde alir miyiz acaba bir gunKucağımda ikizlerim :)
Aliriz insallah neden olmasin umutsuzluk yok :)Bizde alir miyiz acaba bir gun![]()
Hic olmiycak gibi geliyor kendi adima...Aliriz insallah neden olmasin umutsuzluk yok :)
Hakkimizda hayirlisi canim yaa bazen bende oyle dusunuyorum hatta tum tup bebek tedavisinde olanlar oyle dusunuyorlardir zaman zaman ama hic olmasa da vardir bi hayir ne evlatlar annelerini babalarini doven ne anne babalar var keske hic dogmasaydin canin ciksin diye beddua eden... teslim olmak lazim bazen kadere ama umutsuzca degil dua ile olacaksa hayirli ve saglikli olsun yoksa gerisi nasip...Hic olmiycak gibi geliyor kendi adima...Rabbim sizlere versein insaallah.
Tabii canim bende oyle dusunuyorum. Aynen senin gibi. Ama umutsuzca. Rabbimin vardir bir hayri. Transferimin oldugu gun mirac kandiliydi. Dojtor hadi mirac bebek tutun annene diye diye koymustu.Hakkimizda hayirlisi canim yaa bazen bende oyle dusunuyorum hatta tum tup bebek tedavisinde olanlar oyle dusunuyorlardir zaman zaman ama hic olmasa da vardir bi hayir ne evlatlar annelerini babalarini doven ne anne babalar var keske hic dogmasaydin canin ciksin diye beddua eden... teslim olmak lazim bazen kadere ama umutsuzca degil dua ile olacaksa hayirli ve saglikli olsun yoksa gerisi nasip...
Tabii canim bende oyle dusunuyorum. Aynen senin gibi. Ama umutsuzca. Rabbimin vardir bir hayri. Transferimin oldugu gun mirac kandiliydi. Dojtor hadi mirac bebek tutun annene diye diye koymustu.ama tutmadi. Adet oldum birakti gitti mirac bebek... icimde viseyler koptu sanki.
![]()
Amenna Rabbim kuluna hep hayir verir. Canim esinde morfoloji bozuklugu var. 18 yumurtam cikti kala kala 1 tane kalmisti. Oda gitti iste. Ilk deneme daha bizim. Ama galiba esimde varikosel var. Bugun dr a gittik musyene etti buyuk ihtimal var dedi. Ultrason cekilecek bakalim cikacak ne varsa artik. Ameliyat olacak hemen eger varsa. Biraz umitlendim bakalim ne olacak. Varikosel ameluyatndan sonra hizla duzeliyomus spermler.Dr da bu kadar heveslendirecek seyler yapmamasi lazim neticede %50 %50 sen kalbini ferah tut canimmm Allah seni dusunuyor seni goruyor neler cektigini biliyor
kacinci denemen sorununuz neydi
Bak sana dun duydugum bi olayi anlatayimAmenna Rabbim kuluna hep hayir verir. Canim esinde morfoloji bozuklugu var. 18 yumurtam cikti kala kala 1 tane kalmisti. Oda gitti iste. Ilk deneme daha bizim. Ama galiba esimde varikosel var. Bugun dr a gittik musyene etti buyuk ihtimal var dedi. Ultrason cekilecek bakalim cikacak ne varsa artik. Ameliyat olacak hemen eger varsa. Biraz umitlendim bakalim ne olacak. Varikosel ameluyatndan sonra hizla duzeliyomus spermler.
Canim merak etme tuttiysa bisey olmamistir. Olsaydi kanama gelirdi. Bak bana 12. Gunde test yaptir dediler. Ben 8. Gun yaptirdim ve ogrendim. 12. Gun de adet oldum hemde ne adet. Dere mi desem irmak mi yani. Seninde oyle biseyler olurdu kesin. Bak burda birisi anlatti. Ilk gunde dahil hic yatmamis. Iki tane konmus. Ama o hep ayaktaymis. Hatta 9. Gun dip temel temizlik yapmis koltuk falan kaldirmis. Ikiside tutmus yaaa saka gibi. Oyle yatmak falan hikaye yani. Inan o tutacaksa bisey olmaz. Morfoloji konusundada evet cok haklisin bevekler hasarli dogabiliyor. Rabbim hayirlisindan sagliklisindan nasil etsin insaallahhhhh.... sende gonlunu ferah tut insaallah. Rahim iyle birsey ki bebegi iceride skatiriyor. Oyle pat diye dusecek bisey degil yani.Bak sana dun duydugum bi olayi anlatayim
Karsi komsumuzun kuzeni de tup bebek yaptirmis esinin morfolojisi bozukmus ve tutmus ama cocuk dogdugunda soluk borusu yirtik dogmus akcigeri de tam olusmamis suan 1 bucuk yasinda ve girmedigi ameliyat kalmamis o minik bedenin simdiye kadar da hic agizdan beslenememis takilan hortumla direk mideden besleniyomus bak tedaviden sonra tutmasi sizin icin cook daha hayir inanki vardir guzel hayirli bi sebebi hic uzulme sakin daha ilk denememiz tabiki gonul ister hemen tutsun benimde 20sinde kan tahlili gunum ama transferden sonra 2.gun ayagim kaydi cok kotu totomun uzerine dustum ve icimden bisey koptu sanki olursa mucize olacak benim icin ama alistirdim kendimi :) yapacak bisey yokki hayat guzel ve mutsuz olmak icin kisa bir yer maalesef oyle dusun :)
Rabbim insallah tez zamanda bizlere de nasip eder hayirlisiylaİlk önce harketsiz sprem diye biliyorduk onunla başladık sonra tutmayınca araştırmalara girdik bide öğrendik ki genetik hastalığı çıktı eşimde. Yani hem spremle ilgili hemde genetik. 14embriyodan düşe düşe 6tane kaldı genetige gönderdik sadece bi tane geldi oda gelişimi en geç gelen embriyoydu biz yinede umutsuzluğa kapılmak istemidik yolumuza o embriyo ile drvam ettik ama yinede sonuç negatif.
Adetten onceki tarihtede tutmasa kanama olur mu ki cunku benim adetim de 21 nisanda tahlil gunumden 1 gun sonra :) ya o dinlenme konusunda katiliyorum bende yatmadim yatinca daha cok tutunmuyormus hatta arastirma yapilmis hareket edenlerin embriyolari daha cok tutmus ama halk baskisina donmus bu olayCanim merak etme tuttiysa bisey olmamistir. Olsaydi kanama gelirdi. Bak bana 12. Gunde test yaptir dediler. Ben 8. Gun yaptirdim ve ogrendim. 12. Gun de adet oldum hemde ne adet. Dere mi desem irmak mi yani. Seninde oyle biseyler olurdu kesin. Bak burda birisi anlatti. Ilk gunde dahil hic yatmamis. Iki tane konmus. Ama o hep ayaktaymis. Hatta 9. Gun dip temel temizlik yapmis koltuk falan kaldirmis. Ikiside tutmus yaaa saka gibi. Oyle yatmak falan hikaye yani. Inan o tutacaksa bisey olmaz. Morfoloji konusundada evet cok haklisin bevekler hasarli dogabiliyor. Rabbim hayirlisindan sagliklisindan nasil etsin insaallahhhhh.... sende gonlunu ferah tut insaallah. Rahim iyle birsey ki bebegi iceride skatiriyor. Oyle pat diye dusecek bisey degil yani.
Galiba ilaclardan oluyor bu kadar. Hatta birgun kizdim. Kendi k3ndime cocugum gideceksen sessiz gideydin bari bune ortaligi kana buladinda gittin diye kardesim diyor ki ilaclar yan erki yapti durum vahim beyne kadar ulasmis ablaminAdetten onceki tarihtede tutmasa kanama olur mu ki cunku benim adetim de 21 nisanda tahlil gunumden 1 gun sonra :) ya o dinlenme konusunda katiliyorum bende yatmadim yatinca daha cok tutunmuyormus hatta arastirma yapilmis hareket edenlerin embriyolari daha cok tutmus ama halk baskisina donmus bu olay
Eger adet olursam biliyorum bende senin gibi inanilmaz bi kanamayla olucam hem asiri sistim hem de kasiklarim cok agriyoo daha oncede klomenle catlatma ignesi yapmistim negatif olmustu dedigin gibi deli gibi bi kanamam olmustu kan kaybindan gidiyorum sandim![]()
Amin canimmm hayirlisi ne ise o olsun insallahh :)Galiba ilaclardan oluyor bu kadar. Hatta birgun kizdim. Kendi k3ndime cocugum gideceksen sessiz gideydin bari bune ortaligi kana buladinda gittin diye kardesim diyor ki ilaclar yan erki yapti durum vahim beyne kadar ulasmis ablaminaglanacak halime aglamaktan biktigim anlar... insaallah adet olmazsin canim insaallah ta tutunmustur. Yani heralde azda olsa leke gelirdi gitmis olsaydi diye dusunuyorum. Tabiki Rabbim bilir yine de....
Birzamanlar bende böyle düşünüyordum hatta ben asla anne olamayacağım diye düşünüyordum ama oldu. Rabbim ol deyince oluyor bol bol dua et canımBizde alir miyiz acaba bir gun![]()
Ayyy ne guzel Rabbim uzun bereketli hayirli omur versin evladina. Bizlerede nasip etsin insaallah aminnnnnnnnnn.Birzamanlar bende böyle düşünüyordum hatta ben asla anne olamayacağım diye düşünüyordum ama oldu. Rabbim ol deyince oluyor bol bol dua et canım
Canim dondurulmuslar tutarmi bende hepsini donudurucaqlardaCanım ben geçen Haziran’ın sonunda yumurta toplama işlemi yaptırmıştım. Dondurulmuşlarımı kullandık son iki denemede. Tam hatırlamıyorum oldu sanırım ama yine de yanlış bilgi vermeyeyim diğer arkadaşlara bir sormak lazım![]()
Sağlamsa donduruyorlar zaten dondurulmuş embriyo daha iyi tutunuyor diyorlarMerhaba kizlar nasilsiniz size sorum olucak litfen yanitlayin, biz tup bebegr basladiq ve cuma yumurta toplanacaq yumurta sayi 15 fazla olursa dondurulucak demisti doktorum simdide 17 yumurta var ve dondurulmalari gerektigini soyledi sizce dondurulma islemi negativ etkilermi embriolara?
Canim doktorum dondulmus embriyolarin cozunduklerinde hayatta kalma sanslarini yüzde 15 düştüğünü ancak hayatta kalanların da tutunma yuzdelerinin yuksek oldugunu soylemisti. Benim 4 embriyom 1 yil donduruldu. Cozunduklerinde gelisme gosteremediler.Merhaba kizlar nasilsiniz size sorum olucak litfen yanitlayin, biz tup bebegr basladiq ve cuma yumurta toplanacaq yumurta sayi 15 fazla olursa dondurulucak demisti doktorum simdide 17 yumurta var ve dondurulmalari gerektigini soyledi sizce dondurulma islemi negativ etkilermi embriolara?