- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 133
Evet maalesef biz hata yaptik ve bedelini de negatifle odedik. Otelde mi kaliyorsunuz zor olmuyor mu?
Yok canım hep gelip gittik. Otobüsle otogarda inip sehir icine biniyorum. Zor oluyor biraz ama olsun .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet maalesef biz hata yaptik ve bedelini de negatifle odedik. Otelde mi kaliyorsunuz zor olmuyor mu?
AMiiiin inşallahh canımm dua et nolur rabbim emeklerimizi zayi etmesin hiç birimizinAyy hadi canim Allah tamamina erdirsin guzel haberlerini bekliyoruz
Insaaallah bebegini eline alnca yorgunlugun u unutursun.Yok canım hep gelip gittik. Otobüsle otogarda inip sehir icine biniyorum. Zor oluyor biraz ama olsun .
Ben yerim de duramıyorum çok stresliyim yarın test günüm 11.gun
Ne kadar sürede çıkıyor sonuçlarKızlar verdim kanı bekliorum çok heyecanlıyım ya
Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz..... insaallah yukunu tutmussundur ananem gibi daua edeyim sanaKızlar verdim kanı bekliorum çok heyecanlıyım ya
Yaa hayırlı pozitif sonuçlar olsun inşallah allah yüzünü güldürsünKızlar verdim kanı bekliorum çok heyecanlıyım ya
3 saat diyorlar ya çok değil miNe kadar sürede çıkıyor sonuçlar![]()
Canim daha erken cikar sen online takip et3 saat diyorlar ya çok değil mi
Aaaaa canimKızlar tutmadı benim negatif çıktı
2 nin altında çıkmışAaaaa canimkac cikti ki yaaaaaa
Canım valla heyecanla bekliyorum çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedimKızlar tutmadı benim negatif çıktı
Allah ol diyince oluyor. Bir doktorun hastaya çöpe atılacak embriyoyu sana verdik ama söylememiştik nasıl tutmuş dediğini kendi kulaklarımla duydum. Hem de 3 ü birden tutuyor. Yani Rabbim isterse her şey olur bunlar bir vesile.Ya saka gibi benden sonra bu kacinci negatif. Ya bizim secimlerimiz mi kotu yoksa doktorlar mi beceriksiz anlamiyorum. Rahmi kalinlastiriyorlar bebegi dolluyorlar. Nasil tutmuyor niye tutmuyir anlayamiyorum hic ya. Cok uzuluyirum biyle duyunca. Allah imin hikmeti ama yinede icim sizliyor![]()
Çok üzüldüm genetiğe mi gönderilmişti embriyolarınızKızlar tutmadı benim negatif çıktı