Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim oldu 7.Gün hatta korktum kahve renkli 2 gün sürdü az az
Ya canim ben 8. Gun negatifi gordum. Bugun 11. Gun kahve rengi lekeler geldi sabah baktim simdi yine var. Kasiklarimda agri yok yani adet sancisi yok. Neyin nesi anlayamadim. Ah ah dedim keske yerlesme kanamasi olsa. Bu arada Allah sanada kucagina almayi nasip estin 💕

Ya canim ben 8. Gun negatifi gordum. Bugun 11. Gun kahve rengi lekeler geldi sabah baktim simdi yine var. Kasiklarimda agri yok yani adet sancisi yok. Neyin nesi anlayamadim. Ah ah dedim keske yerlesme kanamasi olsa. Bu arada Allah sanada kucagina almayi nasip estin 💕
Amin canım her duamda Allahım isteyen herkese ver diyorum 😊 meryem süresini okumanızı tavsiye ediyorum Rabbim ol desin yeter ki bir anda oluverir

8.gün erken değil mi canım. Bugün 11.günse bugün belli olabilir kanda

8.gün erken değil mi canım. Bugün 11.günse bugün belli olabilir kanda
Yok canim en az 5 cikmasi lazimdi. 1.20 cikti. 😢 zaten acik pembe bir leke daha gelmis sanirim adet olucam 😢😢😢😢

Kizlar yumurta toplama isleminden sonra agri oluyormu?

Evet canım. Ben 2-3 gün yaşadım.
Peki bu calisma hayatina zorluk yaratacak sekildemiydi? Yani ben calisan bayanom transfer sonrasi evde kalmayi dusunuyorum arada yumurta toplama islemide var haliyle o gunde ise gidemiycem bide calistigim yer zorluk cikara bilir diye endisem var

Back