Teşekkür ederim cevabınız için ; sizin test gününe ne kadar kaldı umarım iyi sonuclar alırsınız . Bir de transfer sonrası iğne de veriyorlar mı . Benim en büyük derdim iğneler , yaşım 27 belki burdan yırtar iğne almam diyorum amaMrb canım hiç korkma o kadar rahat Bi işlem ki 5 dk sürüyor hiçbir ağrı hissetmiyorsun idrara sıkışık olman gerekiyor belki bu seni rahatsız edebilir ama onuda o esnada aklına getirme normal ultrason muayenesi gibi aynı. dua oku o sıra bitiveriyor zaten
Ayın 19 u canım test günüm. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bende 27 yaşındayım. Evet bana verdi iğne benim de korkulu rüyalarım oldu bu iğneler ama katlanıyoruz karşılığını verir Allah inşallah. Ama herkese iğne vermiyormuş her doktor farklıymış belki sana vermez burda okumuştum bunu çünkü bazılarına da jel vermiş meselaTeşekkür ederim cevabınız için ; sizin test gününe ne kadar kaldı umarım iyi sonuclar alırsınız . Bir de transfer sonrası iğne de veriyorlar mı . Benim en büyük derdim iğneler , yaşım 27 belki burdan yırtar iğne almam diyorum ama
Amin insaallahRabbim kabul etsin
Yaa hayırlı pozitif sonuçlar olsun inşBen yerim de duramıyorum çok stresliyim yarın test günüm 11.gun
Canım bizde bugün gittik görüştük ikiside döllendi dedi umutlu konuştular transfer için arycaz dediler bakalım inşallah benimkilerde biz ve hayata sımsıkı tutunur rabbimin izniyle dua edinCanim oldum 16. Gundeyim cok siddetli degil benimki azalmaya basladi. Diger yumurtalar zaten dollenmeye elverisli degildir o yuzden imha ediliyor canim. Benim de 15 yumurtadan 8i dollendi iki tanesi transfer edildi.
Ayy hadi canim Allah tamamina erdirsin guzel haberlerini bekliyoruzCanım bizde bugün gittik görüştük ikiside döllendi dedi umutlu konuştular transfer için arycaz dediler bakalım inşallah benimkilerde biz ve hayata sımsıkı tutunur rabbimin izniyle dua edin
Canim masallah cok guzel artmış. Ben de 26 martta transfer oldum beni daha cagirmadi benim bugun 17. Gun 1070 cikti. Bu beta hcg degerleri de kisiden kisiye değisiyo demek ki.Merhaba arkadaşlar, 27 martta 2 tane blastokist transferim gerçekleşti. Test günü beta hcg 550. 48 saat sonra 1600 ve son testte 3200 idi. Dr um 3200 de kesenin görülmesi gerektiğini bir sorun olabileceğini ve 2 gün sonra gelmemi söyledi. Dr o şekilde konuşunca çok korktum. 2 gün geçmek bilmedi ama bugün çok şükür 1 tane kese gördük. Aynı durumu yaşayan arkadaşlara bilgi olsun diye sizlerlede paylaşmak istedim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşAllah
Ahhhh ahhhh kizlar yaaa ne sanslisiniz. Masaallah size. Rabbim nazarlardan saklasin. Sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.Canim masallah cok guzel artmış. Ben de 26 martta transfer oldum beni daha cagirmadi benim bugun 17. Gun 1070 cikti. Bu beta hcg degerleri de kisiden kisiye değisiyo demek ki.
Ben yerim de duramıyorum çok stresliyim yarın test günüm 11.gun
Aaa nerde hangi tup bebek merkezinde?Ben aydindayim ama izmir de tedavi görüyorum.
Aaa nerde hangi tup bebek merkezinde?
Bayrakli tarafinda. Bizde esimin sipermiyogramlarini orda yaptiriyoruz. Guvenilir bir yer. Tup bebegide orda yaptiricaktik son anda degistirdik. Simdi dusunuyorum da degistirmeseydik mi acabaSmyrna tüp bebek merkezi canım
Bayrakli tarafinda. Bizde esimin sipermiyogramlarini orda yaptiriyoruz. Guvenilir bir yer. Tup bebegide orda yaptiricaktik son anda degistirdik. Simdi dusunuyorum da degistirmeseydik mi acaba
Evet maalesef biz hata yaptik ve bedelini de negatifle odedik. Otelde mi kaliyorsunuz zor olmuyor mu?Evet canım bayraklı da benim 2014 yılında ilk denemem den bi oğlum var . Şimdi bi tane dondurulmusum var ona hazırlık yapıyoruz almak için . Memnunum ben pozitif sonuç alanda çok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?