Yaaa aaaaaa iki elim yakalarinda ben gece uyanip bile bakabilirim yani o durumdayimAnladım KuZum bi arkadaşıma yarın dediler gece çıktı sonucu aklında bulunsun
Ahh tamam. Sen takip et. O kan yarina kalmaz calisir bugün. Gozumuz sendekuzucum onlne gormem mi hic surekli bakiyorum ama saglik ocaginda verdim cikmadi. Evim merkeze biraz uzak saglik ocaginda vereyim dedim onlarda tembel cikti
Ben nerde yaptirdim biliyormusun.... hocam kacinci gun embriyosu 3 mu 5 mi diye sordugumda bana 3 e 5 e bakma onlarin hepsi ayni diyen bir docentteTüp bebek denemelerinizi hangi merkezde yaptırdınız arkadaşlar
Insaallah cikarda hepimiz rahatlariz. Sisde bana teselli verirsiniz oyle gecin gideriz ☺Ahh tamam. Sen takip et. O kan yarina kalmaz calisir bugün. Gozumuz sende
Canim yarina kaldi
Dualarim seninle.... Rabbim Zekeriya Aleyhisselamin dualarina katip kabul etsin insaallah.. oyle bir bebisin olsun ki vatana millete Rabbine ailesine hayirli bir evlat hayirli bir kul olsun. Aminnn... ayy icimden geldi... bir kendime dua edemiyorum.Ben de yarın öğreneceğim. İnşallah hayırlı haberler alırız
Dualarim seninle.... Rabbim Zekeriya Aleyhisselamin dualarina katip kabul etsin insaallah.. oyle bir bebisin olsun ki vatana millete Rabbine ailesine hayirli bir evlat hayirli bir kul olsun. Aminnn... ayy icimden geldi... bir kendime dua edemiyorum.
☺Allah razı olsun canımGönlünden geçenleri misliyle ömründe yaşarsın inşallah
Sen saat kaçta gideceksin merkeze herkesi takip ediyorumBen de yarın öğreneceğim. İnşallah hayırlı haberler alırız
Sen saat kaçta gideceksin merkeze herkesi takip ediyorum
Erken gebelik testleri cok hassas oluyor. Iliskiden 72 saat sonrasinda bile ciktigi soyleniyor. Ama bence yinede 7. Gunu bekle derim.kızlar benim de 5. gün embriyosu ve yarın 6. gün. dayanamayip erken gebelik testi aldım. yarin idrarda cikar mıı?
Hepsi olgunmuş demekki. Sağlıkla doğsun lar İnşallah :)Valla olgun olarak demediler ama 4 yumurtam toplandı 3 u dollendi 2 si daha iyi dediler 4. Transfer edildi 2side 3.yaşamadı.. ve ben şuan ikiz gebelik yaşıyorum8 haftalık 2 kez kontrolüm yapıldı ikisindede kalp atışlarını duyduk ve gelişimleri günlerine göre önde gidiyormuş. Benim ki çok büyük bi şans sanırım
Benim de 5.gün embriyosu 8.gün test yaptım 1 çızık vardı sadece...Erken gebelik testleri cok hassas oluyor. Iliskiden 72 saat sonrasinda bile ciktigi soyleniyor. Ama bence yinede 7. Gunu bekle derim.
Erken gebelik testi miydi?Benim de 5.gün embriyosu 8.gün test yaptım 1 çızık vardı sadece...
Çıkabilir canım çıkan bir sürü kişi var ben 7.gün çıkmaz diye diye yaptım ucuz testlerden erken gebelik testi falan da değil ikinci çizgi tam çıkmıştı 6.gün erken gebelik testi yapsam hayli hayli çıkardı ama şöyle bir şey de var benim değerim yüksek çıkmıştı o yüzden erken çıkmışta olabilir stres yapmayacaksan yap ben çıkmazsa erken deyip stres yapmayacağım diyordum hiç beklemiyordum çıkmasını ama çıkt Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahkızlar benim de 5. gün embriyosu ve yarın 6. gün. dayanamayip erken gebelik testi aldım. yarin idrarda cikar mıı?
7. gün zaten kan testi yaparım diye düşünüyorum. bu testi de aldım. yaparım artık yarin. çıkmaya da bileceği için stres yapmam diye düşünüyorum. çıkarsa sevinirim ama çıkmazsa sorun olmaz. tabi böyle diyorum ama yarın sonucu görünce ne hissederim bilmem:) allahım noolur emeklerimizi boşuna götürme. bir daha hüsran yaşatma. hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.Çıkabilir canım çıkan bir sürü kişi var ben 7.gün çıkmaz diye diye yaptım ucuz testlerden erken gebelik testi falan da değil ikinci çizgi tam çıkmıştı 6.gün erken gebelik testi yapsam hayli hayli çıkardı ama şöyle bir şey de var benim değerim yüksek çıkmıştı o yüzden erken çıkmışta olabilir stres yapmayacaksan yap ben çıkmazsa erken deyip stres yapmayacağım diyordum hiç beklemiyordum çıkmasını ama çıkt Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Benim 7. Gunde çıkmıştı. 5. Gun embriyosu. Sabah ilk idrarinla yap.kızlar benim de 5. gün embriyosu ve yarın 6. gün. dayanamayip erken gebelik testi aldım. yarin idrarda cikar mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?