- 3 Ekim 2018
- 424
- 905
- 103
Amin insallahAmin canım darısı basımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallahAmin canım darısı basımıza
Ay canimcim ah keske ciksaaaaaa da hemen yaygara yapsamNe çıktı soylesene catlicm burda![]()
Evet internetten bakılıyormuş bi arkadasım ole bakmıştıAy canimcim ah keske ciksaaaaaa da hemen yaygara yapsamcikmadi ki int ten bakiyorum ama yoooooookkkkk.... gerci ben sonucu biliyorum ama tasriklenmis olucak yaniii......
Insaallah kuzum yaaa.... hepinizden bekliyorum hayirli haberlerhadi hayırlısı. inşallah güzel haberlerimiz gelsin.
Ay canimcim ah keske ciksaaaaaa da hemen yaygara yapsamcikmadi ki int ten bakiyorum ama yoooooookkkkk.... gerci ben sonucu biliyorum ama tasriklenmis olucak yaniii......
Canım ben bu ilacı günde iki tablet transfer öncesi 4 gün kullandım. Biraz sarsıyo baş dönmesi yapıyor.Merhaba kizlar bugun kendim prolaktinden kan testi istedim cunki bende daha ince cok fazla yuksekdi dostinex kullanmisdim ve deger dusmustu simdi kadin aradi ve cok yukseldigini soyledi dostinex kullanmam gerektigini haftada iki kez yarim sekilde sizce bu ilaci kullanmam tup bebek tedavimde herhangi bi sorun yaparmi?
Canım değerlerin nasıldı senin ve kaçıncı gün baktırdınMalesef benimki kimyasal gebelikmisdoktorum 2 ay sonra gel dedi
Kızlar merhaba. Benim 19 yumurta toplanmıştı fakat 10 tanesi olgundu 8 döllendi. Toplanan sayıya göre olgun olan yumurta baya az. Sizin de böyle mi?
Döllenen değil, olgun çıkan sayıyı soruyorum. Bir embriyolog bana toplaman sayıya göre olgun sayınız az, bu da kaliteyi etkiler demişti de30 yumurtam toplanmıştı, 13 tanesi döllenmişti.
Peki sonuc pozitivmi her hangi bi zarari yoktur digilmi bebise?Canım ben bu ilacı günde iki tablet transfer öncesi 4 gün kullandım. Biraz sarsıyo baş dönmesi yapıyor.
Döllenen değil, olgun çıkan sayıyı soruyorum. Bir embriyolog bana toplaman sayıya göre olgun sayınız az, bu da kaliteyi etkiler demişti de
İyiyimiş sizin. Gebelik oluştu mu25 taneydi canım.
Ayy İnşallah inşallah pozitif sonuç alırsınızTest günüm yarın![]()
Valla olgun olarak demediler ama 4 yumurtam toplandı 3 u dollendi 2 si daha iyi dediler 4. Transfer edildi 2side 3.yaşamadı.. ve ben şuan ikiz gebelik yaşıyorumDöllenen değil, olgun çıkan sayıyı soruyorum. Bir embriyolog bana toplaman sayıya göre olgun sayınız az, bu da kaliteyi etkiler demişti de
Canim bebise zarari olsa hekim neden uygun görsün. Benim suan beta hcg takibi devam ediyo.Peki sonuc pozitivmi her hangi bi zarari yoktur digilmi bebise?