• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Zaten yarın 8.gün transfer gününü saymıyoruz biliyorsun evet canim 8 gundede cikar zaten. Az da olsa cikar. Ona gore davranirim. Ben biraz tahammulsuz biriyim ve yatmaktan hamileymis gibi davranmaktan skldim. Ben rahat davransamda annem surekli ikaz ediyor ve skliyorum.

Zaten yarın 8.gün transfer gününü saymıyoruz biliyorsun
evet canim 8 gundede cikar zaten. Az da olsa cikar. Ona gore davranirim. Ben biraz tahammulsuz biriyim ve yatmaktan hamileymis gibi davranmaktan skldim. Ben rahat davransamda annem surekli ikaz ediyor ve skliyorum. O yuzden biran once bileyim istiyorum. Gerci baski yapmasalar bunuda yaptirmiycam eski hareketli hayatima donucem 0.100 gordukten sonra iste bir kac gun daha tahammul ediyorum. 😬

Merhaba kızlar benimde transfer olduğum 8.günü idrar testi yaptım sonuç 1 çızık tı 11 nisanda kan vercem ... çok istiyorum hamile olmuş olayım değer yüksek çıksın..

Merhaba kızlar benimde transfer olduğum 8.günü idrar testi yaptım sonuç 1 çızık tı 11 nisanda kan vercem ... çok istiyorum hamile olmuş olayım değer yüksek çıksın..

Aynı gün test yaptıracağız. 😊 İnşallah güzel haberler alırız 🙏🏻

Benim göğüslerim doldu ağrı var biraz kilo aldım sivilce çoğaldı ama bu progestan fitil den olabilir diyede düşünüyorum..

İnşallah cnm..sende bir değişiklik bir belirti varmı kaç tane embiryon transfer ettiler

2 tane embriyo transfer edildi canım. Bel ağrısı ve kasık ağrısı dışında bir şey yok. Onlar da hamilelik belirtisi mi bilmiyorum 🙄

merhaba kızlar,benim de transferim 5 nisanda yapıldı . pgtsi normal 1 tane 5. gün embriyosu. olabildiğince dikkat ediyorum ama özellikle uyguladığınız önerileri paylaşırsanız çok sevirim.bu süreci aileye söylemeden geçirdiğimiz için sadece eşim ve ben varız. yarın eşim de şehir dışına çıkacak. artık sizinle beraberim. birbirimize destek olalım insallah. mutlu haberlerle dolsun insallah burası.

Back