Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Sonuç bekleyen arkadaşım allah hayırlısını nasip etsin bazı transfer olan arkadaşlarımız belirtiden söz etmiş herkeste belirti olacak diye birşey yok ki ‍♀Bazen kullanılan ilaçlardan ağrı sızı oluyor benim ağrısı sızısı olan iki arkadaşım son günlerde olumsuz sonuç aldı.illa ağrı sızı olmayınca tutmadığını göstermez.ben kendimden bahsedecek olursam transferin 3. Ve 4.günü sanki bıçak saplanır gibi oluyordu allahıma şükür tutundu ama bunları hissetmeyen ve tutunanda çok insan var lütfen umudunuzu kaybetmeyin bütün isteyenlere dualarım sonsuz

Kesinlikle katılıyorum canım herkesin belirtisi bir olmuyor ben bütün belirtileri yaşadım pozitif oldu arkadaşım benden 3 gün sonra transfer oldu hiçbir belirtisi de olmadı ikiz hamileydi kendisi de şimdi doğum için gün sayıyor Rabbim herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah
Bütün herkese nasip etsin hamilelerin hepsi de sağ salim kavuşsunlar inşallah kimse bebeğini kaybetmesin

Tesekkur ederim seninde guzel haberini bekliyoruz
Ne kadar sanslisin masaallah subhanallah. Gozlerim doldu hamilelik imzani gorunce. Bol bol dua et nolur. Hamislerin duasi tez kabul olur. Benim mirac kandilinde kondu. Doktor mirac bebek diye diye koydu. Mirac bebek annesine tutunsun insaallah. Herkesinki tutunsun. Aminnnn Allahumme aminnnn

Arkadaslar ozellikle de pozitif sonuc almis arkaslar birsey sormak istiyorum. Ilaclardan goguslerim feci aciyor ama dokunmadan acimiyor dokununca fena. Ama arada sirada ince ince can yakar sekilde sizi giriyor. Bu sizdede oldu mu?? Yoksa buda mi ilactan

Kullandığınız ilaçlar hangileri

Canım bu söylediklerin göğüs ağrısıda yapabilir progestan jel ve iğne özellikle ama tabi bu bir belirtide olabilir
Keske belirti olsa canim. Bakalim 6 7 gun sonra gorucem Rabbim ne gosterecek. Ama beklemek cok zor. Gunler gecmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…