Hayırlı haberlerle inşallahTıp merkezindeyim şu anda 15 dakikaya kadar sonucu alicam. Eğer pozitif cikarsa hcg 'ye de baktiricam. Şimdi sadece negatif/pozitif sonuç için bekliyorum. Transfer günü hariç 10.günüm.
Maalesef yine negatif...Hayırlı haberlerle inşallahsadece pozitif negatif e nasıl bakıyorlar canım?
Kabızlık hamilelik belirtisi değil ki...Özellikle kabız ya da ishal olmayın deniliyor. Kullanılan ilaçlar da kabız yapıyor. Ben transfer gününden beri kabizim.Merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var hamilelik belirtisi kabızlık diyorlar fakat ben ishal olmamak için uğraşıyorumsizce sıkıntı olur mu yaşayan var mı karnıma ağrı giriyor lavınıza çıkıyorum 2 gündür günde iki kere sabah akşam ishal olmaktan korkuyorum yakınım yani gebeliği etkileyen birşey mi
Kabız genelde herkez hamilelik belirtisi yazıyor.bende kabızlık sorunu değil ishal gibiyim korkuyorum o yüzdenKabızlık hamilelik belirtisi değil ki...Özellikle kabız ya da ishal olmayın deniliyor. Kullanılan ilaçlar da kabız yapıyor. Ben transfer gününden beri kabizim.
Inşallah öyledir, su serptiniz yüreğime. P.tesi hastanede baktiricam artık, hem dedikleri 12. gün olmuş oluyor.Bencede olmaz.kuzenim laboratuarda. Kanın dinlendirilmesi gerektiğini söylemişti.keyiflerinden bekletmiyolarmış saatlerce insanları.özellikle tok verilen kanlar çabuk çözünmuyomus
evet canim kesinlikler birakma 12 . gun bile testte cikmayip ikiz hamilelik yasayanlari okudum umit vermek gibi olmasin canimArkadaşlar tıp merkezinde 15 dakika da beta hcg ye bakmadan sadece pozitif /negatif sonucuna bakıyorlar benim yine negatif cıktı. Biraz önce Ankara Üniversitesi'ni aradım, kesinlikle ilaclarinizi kullanmayı bırakmayın 3 gün sonra burada beta hcg 'ye bakalım ,öyle kan testi olmaz dedi hemşire anlayamadım.
5 yildir o forum benin bu forum senin topiklerde dolaniyorum az kaldi dr olacagim olmaz canim kabiz olmamak gerekiyor zorlanmamak icin bende arada kabiz olmayayim diye surup verdi dr onu kullaniyorumKabız genelde herkez hamilelik belirtisi yazıyor.bende kabızlık sorunu değil ishal gibiyim korkuyorum o yüzden
canim insallah tutunmustur negatif haberi duymak istemiyorum senden devlet hastanelerinin acilinde yapiliyor diye biliyorum bide orda yaptir istersen kan testini en azindan degerini ogrenirsin dusuk degerdeyse belli olur herhaldeevet canim kesinlikler birakma 12 . gun bile testte cikmayip ikiz hamilelik yasayanlari okudum umit vermek gibi olmasin canim
belki gec tutunmustur
Arkadaşlar tıp merkezinde 15 dakika da beta hcg ye bakmadan sadece pozitif /negatif sonucuna bakıyorlar benim yine negatif cıktı. Biraz önce Ankara Üniversitesi'ni aradım, kesinlikle ilaclarinizi kullanmayı bırakmayın 3 gün sonra burada beta hcg 'ye bakalım ,öyle kan testi olmaz dedi hemşire anlayamadım.
canim insallah tutunmustur negatif haberi duymak istemiyorum senden devlet hastanelerinin acilinde yapiliyor diye biliyorum bide orda yaptir istersen kan testini en azindan degerini ogrenirsin dusuk degerdeyse belli olur herhalde
canim yanlislikla alinti yaptin sanirim ben dun yaptiridim acilde kan testinicanim insallah tutunmustur negatif haberi duymak istemiyorum senden devlet hastanelerinin acilinde yapiliyor diye biliyorum bide orda yaptir istersen kan testini en azindan degerini ogrenirsin dusuk degerdeyse belli olur herhalde
Son 1 saat kaldi insallah hayirli bi sonuc alirimmasallah canim iyi sabretmissin hayirli sonuclarini bekliyoruz kk olarak
Kaçıncı günün olmuş oluyor canım ben de erken yapmak istiyorumDayanamadım idrar testi yaptım transfer günü pazartesiydi negatif çıktı Moralim bozuldu
CAnım benim transfer Pazartesiydi işte ama çıkmaz diyor çoğu kişi idrarda en son yansıyormuş yapma benim gibi moralin bozulmasınKaçıncı günün olmuş oluyor canım ben de erken yapmak istiyorum
Yani 18 Mart mıydı transferin. Benim de 16 Marttı. Test günü doktor 25 i dedi. Ama Pazar günü yani 24 ü yapsam belki çıkar diyorumCAnım benim transfer Pazartesiydi işte ama çıkmaz diyor çoğu kişi idrarda en son yansıyormuş yapma benim gibi moralin bozulmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?