• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bende biraz once baş agrım icin ve ilacım bittimişti onunla alakalı dr ile konustum. İlaca devam tahlil gunune kdar dedi, gelirsen receteyi yazarım dedi, sonrasında zaten cts 12 gun oluyor sen yarın gel hemde tahlil yaparsın bişi varsa cıkar dedi bende ozellikle soledim hocam 2. Gün embriyolar saha gec cıkıyor diye biliyorum die o da varsa bişi cıkar sen gel dedi..
Burada forumlarda 12. Gün bile cıkmayıp 14-15 lerde çıkanları okudum. Hayırlısı bakalım nolacak yarın ama cıkmassa 2-3 gun sonra yine tekrar ederim heralde.. Daha önceki gebeligimde idrarda silik çizgi cıkıyordu kanda baktıgımda da bya dusuktu hatta erken bile farketmisim die konusulmustu. Şimdi idrarda bile cıkmazken yarın tahlil heyecanı bastı beni, dua edin kızlar güzel enerjinize inanıyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz😊

Benim dün idrarda pozitif çıkmıştı, bugün 9.gün, kan tahlilinde bhcg 209 çıktı.
Son iki denemem de düşük olduğu için tam sevinemiyorum, garip bir psikoloji. Cumartesi testi tekrar edeceğim, inşallah katlar.
Herkesin pozitif haberler alması ümidiyle 🙏🏼
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAlla. Transfer gününü sayarak mı 9. Gün yoksa saymadan mı

Son iki denemem de düşük olduğu için tam sevinemiyorum, garip bir psikoloji. Cumartesi testi tekrar edeceğim, inşallah katlar.
Tebrik ederim çok sevindim.insallah darısı başımıza. Hiç böyle bir bekleyiş yaşamamıştım. Ölücem meraktan stresten

valla al benden de o kadar simdi sonuca baktim e-nabizdan sonuca bakayimda negatifi gorup yemegimi yiyeyim dedim pozitif cikmis 93 sevinemedim benimde 1 kimyasalim oldu
ne garip bi duygudur Allahim
rabbim hepimizin gobusunu doldursun canlarim

İdrar testi yapmısmıydın ? Merak ettim onda da pozitif cıkmısmıydı diye
cikmaz diye hic yapmadim canim en son idrara geciyo cunku
benim icin pozitif olmasi degildi aslinda katlanacakmi deger onu merak ediyorum
1 kimyasal gebelik oldu cunku duydum ertesi gun dusmustu esime bile diyemeden nobetteydi esim yanliz basima dusuk yaptim o gunleri dusununce hic sevinemedim

Insallah katlar ve sonrasinda da saglikla devam eder canim. 🙏🙏🙏
Nasil hissettigini anlayabiliyorum; insan onceki kotu deneyimlerinden sonra iyi gordugu birseyde bile bir olumsuzluk ariyor. Once test sonucu, sonra katlamasi, sonra rahim ici mi disi mi, sonra kalbi atti mi, sonra hareket etti mi; vekhasil annelik daha simdiden ne kadar mesakkatli bir is oldugunu gosteriyir.
Insallah en kisa surede bu gunleri sana unutturacak, gonlunu kucucuk bedeniyle titretecek bebisini kucagina alirsin.

Insallah katlar ve sonrasinda da saglikla devam eder canim. 🙏🙏🙏
Nasil hissettigini anlayabiliyorum; insan onceki kotu deneyimlerinden sonra iyi gordugu birseyde bile bir olumsuzluk ariyor. Once test sonucu, sonra katlamasi, sonra rahim ici mi disi mi, sonra kalbi atti mi, sonra hareket etti mi; vekhasil annelik daha simdiden ne kadar mesakkatli bir is oldugunu gosteriyir.
Insallah en kisa surede bu gunleri sana unutturacak, gonlunu kucucuk bedeniyle titretecek bebisini kucagina alirsin.

Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin yolculuğu sağlıkla mutlulukla devam etsin🙏🏼
Evet anneliğin kalp ağrısı bu bebelerin rahime düşmesiyle başlıyor valla sonu yok. Dediğin gibi hele bir de üst üste olumsuz tecrübeler varsa sevinmeyi sürekli erteliyor insan. Ben mesela bu sefer kalp atışına kadar hamilelik havasına girmeyeceğim :)

3. gün embriyosu olup kanda pozitif alan var mı 9. Ya da 10. günde arkadaşlar ?
Benim pozitifti.hatta 7.-8.günde de çıkardı diye düşünüyorum.değere bağlı tabiki.ama tutunduysa kesinlikle çıkar canım

Back