Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9.gun oluyor bugun tranafer gunu sayilmadigi icin.Kaçıncı günün canım kan verdin
Rabbim hayırlı günler hürmetine sağlıkla değerini arttırıp güzel mutluluklar yaşatsın canımTransfer gunu sayilmadigin icin bugun 9.gun oluyor bugun kandan bakildi degerim 16.42 biraz dusuk gibi sali eger yukselmezse. Benimkide negatif insallah yuksleir hayirla saglikla..
13 martta transfer yapilmisti Rabbim herkese hayirli sonuclar versin
Amin inşAllah Rabbim herkese yasatsin icindede bizlere insallah birgun dogan gunes hepimiz icin olsunRabbim hayırlı günler hürmetine sağlıkla değerini arttırıp güzel mutluluklar yaşatsın canım
Amin canim aminnn, Rabbim buradaki herkese isteyen,dileyen tum kadinlara anneliği tattirsin. AminnnAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah.kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim..sende çok deneme yapmışsın,allah sabrının mükafatını sağlıklı evlatla taçlandırsın inşallah
Amin canim aminnn, Rabbim buradaki herkese isteyen,dileyen tum kadinlara anneliği tattirsin. AminnnAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah.kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim..sende çok deneme yapmışsın,allah sabrının mükafatını sağlıklı evlatla taçlandırsın inşallah
Siz gün aşırı yapıyormuşsunuz ,ben günde 2-2 test yapıyorum.
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu?Transfer gunu sayilmadigin icin bugun 9.gun oluyor bugun kandan bakildi degerim 16.42 biraz dusuk gibi sali eger yukselmezse. Benimkide negatif insallah yuksleir hayirla saglikla..
13 martta transfer yapilmisti Rabbim herkese hayirli sonuclar versin
5.gün embiriyosuSizin kaçıncı gün embriyosuydu?
5.gun embiriyosu ve 9.gunun ilk testiydiSizin kaçıncı gün embriyosuydu?
Benim 3.gün embriyosu bugün 10.günümdü transfer günü hariç.Sizin kaçıncı gün embriyosuydu?
Benim de yarın 10.gün gidip kan versem mi diye düşünüyorumBenim 3.gün embriyosu bugün 10.günümdü transfer günü hariç.
Allah hayirlisiyla olumlu sonuc almak nasip etsin canim, testlerde cikti kurtajdan sonra bebegi genetige.yolladik saglikli olunca bana test yapildi heterozigot tasiyici ciktim.simdi her gun 1 tane ecopirin ve 1 tane de oksapar 4000 igne kullaniyorum pihtilasma icin.Canım aynı durum bende olduğu yedinci haftada kalbi durdu kan pıhtılaşması sebebiyle ben de şu an transferimi olduğunu sonuç bekliyorum pıhtılaşma için tedavin ne oldu
tebrik ederim cnm kat kat artsin insallahEvet canim sonucum cikti ama evime ancak gelip yazabildim biraz erken oldugu icin degerim dusuk 16.42 ama sali gunu 14.gun tekrar bakilmasi gerekiyomus
Transfer gunum sayilmadigi icin 9.gun oluyot amin insallah insallahtebrik ederim cnm kat kat artsin insallah
kacinci gundu bugun
Sorun degil canim olsunevet cnm yazmissin gec gördüm hayirlisiyla insallah
Transfer gunum sayilmadigi icin 9.gun oluyot amin insallah insallah
[/QUOTE
Ayni gun transfer olduk cnm benim de 8. gun
transfer gununu saymiyoruz bende yarin tekrar kan verecegim
tek yumartaniz oldugunu soylemistiniz eger tek yumurta dollendi ve kaliteli gelistiyse tutunma sansi yuzde bir degildir daha fazladir hem yumurta tek bile bulunsa folikulleriniz icinden aliniyor folikul varsa tekrar yumurta uretebilirsiniz olumsuz olursada uzulmeyin hic yumurtasi olmayip donasyon denemis yine tutmamis sonrada kendiliginden hamile kalmis olani okudum burda bitkisel yontemlerde etkili olabiliyo bazen ...insallah hicbiseye gerek kalmadan bebeginiz olurBenim 3.gün embriyosu bugün 10.günümdü transfer günü hariç.
insallah canim Aksam 7 gibi ancak cikar sanirim makineleri bozukmus farkli hastaneye gidiyor kanlar acilde yaptiriyorumAllahim hayirlisini versin insallah sonucunu yazarsin bizede