• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Transfer gunu sayilmadigin icin bugun 9.gun oluyor bugun kandan bakildi degerim 16.42 biraz dusuk gibi sali eger yukselmezse. Benimkide negatif insallah yuksleir hayirla saglikla..
13 martta transfer yapilmisti Rabbim herkese hayirli sonuclar versin 🌞

Transfer gunu sayilmadigin icin bugun 9.gun oluyor bugun kandan bakildi degerim 16.42 biraz dusuk gibi sali eger yukselmezse. Benimkide negatif insallah yuksleir hayirla saglikla..
Rabbim hayırlı günler hürmetine sağlıkla değerini arttırıp güzel mutluluklar yaşatsın canım

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim..sende çok deneme yapmışsın,allah sabrının mükafatını sağlıklı evlatla taçlandırsın inşallah
Amin canim aminnn, Rabbim buradaki herkese isteyen,dileyen tum kadinlara anneliği tattirsin. Aminnn

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim..sende çok deneme yapmışsın,allah sabrının mükafatını sağlıklı evlatla taçlandırsın inşallah
Amin canim aminnn, Rabbim buradaki herkese isteyen,dileyen tum kadinlara anneliği tattirsin. Aminnn

Siz gün aşırı yapıyormuşsunuz ,ben günde 2-2 test yapıyorum.
Sizin kaçıncı gün embriyosuydu?

Canım aynı durum bende olduğu yedinci haftada kalbi durdu kan pıhtılaşması sebebiyle ben de şu an transferimi olduğunu sonuç bekliyorum pıhtılaşma için tedavin ne oldu
Allah hayirlisiyla olumlu sonuc almak nasip etsin canim, testlerde cikti kurtajdan sonra bebegi genetige.yolladik saglikli olunca bana test yapildi heterozigot tasiyici ciktim.simdi her gun 1 tane ecopirin ve 1 tane de oksapar 4000 igne kullaniyorum pihtilasma icin.

Benim 3.gün embriyosu bugün 10.günümdü transfer günü hariç.
tek yumartaniz oldugunu soylemistiniz eger tek yumurta dollendi ve kaliteli gelistiyse tutunma sansi yuzde bir degildir daha fazladir hem yumurta tek bile bulunsa folikulleriniz icinden aliniyor folikul varsa tekrar yumurta uretebilirsiniz olumsuz olursada uzulmeyin hic yumurtasi olmayip donasyon denemis yine tutmamis sonrada kendiliginden hamile kalmis olani okudum burda bitkisel yontemlerde etkili olabiliyo bazen ...insallah hicbiseye gerek kalmadan bebeginiz olur

Back