- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
cikti mi sonucun canim valla pozitif alanlar sevincten unuyor yazmayiSon 1 saat kaldi insallah hayirli bi sonuc alirim
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cikti mi sonucun canim valla pozitif alanlar sevincten unuyor yazmayiSon 1 saat kaldi insallah hayirli bi sonuc alirim
evet canim yanlislik oldu agent75 icin yazmistim kusura bakma senide tebrik ediyorum cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsincanim yanlislikla alinti yaptin sanirim ben dun yaptiridim acilde kan testini
estagfurullah canimevet canim yanlislik oldu agent75 icin yazmistim kusura bakma senide tebrik ediyorum cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
olumlu dusunelim hersey yolunda gitsin insallah bu cektiginiz zorluklari unutuverin mutluluklaestagfurullah canim
Allah razi olsun canim dilegim anne olmayan kadin kalmasin isteyen herkese nasip olsun insallah pozitif almaklada bitmiyor canim yukselecek mi deger yarin yine kan verecegim oncesi dusuk olmustu korkuyorum
Çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin yolculuğu sağlıkla mutlulukla devam etsin![]()
Evet anneliğin kalp ağrısı bu bebelerin rahime düşmesiyle başlıyor valla sonu yok. Dediğin gibi hele bir de üst üste olumsuz tecrübeler varsa sevinmeyi sürekli erteliyor insan. Ben mesela bu sefer kalp atışına kadar hamilelik havasına girmeyeceğim :)
Merhaba arkadaşlar benim bi sorunum var hamilelik belirtisi kabızlık diyorlar fakat ben ishal olmamak için uğraşıyorumsizce sıkıntı olur mu yaşayan var mı karnıma ağrı giriyor lavınıza çıkıyorum 2 gündür günde iki kere sabah akşam ishal olmaktan korkuyorum yakınım yani gebeliği etkileyen birşey mi
![]()
Arkadaşlar tıp merkezinde 15 dakika da beta hcg ye bakmadan sadece pozitif /negatif sonucuna bakıyorlar benim yine negatif cıktı. Biraz önce Ankara Üniversitesi'ni aradım, kesinlikle ilaclarinizi kullanmayı bırakmayın 3 gün sonra burada beta hcg 'ye bakalım ,öyle kan testi olmaz dedi hemşire anlayamadım.
yaa cok dogru anne olabilmeyi neden o kadar cok istedigimizi cozmek zor kendimize bu kadar eziyet etmemizin tek karsiligi hayatimiz boyunca bizi tartismasiz en mutlu eden sey olmasi ve tabi en cokta tegirgin eden sey olucakmi dogacakmi sagliklimi hastami olur bi yerimi incinir mutlumu bugun biraz azmi yemek yedi boyu uzuyomu kilo aliyomu dahada neler neler ama hepsine deger isteyen her kadin anne olmali hepimize hayirli evlatlar versin rabbim kaybedenlere de cok buyuk sabir onlarida unutmamak lazimHaha, guzelim sen yine iyisin; saniyorum ben dogurana kadar hamileligime sevinemeyecegim ☺
Makara bir yana, insallah yuzumuz hep guler bundan sonra...![]()
Doktorun asistanıyla konuştum az önce. Hergün test yaptığımı söyledim.12 olmadan hiçbir testi doktorun kabul etmediğini söyledi. Kasık ağrın yada lekeleme lekelenme varmı dedi.seninle aynı gün transfer olduk diye biliyorum.sakin olalım stres yapmayalım olurmu.Maalesef yine negatif...
Amin canım insallahÜzülme lütfen allah inşaallah sana evlat nasip etsin ilk denemenmiydi
Merhaba, daha once tup bebekle hamile kaldığımda ayni seyi arastirmistim asiri sivilcem olmustu,adet onceside cikardi hic cvp bulamamıştım. Ama sivilce olmasina ragmen bebegim tutunmustu fakat kan pihtilasmam varmis biomiyorduk 8.haftada kalp atisi olmadigi icinn kurtaj oldum. Simdi yine tup bebrkle hamileyim yine tum çenem putur putur sivilce oldu yine pozitif. Bilmiyorum Allah tamamina erdirecek mi ama insllh kucagima aldigim gunleri de gorurum canim. Hic uzulme tevekkul et,Allah buyuktur. Insllh tutunmustur yavrularinArkadaşlar merhaba.benim 17 Mart Pazar günü transferin oldu bugün 5.günüm bekliyorum.benim adet öncesi hep sivilcem çıkar yine çıktı dün ve bugün biraz üzüldüm açıkçasıherkesin durumu aynı olmaz ama hamile arkadaşlar test gününüzden önce sizde böyle bir şeyle karşılaştınız mı yardımlarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım cevabın için ..rabbim kaybettiğin bebeğin yerini inşallah şimdi doldurur da sağsalim kucağına da alırsın..tabi nasipten öteye geçemeyiz ama 2.denemem olduğu için sivilceyi görünce çok üzüldüm..aynı adet öncesi gibi ağrılarım var..inşallah bende mutlu sonuca ulaşırımMerhaba, daha once tup bebekle hamile kaldığımda ayni seyi arastirmistim asiri sivilcem olmustu,adet onceside cikardi hic cvp bulamamıştım. Ama sivilce olmasina ragmen bebegim tutunmustu fakat kan pihtilasmam varmis biomiyorduk 8.haftada kalp atisi olmadigi icinn kurtaj oldum. Simdi yine tup bebrkle hamileyim yine tum çenem putur putur sivilce oldu yine pozitif. Bilmiyorum Allah tamamina erdirecek mi ama insllh kucagima aldigim gunleri de gorurum canim. Hic uzulme tevekkul et,Allah buyuktur. Insllh tutunmustur yavrularin
Amin canim, Allah razi olsun. Rabbim hepimizin kucagini doldursun. Ayni adet agrilari oluyor zaten sibilce her adette cikardi benim iki hamileligimdede cikti yine. Birde dayanilmaz bel agrim var benim oncekindede cok agrimisti. Hakkimizda hayirlisi. Umutsuz olma Allah büyüktür verdigindede vermedigindede mutlaka hayir vardir canim bu benim 4.tup bebek denemem. Allah ol deyince oluyor,yoksa ne yapsak bosÇok teşekkür ederim canım cevabın için ..rabbim kaybettiğin bebeğin yerini inşallah şimdi doldurur da sağsalim kucağına da alırsın..tabi nasipten öteye geçemeyiz ama 2.denemem olduğu için sivilceyi görünce çok üzüldüm..aynı adet öncesi gibi ağrılarım var..inşallah bende mutlu sonuca ulaşırım
Canım aynı durum bende olduğu yedinci haftada kalbi durdu kan pıhtılaşması sebebiyle ben de şu an transferimi olduğunu sonuç bekliyorum pıhtılaşma için tedavin ne olduMerhaba, daha once tup bebekle hamile kaldığımda ayni seyi arastirmistim asiri sivilcem olmustu,adet onceside cikardi hic cvp bulamamıştım. Ama sivilce olmasina ragmen bebegim tutunmustu fakat kan pihtilasmam varmis biomiyorduk 8.haftada kalp atisi olmadigi icinn kurtaj oldum. Simdi yine tup bebrkle hamileyim yine tum çenem putur putur sivilce oldu yine pozitif. Bilmiyorum Allah tamamina erdirecek mi ama insllh kucagima aldigim gunleri de gorurum canim. Hic uzulme tevekkul et,Allah buyuktur. Insllh tutunmustur yavrularin
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim..sende çok deneme yapmışsın,allah sabrının mükafatını sağlıklı evlatla taçlandırsın inşallahAmin canim, Allah razi olsun. Rabbim hepimizin kucagini doldursun. Ayni adet agrilari oluyor zaten sibilce her adette cikardi benim iki hamileligimdede cikti yine. Birde dayanilmaz bel agrim var benim oncekindede cok agrimisti. Hakkimizda hayirlisi. Umutsuz olma Allah büyüktür verdigindede vermedigindede mutlaka hayir vardir canim bu benim 4.tup bebek denemem. Allah ol deyince oluyor,yoksa ne yapsak bos
Evet canim sonucum cikti ama evime ancak gelip yazabildim biraz erken oldugu icin degerim dusuk 16.42 ama sali gunu 14.gun tekrar bakilmasi gerekiyomuscikti mi sonucun canim valla pozitif alanlar sevincten unuyor yazmayi![]()
Kaçıncı günün canım kan verdinEvet canim sonucum cikti ama evime ancak gelip yazabildim biraz erken oldugu icin degerim dusuk 16.42 ama sali gunu 14.gun tekrar bakilmasi gerekiyomus