Belli oldu mu sonuc merak ettimBende kan verdim sonuç bekliyom şimdi. Gece hiç uyuyamadım.. allahım sen hayırlısını ver
Çok şükür oldu canım.
allah yardımcımız olsun. Benim sonucum pozitif çıktı. Çarşambaya bir daha istediler test yapmamı. Cok cok sevindim. Allah herkese nasip etsin. Elhamdilullah.
Rabbi yessir vele tuassir rabbi temmim bin hayr
Allahım tamamına erdirsin. İnşallah
Cnmm gözünaydınnn senle agrılarımız genelde aynıydı, bnm bgn 10.gün tüm agrılarım kesildi sen ne durumdasın?Çok şükür oldu canım.
allah yardımcımız olsun. Benim sonucum pozitif çıktı. Çarşambaya bir daha istediler test yapmamı. Cok cok sevindim. Allah herkese nasip etsin. Elhamdilullah.
Rabbim kucagina almayı nasip etsin canimÇok şükür oldu canım.
Çok şükür oldu canım.
Bugün 11. Günümdü. Amiin allah herkesi tamamına erdirsinHayırlı olsun rabbim kucagınızada almayı nasip etsin kaçıncı gününüz bu gün
Bugün 11. Günümdü. Amiin allah herkesi tamamına erdirsin
Benim 400 cıkmış sanırım. Sonucu göremedim. Dün hiç uyumadım. Hala inanmakta güçlük çekiyorum. Allah tamamına erdirsin. Hepimizinkini. Olmayanlarada tez zamanda nasip etsin.
Çok şükür oldu canım.
Bende hiç kanama olmadı. Çok çok karnım ağrıdı. Ben regl olcağım diye çok endişelendim. İlaçların yan etkisi olarak kötü geçirdim bekleme süresini.Hayırlısı olsun sizin için. İnşallah sağlıklı, sıhhatli bir hamilelik süreci geçirip sağlıklı, sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur. Allah tüm isteyenlere de hayırlı zamanda, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Benim merak ettiğim bir konu var size sormak isterim olumlu bir sonuç almış anne adayı olarak. :)) Embriyo transferden 3 gün sonra kabuğundan çıkıp 6.günde rahime yerleşiyor ve akabinde kanama oluyor. Sizde yerleşme/tutunma kanaması oldu mu acaba? Yanıtlarsanız çok sevinirim. Tekrardan tebrikler. :)
Cnm bnde çok kasık agrısı çktim ama bgn 10.gün eser kalmadı çokkk korkuormm seninde agrılarn kesilmişmydi cnmBende hiç kanama olmadı. Çok çok karnım ağrıdı. Ben regl olcağım diye çok endişelendim. İlaçların yan etkisi olarak kötü geçirdim bekleme süresini.
Evet bugün çok daha azaldı ama yinede hep dinleniyorum. İnşallah iyi haberlerini alırızCnm bnde çok kasık agrısı çktim ama bgn 10.gün eser kalmadı çokkk korkuormm seninde agrılarn kesilmişmydi cnm
Canım benim yaşım 38 hatta nisanda 39:) benimde amh seviyem düşüktü hiç doktor bekle dene bile demedi. O yüzden sende de değerlerde sıkıntı varsa hiç beklemeteşekkür edrim canım bilgiler için sizin yaş kaç benim 34 ben de artık hiç beklemeyeceğim eşimin bir tayin meselesi var onu bekliyoruz günler geçtikçe stres oluyorum inşallah hayırlarla sağlıcakla evladına kavuşursun amin bizler de tüm isteyenlerde inşallah amin hayır ile sağlıcakla inşallah amin
tüp bebek yaşı 40 a kadar mı 40 tan sonra yapmıyorlar diyenler var da inşallah ALLAH hayrlısıyla sağlıcakla bebeklerimize kavuşturur sizin de mutlu haberinizi alırız inşallah aminCanım benim yaşım 38 hatta nisanda 39:) benimde amh seviyem düşüktü hiç doktor bekle dene bile demedi. O yüzden sende de değerlerde sıkıntı varsa hiç bekleme
Sevgili @pelinimmmmm umutsuzluğa düşmekte haklısın ama napalım vazgeçmek yok sen dualarını eksik etme. Benimde ilk denemem başarısızdı çk ağladım bu 2. Bugün 8. Gün regl olucakmışım gibi tuhaf şişkinlik gerginlik var bu bölgede biraz umutsuzum sanki bende ama kısmet diyelim herşey için
M Moon Sun arkadaşım tebrik ederim :) Allah hepimizin kucağını doldurdun değerlerin artsın vallahi çok merakla okudum çok sevindim senin adına
İnşallah canım hepimiz hayırlı haberler alırıztüp bebek yaşı 40 a kadar mı 40 tan sonra yapmıyorlar diyenler var da inşallah ALLAH hayrlısıyla sağlıcakla bebeklerimize kavuşturur sizin de mutlu haberinizi alırız inşallah amin
Transferimi oldum bende geldimikinci denemem 2 tane birinci kalite konuldu . Tutması için ne yaptınız özel bir şey var mı bayanlar ? Hadi hayırlısı Allah’tan
Çok çok saol canım bende burdaki herkesle beraber ağladık bekledik. Olmayanları duyunca gerçekten sevinemedim. Allah sanada herkese de güzel hayırlı evlsf nasip etsin. Bu süreç dayanması katlanması bir hayli zor bi süreç. Allah yormadan kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah canımCanım benim yaşım 38 hatta nisanda 39:) benimde amh seviyem düşüktü hiç doktor bekle dene bile demedi. O yüzden sende de değerlerde sıkıntı varsa hiç bekleme
Sevgili @pelinimmmmm umutsuzluğa düşmekte haklısın ama napalım vazgeçmek yok sen dualarını eksik etme. Benimde ilk denemem başarısızdı çk ağladım bu 2. Bugün 8. Gün regl olucakmışım gibi tuhaf şişkinlik gerginlik var bu bölgede biraz umutsuzum sanki bende ama kısmet diyelim herşey için
M Moon Sun arkadaşım tebrik ederim :) Allah hepimizin kucağını doldurdun değerlerin artsın vallahi çok merakla okudum çok sevindim senin adına