Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebekte nasıl oluyor bilmiyorum ama ben de böyle çizgiyle öğrendim yumurtlamanın 11.günüydü.Arkadaşlar merhaba bugün transfer sonrası 5.günüm. Testte silik çizgi var gibi 6. Ve 7.günde ikisi de bu şekilde. Sizce hamile olma ihtimalim var mı?Eki Görüntüle 3544555
yok ilk idrarla yapmadım o şekilde daha net mi olur? Fark etmez diye düşündüğüm için bi 10 dakika önce yaptım.Canım maşallah var görünüyor ilk idrarla mı yaptın çünkü 5gün için rengi belirgin. Bi kaç gün yine tekrarla ve kan testi ver inşallah bebişin seninledir![]()
Teşekkür ederim yarın sabah tekrarlayacağım. Test günüm 19 şubattaTüp bebekte nasıl oluyor bilmiyorum ama ben de böyle çizgiyle öğrendim yumurtlamanın 11.günüydü.
Başka marka ile tekrarlamakta fayda var ya da kan verin![]()
Dondurulmuş embriyo muydu , taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir.Arkadaşlar merhaba bugün transfer sonrası 5.günüm. Testte silik çizgi var gibi 6. Ve 7.günde ikisi de bu şekilde. Sizce hamile olma ihtimalim var mı?Eki Görüntüle 3544555
Dondurulmuş 5. Gün embriyosuyduDondurulmuş embriyo muydu , taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir.
O zaman gözünüz aydın sapa sağlam tutunmuş bebeğiniz size :)Dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu
Artimed olunca şüpheye düştüm 3 farklı günde yaptım üçüde böyle çıktı. Ama eczaneden farklı marka erken gebelik testi istedim bu akşam ama bana kaset test vermişO zaman gözünüz aydın sapa sağlam tutunmuş bebeğiniz size :)
Merhaba sonucunuz ne durumda acabaArtimed olunca şüpheye düştüm 3 farklı günde yaptım üçüde böyle çıktı. Ama eczaneden farklı marka erken gebelik testi istedim bu akşam ama bana kaset test vermişonda tek çizgi çıktı. Acaba test mi yanlış diye düşünmeye başladım.
Bende bu şekilde öğrenmiştim hayırlı olsun tebrik ederimArkadaşlar merhaba bugün transfer sonrası 5.günüm. Testte silik çizgi var gibi 6. Ve 7.günde ikisi de bu şekilde. Sizce hamile olma ihtimalim var mı?Eki Görüntüle 3544555
Canım kaset testler normalde regl gecikmesinden 1 hafta sonra net kırmızı çizgi gösteriyor o yüzden onu şu an yaptığında negatif çıkması çok normal o yüzden erken gebelik testinde çıkan çizgi doğru büyük ihtimalle bebişin tutunmuş sana zaten kaç kere erken gebelik testi yapmışsın hepsi yanlış gösteremez ya. Ama tavsiyem erken gebelik testinde predictor kullanın o hiçbir zaman yanılmıyorSabah yaptığım kasetle yeni yaptığım erken testi yüklüyorum. Bu başka marka erken test. Sizce gebelik var mıdır? 1 dakika içinde çıktı 2. Çizgi
Çok teşekkür ederim canım umarım tutunmuştur. Test günüme az kaldı artık onu bekliyorumCanım kaset testler normalde regl gecikmesinden 1 hafta sonra net kırmızı çizgi gösteriyor o yüzden onu şu an yaptığında negatif çıkması çok normal o yüzden erken gebelik testinde çıkan çizgi doğru büyük ihtimalle bebişin tutunmuş sana zaten kaç kere erken gebelik testi yapmışsın hepsi yanlış gösteremez ya. Ama tavsiyem erken gebelik testinde predictor kullanın o hiçbir zaman yanılmıyor![]()