• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası problemler

peynirim41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2024
79
29
3
42
Merhaba arkadaşlar. Ben cuma günü 2 adet 7 ve 8 hücereli dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi oldum. İlk günü saymıyoruz dedi doktorum. Bugğn 4. Gün. Bu güne kadar kabızlık yaşamamıştım bugün yaşıyorum maalesef az da zorlandım. Bugün sağ kasık ağrım var adet ağrısı gibi sabah oldu az önce tekrar oldu çok şiddetliydi şimdi hafifledi. Bir de rahime sanki baskı oldu rahim ağrısı yaşadım az önce kısa süreli de olsa. Çok korkuyorum acaba tutunmadılar mı? Acaba adet mi olucam. İlaçlarım var folikasit kan sulandırıcı estrofem progestan fitil ve progestan dex göbekten iğne. Düzenli kullanıyorum. Test sonucuna göre kesicem veya devam edicem ama test 5 martta. Yaşayan tecrübe eden bilgisi olanlar yazabilir mü acaba bu kasık ağrısı neden olabilir acaba tutunamadılar mı 4. Gün normal mi yoksa bu yaşadıklarım. Yardımlarını bekliyorum 🙏

Merhaba arkadaşlar. Ben cuma günü 2 adet 7 ve 8 hücereli dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi oldum. İlk günü saymıyoruz dedi doktorum. Bugğn 4. Gün. Bu güne kadar kabızlık yaşamamıştım bugün yaşıyorum maalesef az da zorlandım. Bugün sağ kasık ağrım var adet ağrısı gibi sabah oldu az önce tekrar oldu çok şiddetliydi şimdi hafifledi. Bir de rahime sanki baskı oldu rahim ağrısı yaşadım az önce kısa süreli de olsa. Çok korkuyorum acaba tutunmadılar mı? Acaba adet mi olucam. İlaçlarım var folikasit kan sulandırıcı estrofem progestan fitil ve progestan dex göbekten iğne. Düzenli kullanıyorum. Test sonucuna göre kesicem veya devam edicem ama test 5 martta. Yaşayan tecrübe eden bilgisi olanlar yazabilir mü acaba bu kasık ağrısı neden olabilir acaba tutunamadılar mı 4. Gün normal mi yoksa bu yaşadıklarım. Yardımlarını bekliyorum 🙏
Hepsi ilaçlarında etkisi olabilir her şeyde belirti arayıp kendinizi yıpratmayın, olumlu düşünün pozitif olun önemli olan bu, progestan kabızlık yapıyor 😌

Merhaba arkadaşlar. Ben cuma günü 2 adet 7 ve 8 hücereli dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi oldum. İlk günü saymıyoruz dedi doktorum. Bugğn 4. Gün. Bu güne kadar kabızlık yaşamamıştım bugün yaşıyorum maalesef az da zorlandım. Bugün sağ kasık ağrım var adet ağrısı gibi sabah oldu az önce tekrar oldu çok şiddetliydi şimdi hafifledi. Bir de rahime sanki baskı oldu rahim ağrısı yaşadı az önce kısa süreli de olsa. Çok korkuyorum acaba tutunmadılar mı? Acaba adet mi olucam. İlaçlarım var folikasit kan sulandırıcı estrofem progestan fitil ve progestan dex göbekten iğne. Düzenli kullanıyorum. Test sonucuna göre kesicem veya devam edicem ama test 5 martta. Yaşayan tecrübe eden bilgisi olanlar yazabilir mü acaba bu kasık ağrısı neden olabilir acaba tutunamadılar mı 4. Gün normal mi yoksa bu yaşadıklarım. Yardımlarını bekliyorum 🙏
Bana hemşire demişti ilaçlar kabız yapıyor diye kayısı hoşafı önermişti. Bol su içmelisin.bazı doktorlar şurupta veriyormuş kabuzlık için doktorunun asistanına yaz istersen

Öyle düşünmeyin yaa ben olumlu enerji aldım sizden güzel sonuçlar gelecek gibi hisseidyorum :))
Saol bacım. Kendi enerjim iyidir benim nedense herkes öyle der. İnsanları seviyorum ondan kaynaklı olabilir bi de benim üzüntüm 1 saat sürer hemen şükretmeye devam ederim kendimle dalga geçerim eleştirileri dinlerim asla kızmam değişik bişeyim sanki ben 🙈 negatif hissediyorum ama pes etmiycem yine gidicem doktor bıkacak ben bıkamayacam 🫢

Saol bacım. Kendi enerjim iyidir benim nedense herkes öyle der. İnsanları seviyorum ondan kaynaklı olabilir bi de benim üzüntüm 1 saat sürer hemen şükretmeye devam ederim kendimle dalga geçerim eleştirileri dinlerim asla kızmam değişik bişeyim sanki ben 🙈 negatif hissediyorum ama pes etmiycem yine gidicem doktor bıkacak ben bıkamayacam 🫢
En guzeli bu iste moral ve pes etmemek. Boyle oldugu surece gec bile olsa olur elbet, cogu insan moralden strsten kaybediyor belki de mesela ben de stres kupuyum :))

En guzeli bu iste moral ve pes etmemek. Boyle oldugu surece gec bile olsa olur elbet, cogu insan moralden strsten kaybediyor belki de mesela ben de stres kupuyum :))
Stres yaparsak sağlımızdan da oluruz bacım lütfen sen de yapma. Allah’a bırak o en doğru zamanda zaten verecektir. İnşaallah en doğru zaman da gelmiştir kucağını boğ bırakmaz verir inşaallah 🤲

Stres yaparsak sağlımızdan da oluruz bacım lütfen sen de yapma. Allah’a bırak o en doğru zamanda zaten verecektir. İnşaallah en doğru zaman da gelmiştir kucağını boğ bırakmaz verir inşaallah 🤲
Insallah canim hepimize. Hayirlisi olsun hepimiz icin dogru zamanda dogru sekilde 🙏🏻

Back
X