Transfer sonrası pozıtıf olup hala belırtısı olmayanlar

Iroo10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
48
23
3
26
Arkadaşlar merhabalar. Transfer olduktan sonra belirtilerim yoktu. Sadece baş dönmelerim oluyordu arada. Çok şükür pozitifi gördüm. Henüz hastaneye gıtmedım. Sızler ne zaman bebegı gördünüz, kese gördünüz. Belirtileriniz ne zaman basladı. Belırtı olmaması üzüyor açıkcası. Normalde en ufak şeyde belırtı yaşayan biriyım

Arkadaşlar merhabalar. Transfer olduktan sonra belirtilerim yoktu. Sadece baş dönmelerim oluyordu arada. Çok şükür pozitifi gördüm. Henüz hastaneye gıtmedım. Sızler ne zaman bebegı gördünüz, kese gördünüz. Belirtileriniz ne zaman basladı. Belırtı olmaması üzüyor açıkcası. Normalde en ufak şeyde belırtı yaşayan biriyım
Hiç sıkıntı yapmayın her kadında belirtiler degişiyor. İnanın 9 ay aşermeyen ve belirti yaşamayan kadınları bire bir biliyorum

6+2 de gittik kese ve kalp atışı için . 20. Haftaya kadar belirtim olmadı .

Ama artık buyudugu için farkındayım hamileleliğin

Kaşık batmalarım olurdu arada o da ilaçtan diye düşünürdüm onun dışında benim de çok belirtim olmadı 30. Haftaya geldim. Hiç kafanıza takmayın böyle şeyleri keyfini çıkarın.

Merhaba. Ben transferin 6. Günu pozitifi gördüm. Şuan 5+3 iki gün önce keseyi gördüm ve hala hiç belirtim yok.

15 günlük bebişim var. Tek bir belirti yaşamadım doğuma kadar. Ne bulantı, ne kasık batması. Adet döneminde daha fazla belirtim olurdu. Her kadının süreci kendine özel. Gönlünüzü ferah tutun, dualarım tüm anne olmak isteyenlerle.

15 günlük bebişim var. Tek bir belirti yaşamadım doğuma kadar. Ne bulantı, ne kasık batması. Adet döneminde daha fazla belirtim olurdu. Her kadının süreci kendine özel. Gönlünüzü ferah tutun, dualarım tüm anne olmak isteyenlerle.
Allah bağışlasın. İnşallah bizde en kısa sürede kucagımıza alırız ☺

Back
X