Transfer sonrası leke

ecmel06

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2024
303
81
34
Kızlar ilk tüp bebeğimde transfer sonrası hiç leke kanama olmadı test gününden bir gün sonra tam adet günümde adet oldum ikincisinde transferden 8 gün sonra leke azıcık pembe gibi kan geldi ben de yerleşme sandım ama sonuç negatif. Dört gündür kahve devam ediyor ilaçları kesince adet olacağımı söyledi doktor ama çok korktum. Yani bu menopoz olmasın. Ya da ne olabilir hem tedavi sırasında böyle kan gelmesi normal mi yaşayan var mı?

Menapoz böyle birşey değil.
Yerleşme kanamasi her kadinda ve her gebeklikte olmuyor.
Bunlara takilip tüp bebek sürecinizi kendinize zindan etmeyin.
Bebek tutunduysa 14 gün sonra kanda çıkar. Lütfen kendinizi bunaltmayin

Menapoz böyle birşey değil.
Yerleşme kanamasi her kadinda ve her gebeklikte olmuyor.
Bunlara takilip tüp bebek sürecinizi kendinize zindan etmeyin.
Bebek tutunduysa 14 gün sonra kanda çıkar. Lütfen kendinizi bunaltmayin
Canım sonuç negatif ama kahve leke devam ediyor normal mi ilaçlardan mıdır ilkinde olmayınca korktum insalalh sökülürüm

Canım sonuç negatif ama kahve leke devam ediyor normal mi ilaçlardan mıdır ilkinde olmayınca korktum insalalh sökülürüm

Anladim. Kusura bakma canim, ben yanlış anlamışım.
Evet normal. İlaçları birakinca 2-5 gün sonra sökülüyor ve normal adet oluyorsun.
Bu ara lekelenme ilaçlar uzun zaman bastırdığı için oluyor.
Bende 5 defa yaşadım

Rica ederim canım Ciddi misin ben iki taneyi kaldıramadım şu an nasılsın dilerim hamilelik olmuştur dilerim herkese çok dua ediyorum

Rica ederim canım Ciddi misin ben iki taneyi kaldıramadım şu an nasılsın dilerim hamilelik olmuştur dilerim herkese çok dua ediyorum

Şuanda transfer sonrasi beklemedeyim (6ci transfer) ilk tüp bebek denememden bir oğlum var.

Iki gün önce son transferimi oldum (kardeş için) . İnşallah bu sefer tutunur.

Evet, çok çok zor. Allah hepimize nasip etsin ve aratmasin ama allah dayanma gücünü veriyor.

Her negatifte tamam bitti, artik denemem diyorum ama sonra bir umut yeşeriyor ve devam ediyorum.

Bu firsati verenede şükür.
Bazi müstakbel annelerin hiç yumurtasi olmuyor veya döllenme olmuyor. Ne bikim, gebelik oluşup, kalbi duyup kayip eden anneler var

Asla pes etmeyin.
Hepimizin derdi farkli ama birgün hepimizin yüzünün güleceğine inaniyorum.

Canım çok şükür alalh oğlunu bağışlasın dilerim bana da nasip eder İnan artık çok korkuyorum Amh düşük benim az yumurtam var çok zor imtihan bu çünkü tüp bebekte de şansım düşüyor benim ikisinde de döllendi gelişti oluştu ama hamile kalamıyorum dört senedir asla gebelik olmadı tadamadım hiç zamanla yumurtam bitecek kalmayacak diye çok korkuyorum ama sanırım yumurtalarım sıkıntılı benden dolayı olmuyor canım ilkini ve sonuncuyu nerde yaptırdın inşallah bana hamile haberi verirsin çabalayan savaşan tüm anneler kavuşsun evladına. Aslında ben de pes etmek istemiyorum ama eşim de ben de bu stresi yönetemiyoruz sonra hop yapalım iki tüp bebek arası üç ay var

Çok çok zor. Biliyorum. Oğlumdan sonra bende hic hamile kalmadim. Oda zaten tüp bebek ve ikinci denemede oldu.

Benimde yumurtada sıkıntı var galiba. Eşimin spermleri iyi. Spermiogrami çok güzel çıkıyor ama bende yerleşme olmuyor.

Bizde yaş faktörüde var. Ben 38 eşim 42.
Ben yurtdişindayim. Eğer bu transfer olmazsa biz Kıbrısa karar verdik. Artik denemekten psikolojim bozuldu. Mecbur yumurta donasyonu yapıcaz.
Böyle bir seçeneğin olmasi bile beni rahatlattı.
İnşallah gerek kalmaz ve hepimiz kucağımıza aliriz ama olmuyorsa bazen başka opsiyonları değerlendirmek gerek diye düşünüyorum.

Canımmm öyle düşünme yaşın asla büyük değil ben de 34 yaşındayım eşim 35 yumurtalarım varsa çıkıyorsa mutlaka tedavisi vardır donasyon düşünme bence o başkasının yumurtası olmuyor mu benim de az çok korkuyorum öyle bir şey istemem inşallah sen de muhtaç kalmazsın öyle düşünme ben de çok kötü düşünen biriyim ama etrafımda hep imkansız olup hamile kalanlar var benim Amh 0.48 kilom iyi spor yaparım ne kola ne cips ne sağlıksız beslenme hiçbiri yok stresten sigara içiyordum o da az çok az bıraktım tamamen 0.3 amh tüp bebek dedikleri kuzenim üç ayda hamile kalınca yıkıldım çünkü kalınıyormuş neden ben kalamıyorum dedim. Tek yumurta görmüşler bir de normalden kalmış . Senin Amh nasıl yumurtan az mı. Yani bunun birçok dermanı var sakın hemen Kıbrıs düşünme

Senin de döllenip gelişiyo ama tutmuyor değil mi acaba neden genetik baktırdın mı . Bazen yumurtamda ne olabilir diyorum çok mu kalitesiz başka bir şey mi var ama erkek faktörü daha zor diyorlar kadına nazaran kadının tedavisi daha kolay ama bende öyle olmadı

Yok, benim AmH düşük değil. Hatta baya yüksek. En son bakıldığında 4 üzeriydi.
Her yumurta toplamada bol bol çıkıyor. En son toplama 27 tane çıktı.
Dölleniyorda ama yerleşmiyor. Rahim duvarim çok güzel. Dıştan bakılınca dört dörtlük herşey ama kesinlikle tutulmuyor bebek

ama ilki tutmuş aynı klinikte mi yaptın hepsini 27 den kaç tane embriyo oluşuyor canım o kadar yumurtan var maşallah sakın donasyon düşünme kocan da sıkıntı yoksa senin.normalden bile olması lazım gerçekten bazen olmayınca olmuyor ya uğraşıyorum ben de ama bazen uğraşmak istemiyorum inanın morfoloji 1 sperm hareketsiz yüzde 60 olanlar normalden kalıyor mucize hep Allah bizi çaresiz bırakmasın siz yurtdışında nerde yaşıyorsunuz bende katardayım ilkini bahçeci yaptım çok umutluydum orası çok meşhur olmadı burda acele ettim salak gibi berbattı ve çok pahalı biraz ara vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…