Kanda cınsıyet mıMerhaba arkadaslar transfer sonrasi gebelikte kacinci haftada kanda cinsiyet beli oluyor arkadaslar bilen varmi
Evet o işte fetal DNA die biliyorum bendeBana doktorum 11.haftada nipt testi yapılıyor o zaman hem cinsiyet hem down sendromu bide birkaç tane daha hastalık var mı yok mu hespi öğrenebiliniyor dedi
Evet evet zorunlu değil isteğe bağlıymışYalnız bu isteğe bağlı bi test ..
Ama
12 hafta yapılan 2 Li tarama testının sonucunda bi sıkıntı görülürse kesin yapılıyor 2024 de 16 bindi
2025 de bu fiyat 20 olur
Valla bence cinsiyet düşüncesiyle yaptırılırsa gereksiz ….Evet evet zorunlu değil isteğe bağlıymış
Allah Allah niye bu kadar fark var acaba fiyatlar arasında, doğrusu ben şu an benim hastanemde ne kadar bilmiyorum sormadım daha çünkü transfer günü bilgim oldu nipt denen testten. İlerde öğrenirimValla bence cinsiyet düşüncesiyle yaptırılırsa gereksiz ….
Ama gerçekten bebegının sağlığı için yaptırmak isteyene büyük nimet erken tanı iyidir en azında hazırlığını yaparsın .
Eskişehir osmangazi üniversite hastanesi kendi labaratuvarını açmış arayıp bilgi alabılırsınız kat ve kat daha ucuza yapıyorlar belki 3-5 e yaparlar en son 500 de benım bildiğim
Ne kadar sürede çıkıyormuş şişli memorial 10 gün dediEskişeride gen tarama merkezinde bin lira civarı komik bir rakama yapılıyor nıpt testi kızlae bilginize. Ama sonuç geç çıkıyor
Öbürü Amerika’ya gidiyor . Bu Senın kendı ülkende kendı üniversite labaratuvarında yapılıyor .Allah Allah niye bu kadar fark var acaba fiyatlar arasında, doğrusu ben şu an benim hastanemde ne kadar bilmiyorum sormadım daha çünkü transfer günü bilgim oldu nipt denen testten. İlerde öğrenirim
Arayın bilgi alın internette numaraları var ve cevap verıyorlarNe kadar sürede çıkıyormuş şişli memorial 10 gün dedi
Hamilelere öncelik tanıyorlar ama yoğunluğa göre bazen 3-4 haftada çıkabiliyor araştırma hastanesi olduğu için çok yoğun biryer Eskişehirliyim ben nasip olur pozitif sonucu alırsam yaptırırım ordaEskişeride gen tarama merkezinde bin lira civarı komik bir rakama yapılıyor nıpt testi kızlae bilginize. Ama sonuç geç çıkıyor
Eskişehere gitmeyizde merat etmiştim sadece teşekkür ederimArayın bilgi alın internette numaraları var ve cevap verıyorlar
3 hafta diyorlar erkende çıkabiliyorNe kadar sürede çıkıyormuş şişli memorial 10 gün dedi
Fetal DNA mi??Merhaba arkadaslar transfer sonrasi gebelikte kacinci haftada kanda cinsiyet beli oluyor arkadaslar bilen varmi
Peki bunun amerikaya gidenle tr’de yapılanın ne farkı varmış biliyor musunuzMemorial da pahalı ben dışarda yaptırdım daha uygun 10gunde cikti
Peki bunun amerikaya gidenle tr’de yapılanın ne farkı varmış biliyor musunuz Amerika'ya
Amerika'ya 15.500verdim yurtiçi 12.000,dedilerPeki bunun amerikaya gidenle tr’de yapılanın ne farkı varmış biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?