Transfer sonrasi kacinci haftada kanda cinsiyet beli oluyor arkadaslar bilen varmi 🧿

Bana doktorum 11.haftada nipt testi yapılıyor o zaman hem cinsiyet hem down sendromu bide birkaç tane daha hastalık var mı yok mu hespi öğrenebiliniyor dedi

Yalnız bu isteğe bağlı bi test ..
Ama
12 hafta yapılan 2 Li tarama testının sonucunda bi sıkıntı görülürse kesin yapılıyor 2024 de 16 bindi
2025 de bu fiyat 20 olur

Evet evet zorunlu değil isteğe bağlıymış
Valla bence cinsiyet düşüncesiyle yaptırılırsa gereksiz ….
Ama gerçekten bebegının sağlığı için yaptırmak isteyene büyük nimet erken tanı iyidir en azında hazırlığını yaparsın .

Eskişehir osmangazi üniversite hastanesi kendi labaratuvarını açmış arayıp bilgi alabılırsınız kat ve kat daha ucuza yapıyorlar belki 3-5 e yaparlar en son 500 de benım bildiğim

Allah Allah niye bu kadar fark var acaba fiyatlar arasında, doğrusu ben şu an benim hastanemde ne kadar bilmiyorum sormadım daha çünkü transfer günü bilgim oldu nipt denen testten. İlerde öğrenirim

Allah Allah niye bu kadar fark var acaba fiyatlar arasında, doğrusu ben şu an benim hastanemde ne kadar bilmiyorum sormadım daha çünkü transfer günü bilgim oldu nipt denen testten. İlerde öğrenirim
Öbürü Amerika’ya gidiyor . Bu Senın kendı ülkende kendı üniversite labaratuvarında yapılıyor .

Eskişeride gen tarama merkezinde bin lira civarı komik bir rakama yapılıyor nıpt testi kızlae bilginize. Ama sonuç geç çıkıyor
Hamilelere öncelik tanıyorlar ama yoğunluğa göre bazen 3-4 haftada çıkabiliyor araştırma hastanesi olduğu için çok yoğun biryer Eskişehirliyim ben nasip olur pozitif sonucu alırsam yaptırırım orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…