- 23 Ekim 2024
- 213
- 120
- 18
- 27
Fiyat farkı tamam benim merak ettiğim yurtiçindekine güven olmadığı için mi amerikaya gidiyor yoksa onlar farklı bir teknik mi yapıyormuşAmerika'ya 15.500verdim yurtiçi 12.000,dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyat farkı tamam benim merak ettiğim yurtiçindekine güven olmadığı için mi amerikaya gidiyor yoksa onlar farklı bir teknik mi yapıyormuşAmerika'ya 15.500verdim yurtiçi 12.000,dediler
Yok aslında sistem aynı sadece yurt içi olan 15hafrdan sonra demişti diğeri on bir haftada yaptilarFiyat farkı tamam benim merak ettiğim yurtiçindekine güven olmadığı için mi amerikaya gidiyor yoksa onlar farklı bir teknik mi yapıyormuş
Anladım çok teşekkür ederim cevapladığınız içinYok aslında sistem aynı sadece yurt içi olan 15hafrdan sonra demişti diğeri on bir haftada yaptilar
Rica ederim doktor mu istedi sizden siz mi yaptırmak istiyorsunuzAnladım çok teşekkür ederim cevapladığınız için
Yok benden doktor istemedi sadece öyle bir şeyin olduğunu söyledi, zaten duyunca ben yaptırmaya karar vermiştim o an. 11 hafta olmasını bekliyoruz İnşallah. Memorial 11.haftada yapıyoruz dediRica ederim doktor mu istedi sizden siz mi yaptırmak istiyorsunuz
Neden ögrenmek istiyorsunuz, sadece meraktan soruyorumYok benden doktor istemedi sadece öyle bir şeyin olduğunu söyledi, zaten duyunca ben yaptırmaya karar vermiştim o an. 11 hafta olmasını bekliyoruz İnşallah. Memorial 11.haftada yapıyoruz dedi
Neden ögrenmek istiyorsunuz, sadece meraktan soruyorum
Yok canım biz cinsiyete takılmıyoruz sağlıklı olması önemliTamam ben sadece cinsiyet icin ögrenmek istediginizi düsünmüstüm.
Canım ben memorial da tüp bebek yaptırdım gebelik takibi için de oraya gidiyorum orada bana 18 bin dediler ama hastanenin içinde yapmıyor onlar da dışarıda başka bir laboratuvara yolluyorlar istersen sana numaralarını atayım daha uygun fiyata dışarıda yaptırabilirsin bilgin olsun Doktorlar kabul ediyor benim doktorum kabul etti zaten çoğu laboratuvarla anlaşmalı çalışıyorlarYok benden doktor istemedi sadece öyle bir şeyin olduğunu söyledi, zaten duyunca ben yaptırmaya karar vermiştim o an. 11 hafta olmasını bekliyoruz İnşallah. Memorial 11.haftada yapıyoruz dedi
Canım olur sana zahmet olmazsa özelden atabilirmisin bilgimiz olsun en azındanCanım ben memorial da tüp bebek yaptırdım gebelik takibi için de oraya gidiyorum orada bana 18 bin dediler ama hastanenin içinde yapmıyor onlar da dışarıda başka bir laboratuvara yolluyorlar istersen sana numaralarını atayım daha uygun fiyata dışarıda yaptırabilirsin bilgin olsun Doktorlar kabul ediyor benim doktorum kabul etti zaten çoğu laboratuvarla anlaşmalı çalışıyorlar
Tamam canım birazdan atarım çift embriyo yaptırdıysan bir tanesi 15 haftadan sonra yapıyor tutmasa bile bebek yurt dışına Amerika'ya giden de onuncu haftadan sonra yapıyor memoli'de 2-3 bin lira fazla verme boş verCanım olur sana zahmet olmazsa özelden atabilirmisin bilgimiz olsun en azından
Benim tek canım embriyoTamam canım birazdan atarım çift embriyo yaptırdıysan bir tanesi 15 haftadan sonra yapıyor tutmasa bile bebek yurt dışına Amerika'ya giden de onuncu haftadan sonra yapıyor memoli'de 2-3 bin lira fazla verme boş ver