• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası idrar testi negatif

Merhaba arkadaşlar bugün transfer günümün 10 idrar testi yaptım negatif çıktı benim gibi ölüp da kanda pozitif olan var mı 2 gün sonra test günüm 8. Ve 9. Günde idrar testi yaptım hepsi negatif 3.gun embriyosu taze transfer yapıldı bu duru yaşayan var mı ?
benim de bu gün 8. günüm ilk defa test yaptım negatif çıktı ben de çok merak ediyorum salı günü kan testi yaptırmam lazım umutsuzluğa düştüm sizin sonucunuz ne oldu

benim de bu gün 8. günüm ilk defa test yaptım negatif çıktı ben de çok merak ediyorum salı günü kan testi yaptırmam lazım umutsuzluğa düştüm sizin sonucunuz ne oldu
Çok şükür pozitif inşallah sizinde pozitif olur sakın olmadı diye düşünmeyin idrar testi negatif kanda pozitif gören çok kişi var inşallah güzel haberler alırsınız 🤲

Çok şükür pozitif inşallah sizinde pozitif olur sakın olmadı diye düşünmeyin idrar testi negatif kanda pozitif gören çok kişi var inşallah güzel haberler alırsınız 🤲
amin inşallah her hangi bir belirti oldu mu sizde benim kasıklarım çok ağrıyor mesela sizde de oluyor muydu yani bu iyi mi kötü mü acaba

Bende cumartesi günü 2. Transferimi yaptırdım 2 adet 4. Gün embriyosu konuldu sol kasıgımda elektrik carpması gibi biseler oluyor dün aksamda belim ara ara sancılandı bekliyoruz bakalım 🙏

Arkadaşlar bugün transferin 8. Günü negatif çıktı, doktorum pazar günü belli olur dedi. İki günde pozitife döner mi sizce benim hiç umudum kalmadı. Benim gibi olanlar var mı? 😢

Alıntı Yorumla

Back