• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası idrar testi negatif

burcu inan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2023
70
27
3
32
Merhaba arkadaşlar bugün transfer günümün 10 idrar testi yaptım negatif çıktı benim gibi ölüp da kanda pozitif olan var mı 2 gün sonra test günüm 8. Ve 9. Günde idrar testi yaptım hepsi negatif 3.gun embriyosu taze transfer yapıldı bu duru yaşayan var mı ?

Merhaba arkadaşlar bugün transfer günümün 10 idrar testi yaptım negatif çıktı benim gibi ölüp da kanda pozitif olan var mı 2 gün sonra test günüm 8. Ve 9. Günde idrar testi yaptım hepsi negatif 3.gun embriyosu taze transfer yapıldı bu duru yaşayan var mı ?
İdrar da çıkmayıp kanda çıkan çok denk geldim canım takma kafana kan testini bekle 🌸

Benimde aynı dün 11. Gündü dondurulmuş 6. Gün embriyosu transfer edildi dün aksam idrar testinde negatif cıktı bugün asıl test günüm aksam kanda baktıracagım.

Ben testimi yaptırdım 2.80 cıktı doktoruma sordum gebelik söz konusu ama değer cok düsük cumartesi birdaha yap takip edecegiz dedi

Hayırlısı böyleymiş diyelim pes etmek yok inşallah bir dahaki ne size doktor ne zaman gel dedi
Benim icerde 6 tane daha embriyom var çift olarak donduruldu 2 ay sonra 2. Adetinde tekrar ilaçlara baslayalım 2 embriyo konulacak dedi. Hayırlısı olsun hepimiz icin vardır bir zamanı herseyin 🙏

Benim icerde 6 tane daha embriyom var çift olarak donduruldu 2 ay sonra 2. Adetinde tekrar ilaçlara baslayalım 2 embriyo konulacak dedi. Hayırlısı olsun hepimiz icin vardır bir zamanı herseyin 🙏
Benim de içerde 3 embriyo var 2 tanesi 1 1 tanesi ayrı olarak donduruldu bana bu ay adet sonrası gel tekrardan konuşalım dedi inşallah tekrardan başlayacağız hayırlı haber alırız inşallah Allah herkesin dualarını kabul etsin

70D99AF3-E42B-4C28-857C-280772F82ACF.png

Kızlar merhaba benimde dondurulmuş 5.gün embriyosu bugun 6.günün idrar testi yaptım ama sabh değil öğlen sonuc bu

Eki Görüntüle 3294182
Kızlar merhaba benimde dondurulmuş 5.gün embriyosu bugun 6.günün idrar testi yaptım ama sabh değil öğlen sonuc bu
Çok erken idrar testi için benimde 5. Gün embriyosu ilk transferinde 9. Gün idrar yaptım negatifti 11. Gün pozitifti. 10 haftalık kalbi durdu şimdi tekrar transfer oldum bugün 9. Günüm yine idrar testi yaptım negatif ama umutsuz değilim kana baktırıcam doğru sonucu o verir.

Benimde negatif çıktı idrarda kana baktırıcam yarın inşallah onda çıkar
Merhabalar canim sonucunu bizimlede paylasirmisin... benimde bugun 7ci gunum cumartesi gunu lekelenme oldu bugunde pembe turuncumsu akintim oldu dayanamadim test yaptim negatif geldi sonuc.. cok kotu oldum agla agla maf oldumm.. sonucunu alinca bizimlede paylasip bize umut olurmusun.

Merhabalar canim sonucunu bizimlede paylasirmisin... benimde bugun 7ci gunum cumartesi gunu lekelenme oldu bugunde pembe turuncumsu akintim oldu dayanamadim test yaptim negatif geldi sonuc.. cok kotu oldum agla agla maf oldumm.. sonucunu alinca bizimlede paylasip bize umut olurmusun.

Merhabalar canim sonucunu bizimlede paylasirmisin... benimde bugun 7ci gunum cumartesi gunu lekelenme oldu bugunde pembe turuncumsu akintim oldu dayanamadim test yaptim negatif geldi sonuc.. cok kotu oldum agla agla maf oldumm.. sonucunu alinca bizimlede paylasip bize umut olurm

Back