- 4 Ocak 2022
- 49
- 28
- 8
- 29
- Konu Sahibi pofudukterlik95
-
Merhaba doktorunuz geri dönüş yaptı mı süreciniz nasıl gidiyor acabaMerhaba kızlar öncelikle hepimizin başı sağolsun rabbim ülkemizi halkımızı korusun büyük felaketlerden uzak tutsun inşallah. Size birşey danışmak istiyorum dün transferim vardı 1 saat dinlendikten sonra eve geldik eve geldim 1 2 saat sonra tuvalete gittikten sonra leke gördüm acaba normal mi değil mi derken aletlerdendir diye yatıştırdım kendimi sonra bugün yine uyandım sabah yine kahve rengi lekelenmem vardı normal miii ya doktorumada yazdım henüz dönmedi ama ilk demem ve çok endişelendim bilgisi olan yazsın lütfen
Evet bu süreçte bu lekelenmelerim bi anlamı yok dedi sanırım ilk 1 2 gün lekelenme oluyormuş bir önce ki yumurta toplama işleminde verilen kağıtta öyle yazıyor transfer sonra lekelenmeler olabilir diye. Bugün 5. Gün heyecanla bekliyorumMerhaba doktorunuz geri dönüş yaptı mı süreciniz nasıl gidiyor acaba
Dualarımız sizinle sonucunuzu öğrenince paylaşırsanız sevinirim Allah yardımcımız olsun inşaalhEvet bu süreçte bu lekelenmelerim bi anlamı yok dedi sanırım ilk 1 2 gün lekelenme oluyormuş bir önce ki yumurta toplama işleminde verilen kağıtta öyle yazıyor transfer sonra lekelenmeler olabilir diye. Bugün 5. Gün heyecanla bekliyorum
Teşekkür ederim sağolun rabbim isteyen kimsebin kucağını boş bırakmasın inşallahDualarımız sizinle sonucunuzu öğrenince paylaşırsanız sevinirim Allah yardımcımız olsun inşaalh
Merhabalar sonuç ne oldu acaba? Test yaptınız mı? Veya kan verdiniz mi?Merhaba kızlar öncelikle hepimizin başı sağolsun rabbim ülkemizi halkımızı korusun büyük felaketlerden uzak tutsun inşallah. Size birşey danışmak istiyorum dün transferim vardı 1 saat dinlendikten sonra eve geldik eve geldim 1 2 saat sonra tuvalete gittikten sonra leke gördüm acaba normal mi değil mi derken aletlerdendir diye yatıştırdım kendimi sonra bugün yine uyandım sabah yine kahve rengi lekelenmem vardı normal miii ya doktorumada yazdım henüz dönmedi ama ilk demem ve çok endişelendim bilgisi olan yazsın lütfen
Kan tatlilini yarın yapıcam nasipse ama evde yaptığım testte silik ikinci çizgi varMerhabalar sonuç ne oldu acaba? Test yaptınız mı? Veya kan verdiniz mi?
İyi akşamlar. Umarım iyisinizdir güzel haberlerinizi bekliyoruz inşaalahKan tatlilini yarın yapıcam nasipse ama evde yaptığım testte silik ikinci çizgi var
Pozitif kan sonucumda çoo şükür 180.60 çıktı değerimİyi akşamlar. Umarım iyisinizdir güzel haberlerinizi bekliyoruz inşaalah
Çok sevindim sizin için çok sağlıkla kucağınıza alın inşaalahPozitif kan sonucumda çoo şükür 180.60 çıktı değerim
Merhaba bende bugün transfer oldum aynı sizin yazdığınız gibi eve gelince lekelenmem olduğunu gördüm buraya bakayım kimse de aynısı olmuş mu diye içim rahatladı şuan açıkçasıPozitif kan sonucumda çoo şükür 180.60 çıktı değerim
Bende çok tedirgin olmuştum ama çok şükür bir sıkıntı olmadı çarşamba günü değerim 3906 ydı henüz kese görmeye gitmedik ama iyi gidiyor gibiMerhaba bende bugün transfer oldum aynı sizin yazdığınız gibi eve gelince lekelenmem olduğunu gördüm buraya bakayım kimse de aynısı olmuş mu diye içim rahatladı şuan açıkçası
Maşallah subhanallah inşallah herşey iyi gider bende şimdiden en erken hangi gün evde test yapsam çıkar diye düşünmeye başladım :)Bende çok tedirgin olmuştum ama çok şükür bir sıkıntı olmadı çarşamba günü değerim 3906 ydı henüz kese görmeye gitmedik ama iyi gidiyor gibi
Ben 7. Gün yaptım yani transferin 8. Günü çok silik ikinci çizgi çıktı ve kaset test alın sakın erken test alıp dünya para vermeyin kaset testler erken testlerden daha kalitelilerMaşallah subhanallah inşallah herşey iyi gider bende şimdiden en erken hangi gün evde test yapsam çıkar diye düşünmeye başladım :)
İnşallah bende hayırlı sonuçlar alırım yaBen 7. Gün yaptım yani transferin 8. Günü çok silik ikinci çizgi çıktı ve kaset test alın sakın erken test alıp dünya para vermeyin kaset testler erken testlerden daha kaliteliler
İnşallah rabbim gönlünüze göre versinİnşallah bende hayırlı sonuçlar alırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?