Transfer sonrasi hcg degeri dengesizliği

Amin Allah herkesin gönlüne göre versin üzüldüm valla kaçtan kaça düşmüş kaçıncı gündü
İlk testim 50 2. Testim 108 çıkmıştı ayın 24 ünde... Ağustos’un 9 una ultrason randevusu verdiler ben bekleyemeden bugünde gidip kan testi yaptırdım 10,60 düşmüş yarın tüp bebek merkezine çağırdılar birde orda test yapacaklar

Tüh ya inşallah hayırlı haberler alırsın aslında iyide artmış iki kat ilk transferinmi

Tüh ya inşallah hayırlı haberler alırsın aslında iyide artmış iki kat ilk transferinmi
Evet ilk ti hiç yaptırmasaydım test direk ultrason günü öğrenecektim demekki tüp bebek merkezi sağlık ocağının testine güvenmedi heralde çok üzüldüm artık dondurulmuş 2 embriyom var onları yaptırırım bi süre sonra

Ben dondurulmuşları ilkini öğrendim tutmadığını ardına hemen yaptırdım yani bi alakası varmı tutup tutmamasıyla bilmiyorum ama gerçi tuttumu oda belli değilde hani sor doktorun koyalım derse koydur istersen hemen

Bilmiyorum çok yıprandım psikolojik olarak eşimle bi konuşup karar veririz sanırım ama hemen istemem bi iki ay sonra inşallah

Uyku tutmuyor eşim benimle bişey paylaşmıyor içine kapandı off bi an önce sabah olsa... rabbim herkese hayırlı evlat versin sizede inşallah
Amin isteyen herkese versin rabbim. Sinir oluyorum ya benim eşimde aynı öyle içine kapanıyo konuşmuyo boşver isteyince o seninle konuşur sen kendini kasma bu kadar rahat ol senin elinde olan bişey değil allah verirse olacak vermezse kim ne yapabilir

Öyle herşey de vardır bir hayır

Çok düşmüş değerler , İnşallah bir hata vardır da yüzünüz güler ..

Benim bebeğim de tüp bebek , umutsuzluğa kapılmayın , çevremde olumlu çok örnek var, mücadeleyi bırakmayın.
İnşallah birdahaki denemeye tekrar gayret edeceğiz rabbim nasip eder inşallah. Değeri düşüp gebeliği devam eden hiç okumadım

İnşallah birdahaki denemeye tekrar gayret edeceğiz rabbim nasip eder inşallah. Değeri düşüp gebeliği devam eden hiç okumadım

Değerlerin düşmesi olumsuz malesef ama tekrar deneyebilirsiniz , kendiliğinden de olabilir, inşallah güzel şeyler olur.

Değerlerin düşmesi olumsuz malesef ama tekrar deneyebilirsiniz , kendiliğinden de olabilir, inşallah güzel şeyler olur.
2 tane dondurulmuş var onları deneriz sanırım kendiliğinden olmuyor eşimin sperm sayısı düşük 2 yıldır olmadı malesef yaşımdan dolayıda yumurtalarım az bakalım kısmet artık

Merhabalar yeni katıldım. 5 martta 3. Gün embriyosu transfer edildi. 2. Gününde idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve kanlı idrar geldi o gün beta hcg 5.2 ydi transferin 4. Günü yani bugün tekrar yaptırdım 3 cıktı. Beta hCgs dusup yulselen var mi daha cok erken ama 2. Gün 5 ken 4. Gün 3 e düşmesi ici mi kemiriyor .

Canım 3. Gün embriyosu 10. Günden önce kana geçmez değeri. Görülen o ki taze transfer olmuşsun ve o gördüğün 5.2 çatlatma ignesinden kalmış bir değer. 10. Gün bekle hatta 12 çünkü geç çıkıyor 3. Gün embriyosu

Enfeksiyonla kanli idrarda pıhtı attim doktor bebek daha çok küçük başka başka sorunlar dedi. Evet taze transfer oldum . Umudumu kesmeden beklemeye devam ediyorum o zaman . Çok teşekkür ederim. Sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…