Arkadaşlar merhaba ben 28 martta transfer oldum allahın izniyle bugün 10. Gun 8 inci gün kanda hcg 16.79 cıktı 10.gun 8.89 doktor buna takılma 12. Gun önemli dedi böyle durum yaşayıp pozitif gören var mı bana da şu iki gün moral olsun
Inşallah çok teşekkür ederim ümit kırmamaya çalışıyorum belli mı olur rabbim ol derse olur hala bi ihtimal var dimi
Bu gün kan testi verdim tekrar sonucları bekliyorum rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsünTabiki :) her zaman mucizelere inanın.
Sonucunuz ne oldu merak etdim umarim degerleriniz katlaniyordurBu gün kan testi verdim tekrar sonucları bekliyorum rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Kimyasal gebelik olmuş tutunmuştu ama kese oluşturacak kadar üreyememiş malesef herkesin hakkında hayirlisiSonucunuz ne oldu merak etdim umarim degerleriniz katlaniyordur
Rabb'im hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin inşaAllah canım benim üzülme hayırlı vakitte gelecektir meleğin insaAllahKimyasal gebelik olmuş tutunmuştu ama kese oluşturacak kadar üreyememiş malesef herkesin hakkında hayirlisi
Kimyasal gebelik olmuş tutunmuştu ama kese oluşturacak kadar üreyememiş malesef herkesin hakkında hayirlisi
Amin inşallah rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallah. Yok yükselmedi malesef
İnşallah artar rabbim gönlünüze göre versin heşeyin hayırlı sı benim değerlerim artmıştı bugün tekrar baktık düşmüşTransferimin 8. Günü hcg 4 11. Günü 7.8 çıktı artarmı acaba moral istiyorum
Amin Allah herkesin gönlüne göre versin üzüldüm valla kaçtan kaça düşmüş kaçıncı gündüİnşallah artar rabbim gönlünüze göre versin heşeyin hayırlı sı benim değerlerim artmıştı bugün tekrar baktık düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?