• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası grip oldum acil 🚨

semson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
134
83
28
31
Hanımlar merhaba transferim cuma günü oldu ve ven ertesi gün grip oldum maalesef . Bugün 3.günüm ilerledi iyice bu süreçte ilaç kullandınız mı en azından parol ağrı kesici alabilir miyim . Birde korkuyorum tedavi üzerinde olumsuz etkisi varmı gribin 😔🥹

Hanımlar merhaba transferim cuma günü oldu ve ven ertesi gün grip oldum maalesef . Bugün 3.günüm ilerledi iyice bu süreçte ilaç kullandınız mı en azından parol ağrı kesici alabilir miyim . Birde korkuyorum tedavi üzerinde olumsuz etkisi varmı gribin 😔🥹
Parol kullandiriyolar ama sen transfer oldugun doktora asistanina falan ulas bi sor yinede sormadan kullanma

Dahiliye doktoruna görün transfer olduğunuzu söyleyin dediler ama güvenemiyorum ki 🥹 ilaç alırsam tedavim olumsuz etkilenecek gibi geliyor 😔

Dahiliye doktoruna görün transfer olduğunuzu söyleyin dediler ama güvenemiyorum ki 🥹 ilaç alırsam tedavim olumsuz etkilenecek gibi geliyor 😔
Ben şırınga ya sirkeli tuzlu su yapip burnumu yikiyodum mikroplar kirilsin diye sirkeyle gargara yapiyodum iyi gelmisti bide bol limonlu hasta corbasi icerseniz bence cabuk toparlanirsiniz

Ben şırınga ya sirkeli tuzlu su yapip burnumu yikiyodum mikroplar kirilsin diye sirkeyle gargara yapiyodum iyi gelmisti bide bol limonlu hasta corbasi icerseniz bence cabuk toparlanirsiniz
Aynen dediklerinizi yapayım bende ilaç kullanmaktan korkuyorum çok teşekkür ederim . Sizin pozitif mi oldu sonucunuz

Aynen dediklerinizi yapayım bende ilaç kullanmaktan korkuyorum çok teşekkür ederim . Sizin pozitif mi oldu sonucunuz
Evet cok sukur pozitif oldu ama riskli bi surecteyim surekli yatiyorum dua eder dua beklerim

Birde ateşine dikkat et benim ateşim yoktu pek ateşin yukselmesin bak bu en onemlisi eger atesin varsa sakıncalı olabilir

Aminnn aminnn inşallah o kadar çok hapşırıyorum ki inşallah tutunmuştur 🤲🏻🤲🏻
Hapsirmakdan korkma alerjim var benim kışın yaptırdığım transferlerde hic hapsirmiyodum tutmadi ama mevsim yaz olunca surekli hapsirma krizim vardi 😀 kasma kendini bisey olmaz insaAllah

Hapsirmakdan korkma alerjim var benim kışın yaptırdığım transferlerde hic hapsirmiyodum tutmadi ama mevsim yaz olunca surekli hapsirma krizim vardi 😀 kasma kendini bisey olmaz insaAllah
İçimi rahatlattınız gerçekten Allah razı olsun nasip bu işler gerçekten benimde 4.denemem inşallah benimledir bebeğim 🤲🏻

Merhaba ben de 11 Eylül transfer oldum.. bugün 4. Gün ve dün hafif burun tıkanıklığım oldu:( bugün boğaz ağrısı ve biraz ateş var çok korkuyorum :( doktorum parol iç ateş düşmezse gerekirse serum taktır dedi ama yani hiç evden çıkmadan nasıl hasta olabildim , gerçekten her şey gelip bizleri mi buluyor ;( bağışıklık düşürücü bir hap da içiyorum çocuk tutunsun diye , ondan mı hastalandım hemen anlamadım … sizin sonucunuz belli oldu mu , inş pozitiftir

Merhaba ben de 11 Eylül transfer oldum.. bugün 4. Gün ve dün hafif burun tıkanıklığım oldu:KK43: bugün boğaz ağrısı ve biraz ateş var çok korkuyorum :KK43: doktorum parol iç ateş düşmezse gerekirse serum taktır dedi ama yani hiç evden çıkmadan nasıl hasta olabildim , gerçekten her şey gelip bizleri mi buluyor ;( bağışıklık düşürücü bir hap da içiyorum çocuk tutunsun diye , ondan mı hastalandım hemen anlamadım … sizin sonucunuz belli oldu mu , inş pozitiftir
Malesef kimyasal gebelik oldu benim . İnanın nasipten ötesi yalan hersey olacağına varıyor parol için geçmezse serum taktırın eğer tutacağı varsa tutar zaten . Bana baş hemşire hamileler de hasta olabilir sıkıntı yapmayın gibi birseyler söyledi kötü düşünmeyin 🤲🏻

Back