• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER SONRASI GEBELİK BELİRTİLERİ

idealcocuk

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
87
114
8
42
Bebeğini kucağına almayı bekleyen , hem maddi hem manevi yorucu surece katlanan güzel anneler ❤️❤️❤️
Dertleserek , deneyimlerimizi paylaşmak üzere hepinizi bekliyorum ...
transfer sonrası kimler neler yaşadı , hangi fiziksel süreçlerden geçti , hangi ilaçları kullandı , kim kaçıncı gun test yaptı ve meleğinin haberlerini aldı ?
bol umutlu , sabırlı , yarınlara 💞

4. Tüp bebek denemem Salı günü dondurulmuş embiryo transferi oldum. Şuan sonuç heyecanla bekliyorum. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah çok korkuyorum endişem çok fazla bu sefer de olmaz korkusu içindeyim perşembe test günüm ama eczaneden test alıp yapsam mı diye düşünüyorum

4. Tüp bebek denemem Salı günü dondurulmuş embiryo transferi oldum. Şuan sonuç heyecanla bekliyorum. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah çok korkuyorum endişem çok fazla bu sefer de olmaz korkusu içindeyim perşembe test günüm ama eczaneden test alıp yapsam mı diye düşünüyorum
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Başarısız 4 denemede sorun neydi canım ? Hiç mi tutmadı , yoksa sonrasında dusuk mu yaşandı

Merhaba. Ben de ikinci denememde hamile kaldım çok şükür. Şu an bebeğimi bekliyorum. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin bu duyguyu. İlk transferim negatifti. İkinci de belirti olarak adet ağrısı gibi bir ağrı, bel ağrısı yaşadım. Estrofem, folbiol, clexane, crione jel, coraspin kullandım bu süreçte. İlkinde de kullanmıştım ama olmadı nasip değilmiş.

Merhaba. Ben de ikinci denememde hamile kaldım çok şükür. Şu an bebeğimi bekliyorum. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin bu duyguyu. İlk transferim negatifti. İkinci de belirti olarak adet ağrısı gibi bir ağrı, bel ağrısı yaşadım. Estrofem, folbiol, clexane, crione jel, coraspin kullandım bu süreçte. İlkinde de kullanmıştım ama olmadı nasip değilmiş.
Darısı başımıza canım ...
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini ?
Arkadaşlar 👯‍♀️ 👯‍♀️
peki bu süreçte neler yiyip neler iciyorsunuz ? Transfer sonrası tutunmaya faydalı olan yiyecekleri konuşsak biraz da ,ya da zararlı olanlar ?
sigara tamam da kahve veya cay hiç mi içmeyeceğiz mesela 🤔

Darısı başımıza canım ...
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini ?
Arkadaşlar 👯‍♀️ 👯‍♀️
peki bu süreçte neler yiyip neler iciyorsunuz ? Transfer sonrası tutunmaya faydalı olan yiyecekleri konuşsak biraz da ,ya da zararlı olanlar ?
sigara tamam da kahve veya cay hiç mi içmeyeceğiz mesela 🤔
Çay içtim ben transferden sonra. Kahve içmedim hiç. Günlük bir dilim ananas, bir avuç kabak çekirdeği yedim. Sağlıklı beslenmeye dikkat ettim. Ev işi hiç yapmadım. Ama yatmadım da.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Başarısız 4 denemede sorun neydi canım ? Hiç mi tutmadı , yoksa sonrasında dusuk mu yaşandı
Hiç tutmadı malesef 🤷‍♀️ 1. Deneme İstanbul da oldu sonuç negatifti 2. Deneme ankara anatolia da oldu transferden 6 gün sonra adet oldum 3. Deneme tekrar Anatolia yine transferden 5. Gün sonra adet oldum şimdi 4. Kez deniyorum bu kez dondurulmuş embiryom vardı 3. Denemeden onu denedik salı günü transferim oldu şuan bekliyorum tekrar adet olmak istemiyorum aşırı yıkıcı bir durum embiryo kalitesi güzel oldugu hal de olmuyor umarım bu sefer şansım olur ama bugün hafif böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor yine korkuyorum

Kızlar merhaba transferimin 8.gün çift çizgiyi gördüm. İğne etkisi olabilir mi gerçekten var mıdır ?

Eklentiler

• E8FB6754-F3B2-4025-93F3-1BA8D6919049.jpeg
    E8FB6754-F3B2-4025-93F3-1BA8D6919049.jpeg
    40,6 KB · Görüntüleme: 109
Hiç tutmadı malesef 🤷‍♀️ 1. Deneme İstanbul da oldu sonuç negatifti 2. Deneme ankara anatolia da oldu transferden 6 gün sonra adet oldum 3. Deneme tekrar Anatolia yine transferden 5. Gün sonra adet oldum şimdi 4. Kez deniyorum bu kez dondurulmuş embiryom vardı 3. Denemeden onu denedik salı günü transferim oldu şuan bekliyorum tekrar adet olmak istemiyorum aşırı yıkıcı bir durum embiryo kalitesi güzel oldugu hal de olmuyor umarım bu sefer şansım olur ama bugün hafif böyle adet ağrısı gibi ağrım oluyor yine korkuyorum
Selamlar bende transfer sonrası bekliyorum benim de 10 gün bugün korkudan test bile yapamadım benim de ikinci denemem ilaçlarını kullanıyor Musun peki ilaç kullanırken aslında adet olmaman lazım değil mi bir de neden tutmadığı ile ilgili bakıldımı hiteroskopi falan umarım bu kez muvaffak oluruz ama allah korusun olmazsa kesin hiteroskopi yaptıracağım ben

Selamlar bende transfer sonrası bekliyorum benim de 10 gün bugün korkudan test bile yapamadım benim de ikinci denemem ilaçlarını kullanıyor Musun peki ilaç kullanırken aslında adet olmaman lazım değil mi bir de neden tutmadığı ile ilgili bakıldımı hiteroskopi falan umarım bu kez muvaffak oluruz ama allah korusun olmazsa kesin hiteroskopi yaptıracağım ben

hayır yapmadılar ben de çok şaşırdım hatta adet olunca ama bir şey söylemediler ben de şimdi hastaneden geldim 9. Gün bugün test yaptırdım aslında perşembe yaptırcaktım ama bugün yapayım dedim şimdi sonuçlar için öğleden sonrayı bekliyorum.Umarım yüzümüz güler.

idealcocuk idealcocuk senin transferin 11 kasımda yapılda sanırım seni de uzun zamandır takip ediyorum 😘 benim bugün transferden sonra 8. Günüm bugüne kadar sadece 5. Günümde sağ kasığımda bir ağrı hissettim bugün tamamen sol kasığımda pır pır pır diye bir şeyler oldu inşallah hayırlı haberler alırız 🤲 ben çay da içtim kahvede içtim çarşıya da gittim gezdim de ev işimi de yaptım evi de süpürdüm ilk denemem sanırım tecrübesizim biraz da ama yatamıyorum işte elimde değil 😫😫😫

hayır yapmadılar ben de çok şaşırdım hatta adet olunca ama bir şey söylemediler ben de şimdi hastaneden geldim 9. Gün bugün test yaptırdım aslında perşembe yaptırcaktım ama bugün yapayım dedim şimdi sonuçlar için öğleden sonrayı bekliyorum.Umarım yüzümüz güler.
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım kaçıncı gğn embriyosu senin ki kaç embriyo transfer edildi

Kızlar merhaba transferimin 8.gün çift çizgiyi gördüm. İğne etkisi olabilir mi gerçekten var mıdır ?
Benimde 8. Günüm canım sabah idrarda çıkmadı bende 😫 gözün aydın darısı başımıza inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 😍😍

Canım ne yaptın sonucunu aldın mı 🤲 inşallah pozitifi görmüşsündür

Selam arkadaşlar yarın benim için de büyük gün çok korkuyorum aslında çaktırmadan umutlandığım son gün bugün yarın herşey ortaya çıkacak allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn

Selam arkadaşlar yarın benim için de büyük gün çok korkuyorum aslında çaktırmadan umutlandığım son gün bugün yarın herşey ortaya çıkacak allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah aminnn
Insallah güzel, sağlıklı sonuç alırsın 🤲🤲🤲🍀

Canım ne yaptın sonucunu aldın mı 🤲 inşallah pozitifi görmüşsündür
Çok şüküüüür Rabbime 4. Denemem de yüzümü güldürdü... Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşaallah ♥️ Dualarım hepinize her bekleyene... O kadar korktum ki bu sefer doktorun olumlu demesinin bile farkında değildim.

Back