PleaseMerhaba bugün transferin 6.günü erken gebelik testi ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı yarın kan testi yaptıracağımböyle çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıldı acaba çok mu erken 10.(cu) günü asla bekleyemedim
Ben Perşembe günü test yapicam cabim. Belirtilerin neler hayırlı uğurlu olsunMerhaba bugün transferin 6.günü erken gebelik testi ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı yarın kan testi yaptıracağımböyle çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıldı acaba çok mu erken 10.(cu) günü asla bekleyemedim
Hiçbir belirtim yok gerçekten sadece şişkinlik var ilaçlardan dolayı sanırımBen Perşembe günü test yapicam cabim. Belirtilerin neler hayırlı uğurlu olsun
Sizin ki de hayırlı uğurlu olsun inşallahBen Perşembe günü test yapicam cabim. Belirtilerin neler hayırlı uğurlu olsun
Merhaba canım inşallah kucağına almayı nasip eder Rabbım.Merhaba bugün transferin 6.günü erken gebelik testi ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı yarın kan testi yaptıracağımböyle çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıldı acaba çok mu erken 10.(cu) günü asla bekleyemedim
AminMerhaba canım inşallah kucağına almayı nasip eder Rabbım.
Kaçıncı gün embriyosuydu transfer edilen kalit3sini filan söylemiştirler sana
Bir de ne belirtin oldu anlatır mısın canım
Yaaa ben bundan korkuyorum aslında riske atmamak için ve yaşımdan dolayı 2 transferBenim de 5. Gün pozitifti, çoğul gebeyim.
Üçüze bile hazırlıklı ol, embriyolar bölünebilir. Zaten 5. Günde böyleyse en az ikizdir benden söylemesi.Yaaa ben bundan korkuyorum aslında riske atmamak için ve yaşımdan dolayı 2 transferinşallah tektir
Perşembe günü umarım olumlu sonuç alırım. Hepimiz kucağımıza hayırlı evlatlar olarak alalım inşallahSizin ki de hayırlı uğurlu olsun inşallahAllah kucağınıza almayı nasip etsin
AhahaaÜçüze bile hazırlıklı ol, embriyolar bölünebilir. Zaten 5. Günde böyleyse en az ikizdir benden söylemesi.
Çok teşekkür ederimÇatlatma iğnesi olmadıysanız eğer pozitif hayırlı olsunİkizde olabilir tekte hiç belli olmuyor Benim tek embriyoydu 5.günde idrar testinde pozitif görmüştüm bende nasıl istiyorsanız gönlünüzce olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alın
HamilesinMerhaba bugün transferin 6.günü erken gebelik testi ve ovulasyon testim bu şekilde çıktı yarın kan testi yaptıracağımböyle çıkan arkadaşlar sizde durumlar nasıldı acaba çok mu erken 10.(cu) günü asla bekleyemedim
Hamilesinhayırlı uğurlu olsn darısı başıma inşallah
Kaçıncı gün embriyosu taze transfermi dondurulmusmuPleaseBu durumu yaşayanlar sonuçlarınız nasıldı acaba çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?