Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar hamileyimmmm 549 çıktı sonucum![]()
Cok teşekkür ediyorum darısı tüm isteyenlerin başınaHayırlı uğurlu olsun inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Kaçıncı günde ilk kan testi versiniz acaba ?207,35![]()
7.günKaçıncı günde ilk kan testi versiniz acaba ?
Benimde bugün transfer günü ile birlikte 6.günüm 2 embriyo transferi yapıldı çok merak ediyorum bizde 11.gün vericez kanı ama sabırsızlanıyorum :)
Valla benimde 10.gündü ben bekleyemedim baktım evde herşey pozitif ertesi gün kan verdimBenimde bugün transfer günü ile birlikte 6.günüm 2 embriyo transferi yapıldı çok merak ediyorum bizde 11.gün vericez kanı ama sabırsızlanıyorum :)
Hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere ve bana inşallahValla benimde 10.gündü ben bekleyemedim baktım evde herşey pozitif ertesi gün kan verdim4’ünde ultrason da bakacak
Hayır keseyi görmeden bi yorum yapmak istemedi açıkçasıHayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere ve bana inşallahikiz olma ihtimali var dedi mi doktor
Hayır keseyi görmeden bi yorum yapmak istemedi açıkçasıGönlünüzce olsun inşallah
![]()
Gönlünüzce olsun inşallahHayır keseyi görmeden bi yorum yapmak istemedi açıkçası![]()
Üçüze bile hazırlıklı ol, embriyolar bölünebilir. Zaten 5. Günde böyleyse en az ikizdir benden söylemesi.