Evet elinde olmuyor ama şimdiki aklım olsa hastanenin önünden bile geçmezdim test günümden önce. Aynı şeyi yaşamayın, inan benim durumumda kalınca daha fena meraklanıyorsun ve o iki gün bile geçmiyor. Sonuçta yine herkes kendi kararını verir, benimkisi sütten ağzı yanan tavsiyesi.Canim sag salim kucagina al insallah. Ben normal yolla denedigimde 50 tane almistim test 20 kusur tane kalmisti 3. Gun cikmaz ama oylesine gozume takildi yaptim gerci dun bir konuda okudum 4. Gun pozitifi gordugunu yazmis biri nasil oluyor anlamadim. Canim disaridan hernekadar sabirli olalim yapmayalim desekte surecin icindeyken dayanamiyoruz ne kadar aklimizdan atali desekte surekli aklimizda bebek olayi. İnsanin elinde olmuyorki
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası dayanmayıp test yapanlar
- Konu Sahibi Mayamay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2019
- 227
- 115
- 23
Canım sen yanlış anladın üslupta bisey yok ıyimisin dedim.sadece ki yazarken hassas dönemde olduğunu aklıma getirdim bende geçtim o yoldan emin ol senden daha sabirsizdim ama yapmadım şöyle düşün ilişkiye girip 3. Gün test yapmaktan farkı yok bunun belki hamilesin ki inşallah bebeğini strese sokuyosun şuan bekle bakalım mevlam ne eyler eylerse güzel eyler o testlerini de at bi süre evde durmasın bundan sonra beslenmeme dikkat et 1 hafta sonra yap testini . Sen üzgün şekilde test tertemiz diyince ona dedim iyimizsin diye çünkü çıkması.imkansizzzziyiyimde bu uslupla konusmayin lutfen size uymayan seylere ya hic muhattap olmayin yada hassas olan kisilerle bu tarz konusmayin bende sizin uslupla size cevap verirdim ama hamile bir insani uzmek istemem o yuzden bisey demiyorum daha duzgun bir uslupla sorsaydiniz cevap verirdim
Tamam canim sorun yok yazi olunca yanlis anlasilabiliyor kusura bakma. Yok canim uzulmedim cunku belli olmayacagini biliyorum en erken 7. Gun belli olur oyle millette ciktigini yazmislar evdede cok olunca dedim yapayim ama oylesine test sonucuna duzgun bakmadim bile hayirlisi olsun hakkimizda sende bebegini sag salim hayirla kucagina al insallahCanım sen yanlış anladın üslupta bisey yok ıyimisin dedim.sadece ki yazarken hassas dönemde olduğunu aklıma getirdim bende geçtim o yoldan emin ol senden daha sabirsizdim ama yapmadım şöyle düşün ilişkiye girip 3. Gün test yapmaktan farkı yok bunun belki hamilesin ki inşallah bebeğini strese sokuyosun şuan bekle bakalım mevlam ne eyler eylerse güzel eyler o testlerini de at bi süre evde durmasın bundan sonra beslenmeme dikkat et 1 hafta sonra yap testini . Sen üzgün şekilde test tertemiz diyince ona dedim iyimizsin diye çünkü çıkması.imkansizzzz
- 11 Şubat 2019
- 227
- 115
- 23
Amin inşallah güzel.haberlerini bekliyorumTamam canim sorun yok yazi olunca yanlis anlasilabiliyor kusura bakma. Yok canim uzulmedim cunku belli olmayacagini biliyorum en erken 7. Gun belli olur oyle millette ciktigini yazmislar evdede cok olunca dedim yapayim ama oylesine test sonucuna duzgun bakmadim bile hayirlisi olsun hakkimizda sende bebegini sag salim hayirla kucagina al insallah
Hayirlisiyla insallah canimAmin inşallah güzel.haberlerini bekliyorum
Merhaba salı günü transfer yapıldı bana bügün üçüncü günüm yorumları filan okudum sayılar filan yazıyorsunuz hesaplama yapıyorsunuz ben yurt dışında yaptırdım ama bana hiç bir şey söylemediler tranfer yaptılar çıktık hemen 4.ayın 1 de kan tahlili verdiler sadece hesaplama nasıl oluyor kan tahlilinde değerleri arttıkça mı tuttu oluyor bilgisi olan yazar mı teşekkür ederim
- 1 Nisan 2022
- 2
- 0
- 1
- 39
İnşallah güzel haberler alırsınız. Benim kasiklarimda özellikle sıkışınca çok ağrı oluyor, bir de gece yatarken oyuzden 9. Gün yine idrar testi yaptım yine negatif çıktı. Ama yine de 4 Nisanı bekliyorum. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler...Merhabalar.bana da Samsun da özel bir hastanede 24 ünde transfer yaptılar.4nisanda kan tahlili var.bugün idrar testi negatif çıktı.bilmiyorum ben de ne olacak bakalım pazartesi güzel haberler alırız inşallah
- 1 Nisan 2022
- 2
- 0
- 1
- 39
- 22 Ağustos 2015
- 181
- 90
- 98
- 35
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba bende 3. Günü yaptım negatifBenim transferden sonra 3. Gun dayanamayip test yaptim tertemiz
- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 30
3. Gün çok erken ama neden acele ettiniz ki ben 9.gün yapmıştım o zaman bile çok silik çıkmıştı boşuna modunuzu düşürmeyinMerhaba sonucunuz ne oldu acaba bende 3. Günü yaptım negatif
- 22 Ağustos 2015
- 181
- 90
- 98
- 35
İlk kızımda 3. Gün silik görmüştüm 5. Gün embiryosuydu evde de testim vardı bundada yapıym dedim. Gerçi her gebelik Bir olamaz ama sabah yapıverdim3. Gün çok erken ama neden acele ettiniz ki ben 9.gün yapmıştım o zaman bile çok silik çıkmıştı boşuna modunuzu düşürmeyin
Ay hadi maşallah çok güzel yükselir sonucumuz evde kaset test yapmismiydinizEvet 17.08 çıktı. Sanırım 2 gün sonra yinelemeliyim. Artacak mı diye. 5.gün embriyosunda 5. Gündeyim çünkü aslunda de um 24 ünde yap testi demişri
- 7 Nisan 2024
- 582
- 150
- 18
Kızlar bugün tüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
- 7 Nisan 2024
- 582
- 150
- 18
Kızlar bugün tüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
- 7 Nisan 2024
- 582
- 150
- 18