Kan testi yaptırmalısın bence, idrar testi negatif görünebilir hamile olsan bile. O yüzden kendini üzmemek adına kan testi daha güvenliKızlar 10 Mart transferim oldu bugun 5. Günüm hem bel hemde sol tarafımdaki böbrek tarafım ağrıyor bıçak saplantısı gibi ağrı oluyorsıcak su torbası koyabilir miyim birde böyle yaşayıp pozitif gören varmı lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Yarın 6 . Günüm . İdrar testi yapsam çıkar mı?
Kan testi için erken günümde yaptırmak istiyorum fakat sol böbrek tarafım çok ağrıyor acaba sizde benim gibi yaşadınız mıKan testi yaptırmalısın bence, idrar testi negatif görünebilir hamile olsan bile. O yüzden kendini üzmemek adına kan testi daha güvenli
İlaç etkileri bir yana, bazen bu hassas dönemde normalde farketmediğimiz ufak ağrıları farkeder ve yorumlar oluyoruz.Tavsiyem bol, bol su tüketmeniz. Ama doktorunuza danışma şansınız varsa çok daha iyi olurKan testi için erken günümde yaptırmak istiyorum fakat sol böbrek tarafım çok ağrıyor acaba sizde benim gibi yaşadınız mı
Evet günde en az 2 litre su içiyorum da sıcak su torbası koydum biraz kesildi ağrısıİlaç etkileri bir yana, bazen bu hassas dönemde normalde farketmediğimiz ufak ağrıları farkeder ve yorumlar oluyoruz.Tavsiyem bol, bol su tüketmeniz. Ama doktorunuza danışma şansınız varsa çok daha iyi olur
Sıcak su bu aşamada uygun olur mu bir fikrim yok. Rabbim şifa versin inşallahEvet günde en az 2 litre su içiyorum da sıcak su torbası koydum biraz kesildi ağrısı
Aminnn teşekkür ederimSıcak su bu aşamada uygun olur mu bir fikrim yok. Rabbim şifa versin inşallah
Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum transferin 10. GünündeyimKan testi için erken günümde yaptırmak istiyorum fakat sol böbrek tarafım çok ağrıyor acaba sizde benim gibi yaşadınız mı
Canım şimdi o bende kesildi şimdi göbek deliğimin sol tarafına vuruyor inşallah seninkide tutmuşturBende şuan aynı şeyi yaşıyorum transferin 10. Günündeyim
İnşallah siz ne zaman yaptıracaksınız testi?Canım şimdi o bende kesildi şimdi göbek deliğimin sol tarafına vuruyor inşallah seninkide tutmuştur
Ay gene bir tesadüfe denk gelip yaazmadan edemedim kız benim de sağ bobregim ağrıdi hatta benim rahim sağa egimli ya ona vurdum ya da dedim kist oldu şimdi geçince kist olma ihtimali de gittiCanım şimdi o bende kesildi şimdi göbek deliğimin sol tarafına vuruyor inşallah seninkide tutmuştur
Canım sende gebesin inşaAllah yarın sende erken gebelik testi al dene ve ona göre hareket yavaş kalk yürüyüş yap ay inşallah canımAy gene bir tesadüfe denk gelip yaazmadan edemedim kız benim de sağ bobregim ağrıdi hatta benim rahim sağa egimli ya ona vurdum ya da dedim kist oldu şimdi geçince kist olma ihtimali de gitti
Canım sende gebesin inşaAllah yarın sende erken gebelik testi al dene ve ona göre hareket yavaş kalk yürüyüş yap ay inşallah canımbirde göbek deliğini dikkat bak incele değişiyor bak ikimizin hormonları aynı çünkü herkesin aynı olmaz herkes farklı farklı yaşar
Aynen normal gebelik testi değil bak erken gebelik testi al onda herşey doğru çıkıyor bak benimki dahada belirginleşti orda diğerinde hayali çizgi yok gibi kız bir arkdaşınki 4. Günde çıktıİgnelerden göbekte hal kalmadı ki her yer mosmorinşallah canım ya yarın beşinci gün mu oluyor pazartesi olmuştum. Ama erken test alicam yarin
Hiç sorm, benimde göbeğim delik deşik oldu artık korkarak vuruyorum ya ya bebege zarar verirsem diye , Allah'ım bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinİgnelerden göbekte hal kalmadı ki her yer mosmorinşallah canım ya yarın beşinci gün mu oluyor pazartesi olmuştum. Ama erken test alicam yarin
İnşallah canım ikiz olsun ucuz olsun hayırlı sağlıklı tek olsun yeterki olsun. Ben de yapicam ama hüsran olabilir tabi napalimAynen normal gebelik testi değil bak erken gebelik testi al onda herşey doğru çıkıyor bak benimki dahada belirginleşti orda diğerinde hayali çizgi yok gibi kız bir arkdaşınki 4. Günde çıktısenin kide çıkar . Kız benim ki ikiz olmasın ki karnımın iki tarafı da ağrıyor
Hayır öyle düşünme en azından çıksa bilirsin birde senin kide 5. Gün embriyosu Allah'ın izniyle çıkarİnşallah canım ikiz olsun ucuz olsun hayırlı sağlıklı tek olsun yeterki olsun. Ben de yapicam ama hüsran olabilir tabi napalim