F ftmbg Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 18 5 34 1 Kasım 2024 Konu Sahibi ftmbg #1 Transfer sonrası 8.gunum 5.gun embriosu idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan testinde 20ml çıktı nasıl acaba düşük mü sonuç Eklentiler 1000000027.jpg 92,9 KB · Görüntüleme: 27
Transfer sonrası 8.gunum 5.gun embriosu idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan testinde 20ml çıktı nasıl acaba düşük mü sonuç
T tubiikk Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 517 167 1 Kasım 2024 Konu Sahibi ftmbg #2 ftmbg .!.: Transfer sonrası 8.gunum 5.gun embriosu idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan testinde 20ml çıktı nasıl acaba düşük mü sonuç Genişletmek için tıkla... Sonucunuz pozitif, endişe etmeyin yükselir kaçıncı gün embriyosuydu oda önemli Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ftmbg .!.: Transfer sonrası 8.gunum 5.gun embriosu idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan testinde 20ml çıktı nasıl acaba düşük mü sonuç Genişletmek için tıkla... Sonucunuz pozitif, endişe etmeyin yükselir kaçıncı gün embriyosuydu oda önemli
F ftmbg Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 18 5 34 1 Kasım 2024 Konu Sahibi ftmbg #3 tubiikk .!.: Sonucunuz pozitif, endişe etmeyin yükselir kaçıncı gün embriyosuydu oda önemli Genişletmek için tıkla... 5.gün ebriosuydu düşük görünce Bi tedirgin oldum Olumlu oy 0 Olumsuz oy
tubiikk .!.: Sonucunuz pozitif, endişe etmeyin yükselir kaçıncı gün embriyosuydu oda önemli Genişletmek için tıkla... 5.gün ebriosuydu düşük görünce Bi tedirgin oldum
T tubiikk Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 517 167 1 Kasım 2024 Konu Sahibi ftmbg #4 ftmbg .!.: 5.gün ebriosuydu düşük görünce Bi tedirgin oldum Genişletmek için tıkla... Belki geç tutunmuştur yeni yeni yükselecektir 2 gün sonra tekrar kan testi verin artışı önemli Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ftmbg .!.: 5.gün ebriosuydu düşük görünce Bi tedirgin oldum Genişletmek için tıkla... Belki geç tutunmuştur yeni yeni yükselecektir 2 gün sonra tekrar kan testi verin artışı önemli
F ftmbg Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 18 5 34 1 Kasım 2024 Konu Sahibi ftmbg #5 tubiikk .!.: Belki geç tutunmuştur yeni yeni yükselecektir 2 gün sonra tekrar kan testi verin artışı önemli Genişletmek için tıkla... İnşallah pazartesi tekrarlicam artık hayırlısı Olumlu oy 0 Olumsuz oy
tubiikk .!.: Belki geç tutunmuştur yeni yeni yükselecektir 2 gün sonra tekrar kan testi verin artışı önemli Genişletmek için tıkla... İnşallah pazartesi tekrarlicam artık hayırlısı
T tubiikk Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 517 167 1 Kasım 2024 Konu Sahibi ftmbg #6 ftmbg .!.: İnşallah pazartesi tekrarlicam artık hayırlısı Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıkla artar değeriniz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
ftmbg .!.: İnşallah pazartesi tekrarlicam artık hayırlısı Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıkla artar değeriniz