- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
Salı günü gidicem inşallah canım seni ne zaman çağırdılar peki?oznur65 canım sen kalp atışı duydunmu ? Gittinmi dr a ? Bayramdan sonra mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salı günü gidicem inşallah canım seni ne zaman çağırdılar peki?oznur65 canım sen kalp atışı duydunmu ? Gittinmi dr a ? Bayramdan sonra mı
Çarşamba kısmetse canım... Belki karşılaşırız diye düşünmüştüm bi günle kaçırmışız ...Salı günü gidicem inşallah canım seni ne zaman çağırdılar peki?
Ne güzel olurdu. Bir dahaki kontrolde karşılaşırız inşallahÇarşamba kısmetse canım... Belki karşılaşırız diye düşünmüştüm bi günle kaçırmışız ...
Ahh keşke ama benim ihtimal çok zatıf en son gittiğimde kese şekli bozulmuş ve büyümemişti... Rabbim ne yazdıysa onu görcez ama doktorum umutlu konuşmadı... Senin HCG ve gidişatın benim oğlumun gebeliğine benziyor...senden güzel haberler bekliyorum kurufasulye boyutunu geçmişmi bakalım senin bebiş annesi?Ne güzel olurdu. Bir dahaki kontrolde karşılaşırız inşallah
Sen gönlünü ferah tut arkadaşım nasip te varsa bebisin sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz seni. doktorların bir dedikleri diğerini tutmuyor zaten hep önce umut vermemek için kötüyü düşünüyorlar sonra yok öyle değilmiş diyorlar biliyorsun formlarda çok okuyoruz bu tarz şeyler.Ahh keşke ama benim ihtimal çok zatıf en son gittiğimde kese şekli bozulmuş ve büyümemişti... Rabbim ne yazdıysa onu görcez ama doktorum umutlu konuşmadı... Senin HCG ve gidişatın benim oğlumun gebeliğine benziyor...senden güzel haberler bekliyorum kurufasulye boyutunu geçmişmi bakalım senin bebiş annesi?
Hayirli olsun 6. Gün ne kadar erken test için dokuzuncu gün verdiler bize dondurulmuslar ama altıncı gün olmasına rağmen çıkıvermis☺☺☺☺Kızlar bizim 4 tane negatif tedavimız vardı. Bu sefer ki dondurulmuş embriyo ile 1 tane transfer oldu. Benim değerlerimde:
6.gün :15
9.gün :96
11.gün: 256
Hemşire testi artık tekrarlamaniza gerek yok ,21 gün sonra direk kalp atışını dinlemek için randevu alabilirsiniz dedi . . Doktorunuz keseyi görmek için size ayrıca da çağırıyor ?..
Hayirli olsun 6. Gün ne kadar erken test için dokuzuncu gün verdiler bize dondurulmuslar ama altıncı gün olmasına rağmen çıkıvermis☺☺☺☺
Kızlar bizim 4 tane negatif tedavimız vardı. Bu sefer ki dondurulmuş embriyo ile 1 tane transfer oldu. Benim değerlerimde:
6.gün :15
9.gün :96
11.gün: 256
Hemşire testi artık tekrarlamaniza gerek yok ,21 gün sonra direk kalp atışını dinlemek için randevu alabilirsiniz dedi . . Doktorunuz keseyi görmek için size ayrıca da çağırıyor ?..
Bizim de test gününüz 9. Gündüz du aslında ama 6.gün eşimin doğumgünüy du ,pozitif değer çıkarsa ona doğumgünü sürprizi olsun istedimHayirli olsun 6. Gün ne kadar erken test için dokuzuncu gün verdiler bize dondurulmuslar ama altıncı gün olmasına rağmen çıkıvermis☺☺☺☺
Bizim de test gününüz 9. Gündüz du aslında ama 6.gün eşimin doğumgünüy du ,pozitif değer çıkarsa ona doğumgünü sürprizi olsun istedim [/QUOTE
ne güzel süpriz olmuş embriyolariniz kaçıncı gün embriyosuydu bi de kaç tane transfer edildi sorabilir miyim
masaaaĺah bilmiyorum ama ne güzel darısı başıma benim de tek embriyo masallahKızlar bana tek embriyo transfer edilmisti ,
11.gün değerim: 256
18.gün değerim (bugün kan verdim tekrar) :5727
Çıktı ,çoğul gebelik olabilir mi ki acep
canımm uzulme allah hayırlısını versinn..Kizlar ben yeni tup bebek tedavisi gordum 10 gunumde degerim0.2 cikti.artarmi?cok uzgunum
Var cnm. Büyük ihtimal çogul gebelik olabilir,hakkında hayırlısı olsun cnm.tebrik ederim.Kizlar bende tüp bebek yaptirdim.12.gun degerim 297 idi 14 degerim 903 sizce cogul.gebelik olma ihtimali varmidir cevaplarsaniz sevinirim.Allah herseyin.hayirlisi nasip etsin.oncelikle güzel olan seyleri aklimizdan basimizdan yuregimizden eksik etmesin
Ikinci tup bebek icin kendimi hazır hiss etmiyorum biraz zamana ihtiyacım var sanırim..Allahım en iyisini bilir elbet inşallah bizde hamilelik haberimizi paylaßırızcanımm uzulme allah hayırlısını versinn..
artacagını sanmıyorum ama allahın hikmeti hiç belli olmaz..
benim iki tup bebek denemesinden sonra suanda kendiligimden kaldım canım..
ALLAH buyuk herseyin hayırlısını versin... MUCİSE BEKLEE..
İnsallah hayırlısı olsun...Ikinci tup bebek icin kendimi hazır hiss etmiyorum biraz zamana ihtiyacım var sanırim..Allahım en iyisini bilir elbet inşallah bizde hamilelik haberimizi paylaßırız