Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Herkese merhaba;
Benim 12. Gün değerim 117 çıkmıştı baya sevinmiştik.
14. Gün tekrarladık 199 çıktı :KK43: şu an çok korkuyorum 2 gün sonra tekrarlayacağız testi. Benim gibi olan var mı ki?

Kimyasal gebelikten falan suphelenme sakın canım.Ben yaşadım ondan söylüyorum seninki güzel maşallah endişelenme .

Yüzde 80 artış olması lazım olmuşta.

Birde yaptırdığım saatlerde önemli hep aynı saat yaptırman gerekir.

Kimyasal gebelikten falan suphelenme sakın canım.Ben yaşadım ondan söylüyorum seninki güzel maşallah endişelenme .

Sen ne yaptin canim 2 gun kaldi testine

Yüzde 80 değilki yüzde 70 artış. Tam 47,5. Saatte verdim kanı.. inşallah dediğin gibidir ama lütfen gerçek bir gebelik olsun çok kafam karışık

Yüzde 80 değilki yüzde 70 artış. Tam 47,5. Saatte verdim kanı.. inşallah dediğin gibidir ama lütfen gerçek bir gebelik olsun çok kafam karışık
Bak benim kimyasal gebelikte ilk 120 çıkmıştı 2 gün sonra yapılan testte 157 çıkmıştı sana fikir olsun diye yazıyorum
2 gün daha sonrada 75 çıkmıştı ve giderek düşmüştü değer.

Sen kendini yorma uzan sürekli bacaklarnin altına yastık koyup. Meyveni sebzeni mutlaka ye ve de stres yapmamaya çalış panik olma hemen herşey gönlünce olur inşallah

Korkmaa canim 2.61 günde katlanmış ve 3 güne kadar gayet normal
Yüzde 70-80 e bakma sen
Gününe bak ve 2-3 gün arası katlanma olmuş
Bende hesaplama programı var ve senin kini yazdım oraya normal olduğu çıktı istersen resimde atarım sana

V vuslataumut

20171230_152025.png

İnşallah canım
Epo zor mu ?

Ben açıkçası sonrasın da biraz zorlandım ama transfer olduğu anda rahatladım
Ben delilik ettim sancı çektim hastaneye gitmedim
Doktoruma sonra dedim baya kotu oldum diye kızdı neden gelmedin diye
Herkezde farklı oluyor belki sende zor olmaz canım olursa da ihmal etme direk hastaneye git :)

Ya bu çok güzwl programmış bana umıt verdin o moral bozukluğuyla vurdum kafayı uyudum şimdi gördüm.. canım benim çok teşekkğr ederim. İnşşallah haklısınızdır dış gebelik yada kimyasal falan değildir...

Ay nasıl sevindim rahatlamana 2 gün sonra bana kesin bildir bidaha hesaplarız
Sende yine Guzel 2.61 gün cıktı
Benim ilk değerim 3.3 günde katlanmıştı
Sonra da düzene girdi
Korkma bebeğin seninledir inşallah canım benim

X