Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimde kramp giriyor gibi istemsiz olarak yattigimyerde cok geriyorum bacagimi kasiklarimi ins. Bisi olmaz bebisimeKızlar benim bacaklarım ağrıyor normalmi? Yaşayan oldumu bu durumu?
Galiba aynı tarihte doğum yapacağız kısmet olursa. Kalp atışını duydunuzmu sizCanim benimde kramp giriyor gibi istemsiz olarak yattigimyerde cok geriyorum bacagimi kasiklarimi ins. Bisi olmaz bebisime
Yok keseyide gormedik daha dr la randevumuz yarin ins. Görürüz , siz kalp atisini duydunuz mu ,bu arada evet tarih ayni görünüyorGaliba aynı tarihte doğum yapacağız kısmet olursa. Kalp atışını duydunuzmu siz
Yok henüz sadece keseyi gördük ayın 7 sine kalp atışı için randevu verdiYok keseyide gormedik daha dr la randevumuz yarin ins. Görürüz , siz kalp atisini duydunuz mu ,bu arada evet tarih ayni görünüyor
Ay ins. Darisi basima , tam olarak transfer günün ayin kaciydi senin , benim 6 ocaktiYok henüz sadece keseyi gördük ayın 7 sine kalp atışı için randevu verdi
7 Ocak bizimkideAy ins. Darisi basima , tam olarak transfer günün ayin kaciydi senin , benim 6 ocakti
Kesemizi gördük canim dr un yarin isi varmis bugün çağırdı 1 tane 5 hafta 1 günlük le uyumlu kesemiz var cok şükür Allahim olmayan herkese nasip etsin...7 Ocak bizimkide
Kimisi bacaklara vuran agri yasamis cnm belirti olrk hadi ins poztfi gorursunKizlar selam benimde 3 gun embriyosu yarin 12gun ama dayanamadim az once yaptrdim cok heyecanliyim mideme vurdu valla bir saat sonra sonuc elimizde hayirlisi olur ins bu arada benimde bacaklarimda agri var bu hamilelik belirtisimi yoksa
Canim ne denir bilmiyorum , Allahin diledigi senin de olsun dedigi bi zaman vardir elbet , bize dusen sabretmek , en kisa zamanda bebegine kavusman dilegiyle...Negatif arkadaslar 1/20 cikdi sonuc cok cok uzgunum
Üzüldüm cnm ya hakkında hayırlısı olsun demekten baska yol yok Allah en kısa sürede nasip etsin inşNegatif arkadaslar 1/20 cikdi sonuc cok cok uzgunum
Snin adına çok üzüldm canm Allah inşallah sanada bir gün nasip edicekKizlar selam benimde 3 gun embriyosu yarin 12gun ama dayanamadim az once yaptrdim cok heyecanliyim mideme vurdu valla bir saat sonra sonuc elimizde hayirlisi olur ins bu arada benimde bacaklarimda agri var bu hamilelik belirtisimi yoksa
Negüzel bende haftaya cuma gidicm henüz keseyi görmedk heralde doktrm hem keseyi hemde kalp atışlrnı duyalm diye o güne randevu werdi inşallah bende hayırlısıyla görürüm bebeğimi sizinkide hayırlısı olsunKesemizi gördük canim dr un yarin isi varmis bugün çağırdı 1 tane 5 hafta 1 günlük le uyumlu kesemiz var cok şükür Allahim olmayan herkese nasip etsin...
Ins. Canim ins. Allah isteyen herkeze yasatsinNegüzel bende haftaya cuma gidicm henüz keseyi görmedk heralde doktrm hem keseyi hemde kalp atışlrnı duyalm diye o güne randevu werdi inşallah bende hayırlısıyla görürüm bebeğimi sizinkide hayırlısı olsun